Hirdetés
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blade-re lehet Budapesten kapni valahol matt kijelzővédő fóliát? Anno volt egy diamond-om és azon volt egy ilyen fólia, és maga volt a menyország hogy nem tükröződött... Van ilyen blade-re is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blade-el lehet vhogy panoramakepeket csinalni? Sehil nem talalok progit hozza,lehet h nincs is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Milyen fényképező progit ajánlotok? Mert ami alapból a Blade-en van szerintem sokat nem ér.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blade-re szeretnék filmet tenni. Ti milyen konvertálót használtok? Mennyi idő egy teljes egészestés filmet átkonvertálni a telefonra?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Koszi mindenkinek. Egyszeru miert nem vettem win7es telot. Maga csak a menu tetszik, a rendszer nem. De a home kinezetet hetente valtom,jovo heten lehet mar iphone stilusu lesz. Szeretem a kinezetet valtogatni, androidot sose cserelnem le masra...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem Blade-re nezegetni launchereket. Talaltam egyet amivel Windows phone 7 stilusu lesz a home. (launcher 7)
A kerdesem az lenne hogy letezik-e olyan progi, amitol a kepnezegeto,illetve a zenelejatszo is wp7 stilusu lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valószínűleg átsiklottam a válasz felett, de azért megkérdezem, ha nem gond.
Blade-re most melyik a leggyorsabb, legstabilabb, legjobban összerakott rom?
Régebben volt egy HTC hero-m, azon a Sense felület nagyon megtetszett. Blade-re rá lehet ezt barkácsolni, egy az egyben?
Nagyon gondolkozok hogy nekiesek szegény masinának, holott még nincs egy hetes sem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ma én is boldog tulaj lettem, egy vadiúj előfizus Blade-el.
Mostantól járok ide rengeteget.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na lassacskán elkezdtem olvasni topic első hozzászólásást, hisz pár hét múlva én is boldog tulajdonos leszek.
Egy kérdésem lenne. A zte angliai változata ugye az Orange San Franciso. Ebben oled kijelző van. Ha sikerül valahol találni érdemesebb ez utóbbit beszerezni, vagy bőven jó a sima tft kijelzős blade? Más különbség van még?(ramon kívül persze)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bitcoin topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest