Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Hát igen, itt aztán minden megy, ráadásul bele is nyulnak a kész romba, módosítanak, esetleg cserélnek dolgokat, aztán meg jönnek hogy probléma van, és nem megy.
A recoverynek pedig annyi köze van a dolgokhoz hogy abból vannak feltelepítve a romok.
(#402) tlac
Csak szedd ki az érintetlen csodazip-ből.
-
Laacko
tag
Új Blade tulajoknak (T-mob) ajánlom, hogy okosan játszanak a ROM-okkal, mert én is úgy jártam, hogy feltettem a custom ROM-okat, aztán utána csodazippel vissza, mert nem ment a touch, akkor pár újraindítás után megjavult a touch... de egy hét után végleg elhalkult
pedig a gyári rom volt rajta....
-
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Megjelent a Firefox androidra, és mint tapasztaljuk, nem lehet marketből letölteni a pengére, még a .apk-t sem lehet telepíteni.
Itt nincs a supported listán, de úgy gondolom ezek csak a tesztelt készülékek.
Flash kellene hozzá, vagy micsoda, amit az ARMv6 nem támogat? -
mira72
őstag
na most már lehet róla beszélni.
megvehető
hogy mehet pengén?
nem vette még meg valaki, és próbálta ki/ használja ? -
embe
nagyúr
Kelzsoca!
Most már teljes a káosz.
Előzmény:Sokszori próbálkozás, telepítés , sd kártya formázás, particionálás....és az eredmény ugyanaz. Visszamásoltam a régi ( FLB10) recovery mentést, abból , ment egy helyreállítás....és láss csodát-van wifi?
Mi a fenének nem megy, vagyis be sem lehet kapcsolni, a WIFI a svéd romodban? -
M3oH
addikt
válasz
dragon1993 #358 üzenetére
Ujrainditas utan sincs gond a toushhal. Viszont a WiFi nem megy, pedig latja a halot.
-
laca.1
aktív tag
backupot akarok csinálni de nem engedi nem tud csatlakozni az sdre miért?recovery 3.0.1.4 van.reggel óta szenvedek RLS3 romot akarom föl tenni. 1.-mentést szeretnék csinálni, 2.-partíciót is kéne,még a 2.1 van fönn.de van már egy mentésem még azt a régi recovery vel csináltam. partíciót (wipe cache partition )kell csinálni.vagy dobjam neki ezt (wipe data/factory reset)
-
BadGe
aktív tag
válasz
kelzsoca #293 üzenetére
épp kérdezni akartam, hogy mi van a telenoros telókkal
Szóval ez (#293) nem teszi tönkre vagy ilyesmi?
más: az utóbbi 3 napban a cyanogen 31-es volt fent, az is ment "rendesen" de aztán egy ki-be kapcs után megadta magát. (touch halál)
ge.
++ mennyiben jobb ez mint mondjuk az eredeti SS?
-
kelzsoca
félisten
Indítsd újra a telefont, és nézz rá kérlek, hogy akkor is működik -e a touch panel rendesen.
(#369) V.Stryker
A két rom teljesen más alapokon nyugszik, így nem hinném hogy szoftver a probléma.
SIM kártya mennyi idős?
(#368) Glatius
Én már régebben kérdezgettem ,hogy másik recovery alatt is csinálja -e vagy nem, de senkitől nem jött válasz.
Ha lett volna egy friss Balde kéznél, már többet tudtunk volna.. -
rharta
tag
NA felment a CM3, azzal is megy rendesen az érintő
) NA akkor azt az új recovery-t el is felejtem
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #358 üzenetére
És honnan tudod ilyen biztosra?
(#364) rharta
Ezért kérdezgettem régebben is hogy másik recovery alatt is problémázik, de senki nem reagált rá.
(#360) V.Stryker
?? milyen új rommal?
(#352) Mysterion
Van már svéd rom, ott a blogomban, azt tedd fel.
-
rharta
tag
Na ezt figyeljétek, nekem eddig a 3.0.1.4 recovery volt fent és mondtam h nem megy az érintő, most lecseréltem 3.0.0.6-ra és megy. CSak a recoveryt cseréltem le a romot nem
)) Kipróbálom ugyanezt a CM3-al is
-
lac14548
aktív tag
válasz
kelzsoca #348 üzenetére
Jelenleg a készüléken a 3.0.1.4-es recovery van
valamint az FLB10hun ROMEzelőtt a 3.0.0.6-os recovery volt, de szerettem volna felrakni a SVÉD romot, mert az FLB 6-8 óra alatt lemeríti az akksit készenlét módban is...
A svéd romhoz kelzsoca a 3.0.1.4-es recoveryt javasolja.
Fel is tettem a leírása alapján.Ám amikor már a romot telepíteném, és indítom recovery módban akkor a zöld robotnál megáll. Tarthatom én 5 percig is nyomva bármely kombinációt.
Ezért szerettem volna segítséget arra, hogy hogyan rakjam fel vissza az előző recoveryt...
Nyilván recoveryből nem fog menni, mert nem indul el...
A program ami felrekta a legújabbat, az nem rak fel régebbi verziót.Most hogyan?... ebben kérek segítséget.
-
Mysterion
tag
Sziasztok! Egy kis tapasztalat. Felraktam a Cyanogen RC3-ast, megint kezdi azt amit korábban az N25-N26-nál is csinált és ahogy nézem amire mások is panaszkodtak kinti fórumokon, hogy -valószínűleg- a GPS használata után kiszámíthatatlan idővel (átlag kb. 5-7 perc) egyszerűen a teló szabályosan teljesen shutdownol. Úgy venni észre a leállást, hogy itt van az asztalon mellettem és mikor kikapcsoljuk rezeg egyet, mintha én kapcsoltam volna teljesen ki. Ilyenkor újra be kell kapcsolni. Az én pengém gen1, ha ez számít valamit. Ami érdekes előtte N31-essel szerintem megszűnt ez a hiba, legalábbis amíg fenn volt 2 napig nem tapasztaltam, de ott meg eléggé gyorsan szívta az akksit. Más is tapasztal ilyet ?
Ezért helyette kelzsoca által készített FLBr10-et használok, abban ilyen baj nincs, nagyon jól működik, ott viszont más furcsaság van. Néha amikor stanbyból visszakapcsolom és megjön a WiFi, akkor eltűnik a GSM. Kiszürkül és egy kis X lesz a térerő mellett, mintha leszakadna a mobil hálóról. Ilyenkor a vissza gomb is pirosan villog, és nem lehet hívást kezdeményezni, mert a tárcsázó közli nincs megfelelő hálózat. Viszont ha hívnak, akkor a csörgés előtt azonnal visszajön a hálózat és elkezd csörögni, aztán onnantól tökéletesen megy. De úgy is megoldódik, ha leküldöm standbyba. Ilyenkor fél másodperccel a lealtatás után abba marad a piros villogása a vissza gombnak, utána ha vissza kapcsolom már újra mutatja van hálózat és látom a térerőt is tökéletesen. A telepítése a ROM-nak úgy zajlott ahogy a leírásban volt, végig mentem minden wipe opción és formatáláson, tehát elvileg nem ütközhet. Erre van esetleg tipp ? Nem világvége, mert így is tökéletesen megy és nem befolyásolja a beérkező hívásokat szerencsére, de ha van rá megoldás annak örülnék. Köszi!
-
turho
addikt
OK, én R10-et kérdeztem. Ha abba nincs (változatlanul nem lelem) akkor a 2.1-ben sem van
Azt tudtam meg most biztosra hogy a svédben van
Sim vagy teló, szerintem ez lényegtelen, de én sem a sim-et használom, arra csak mentettem.Dögöljek meg, contacts-ban nem találom...
minden van, mail, házszám, nevek, csoport. De csengőhanghozzárendelés nuku.
-
lac14548
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #343 üzenetére
Fikázás helyett inkább segíthetnétek.
Nem kell hülyének nézni...
Próbálom ahogy írtad... mindjárt beszámolok
NOS.
Haveromnak most vezettem le pont mit hogy csináljon ha szűz a készülék. Itt van ha érdekel!
- Sim kártya nélkül kösd össze a géped a telóval, majd formázd simán winből a az sd-t (fat32-re)!
- Itt van egy feltöltés: [link]. Ezt töltsd le!
-A megkapott filet kicsomagolod és behúzol mindet az sd gyökerébe!
- Így kell ki néznie, egy image mappa, és két becsomagolt file. (egy update, és egy FLB-R10b_hun nevezetű, ezeket semmiképpen sem kicsomagolva legyenek az sd-n hanem becsomagolva!)
- Húzd le gépről a telót majd kapcsold ki!
- A következő lépésekre figyelj majd mert itt rondhatod el, mondjuk, 3 nap csere garancia van, rá szóval kicserélik ha gáz van!
- Kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs gombbal egyszerre. Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ha e helyett kis zöld droid figura van, akkor nem jó, akkor aksi ki 10 mp-et vársz aksi vissza. Próbáld meg utána úgy, hogy lenyomod a MENÜ gombot+hang+és bekapcs gomb nyomva tartása! Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ez a két eset lehet, enyémen menü gomb használatával ment!Eddig jutok. nem megy tovább a zöld robotnál...
Tisztázzuk a dolgot.
Jelenleg a készüléken a 3.0.1.4-es recovery van
valamint az FLB10hun ROMEzelőtt a 3.0.0.6-os recovery volt, de szerettem volna felrakni a SVÉD romot, mert az FLB 6-8 óra alatt lemeríti az akksit készenlét módban is...
A svéd romhoz kelzsoca a 3.0.1.4-es recoveryt javasolja.
Fel is tettem a leírása alapján.Ám amikor már a romot telepíteném, és indítom recovery módban akkor a zöld robotnál megáll. Tarthatom én 5 percig is nyomva bármely kombinációt.
Ezért szerettem volna segítséget arra, hogy hogyan rakjam fel vissza az előző recoveryt...
Nyilván recoveryből nem fog menni, mert nem indul el...
A program ami felrekta a legújabbat, az nem rak fel régebbi verziót.Most hogyan?... ebben kérek segítséget.
-
-
zoli0202
csendes tag
Helló! Holnap veszek egy Blade-t a Telenornál. Írta valaki, hogy vásárlás előtt érdemes írni neki, mert tudna néhány hasznos tanácsot adni. Aki tud mondani valamit, legyen szíves és írjon nekem : )
Köszi -
Igen jól sikerült az 1.-es hsz.
-
kelzsoca
félisten
Az ilyen dolgok általában nem kerülnek nyilvánosságra, nyilván ha részletesen érdekelne akkor kallt_kaffe-t kellene kérdezni, de kétlem hogy válaszolna
G1-es kernel lett módosítva illetve egy firmware fájl készült.
(#323) rharta
Az imént linkeltem egy romot, esetleg dobd fel ha gondolod.
(#315) embe
Biztos hogy az összes formázást megcsinálod?
-
ArGab
őstag
Pár napja vettem a telefont, alapjaiban elégedett is vagyok vele, egy idegesítő gondot leszámítva. Zenehallgatásnál rendszeresen meg-megakad egy pillanatra (mp3, aac és ogg is), még akkor is, ha amúgy teljesen békén hagyom a telefont, de akkor még inkább, ha közben csinálok valamit (pl Kindle olvasáskor lapozás).
Ezzel lehet kezdeni valamit? -
rharta
tag
érdekes ez az új védelem. Én is egy hete vettem a telót T-nél és nekem sem működik főzött rommal, viszont néha igen és nem tudom, hogy ez minek tudható be. Pl eddig a 2.2 svéd volt fent aztán láttam a CM3-at, na mondom felteszem. Feltettem, touch nem megy, vissza a svédet aztán már az sem. Fogalmam sincs mitől javul meg, de még próbálkozom, mert megint csaj az alap 2.1 megy
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lac14548 #314 üzenetére
Haveromnak most vezettem le pont mit hogy csináljon ha szűz a készülék. Itt van ha érdekel!
- Sim kártya nélkül kösd össze a géped a telóval, majd formázd simán winből a az sd-t (fat32-re)!
- Itt van egy feltöltés: [link]. Ezt töltsd le!
-A megkapott filet kicsomagolod és behúzol mindet az sd gyökerébe!
- Így kell ki néznie, egy image mappa, és két becsomagolt file. (egy update, és egy FLB-R10b_hun nevezetű, ezeket semmiképpen sem kicsomagolva legyenek az sd-n hanem becsomagolva!)
- Húzd le gépről a telót majd kapcsold ki!
- A következő lépésekre figyelj majd mert itt rondhatod el, mondjuk, 3 nap csere garancia van, rá szóval kicserélik ha gáz van!
- Kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs gombbal egyszerre. Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ha e helyett kis zöld droid figura van, akkor nem jó, akkor aksi ki 10 mp-et vársz aksi vissza. Próbáld meg utána úgy, hogy lenyomod a MENÜ gombot+hang+és bekapcs gomb nyomva tartása! Ha azt látod, hogy kis zöld feliratok futkosnak elengedhette! Ez a két eset lehet, enyémen menü gomb használatával ment!
- Ha zöld felirat lefutott, újra zöld figura jön be, akkor aksi megint ki 10mp vársz és újra be! (de ezt csak zöld feliratok futkosása után csináld. Mondjuk az nem sok idő míg lefut, ha véletlenül közbe veszed ki elszáll a teló)
- Utána bekapcsolod a telefont a következő képen: hangerő le és bekapcs gomb nyomva tartása addig, amíg egy kis felirat nem jelenik meg!(kp 10-15mp kell hogy legyen) Ha megjelenik elengedheted.
- Ha bejön a menü, le, és fel hangerővel tudsz lépkedni, a home gomb mindig az ok (enter), a vissza gomb meg a vissza lépés!
- Keresd ki az apply sdcard:update.zip, menj bele, lesz sok no, meg egy yes, és nyomj a yesre!
- Ez elvileg lefut, utána menj az advenced menüpont, és ott reboot recovery erre katt rá, ha minden jól megy az újabb recovery jön be majd narancssárga betűkkel, és középen 1 kalappal, és írja, hogy Clockworkmod recovery v3.0.0.06. Van újabb is már de ez a legstabilabb legjobb még most, nekem is ez van!
- Majd menj végig a következő dolgokon: Azt hiszem itt is úgy lesz ha rákattintasz valamire hogy lesz sok no, és 1 yes, a yesre kell majd menni, ha nem így lesz csak simán katt rá!
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- Utána menj az advenced menüpontra és ott nyomj egy wipe dalvik-cache-t!
- Lépj vissza főmenübe, majd ott menj bele a mounts and storage-ba. ezen belül pedig a következőket formázd le: format boot, format system, format data, format cache.
- Utána kikeresed, hogy install zip from sdcard, majd choose zip from sdcard, és itt kiválasztod a romot, ami jelen esetben FLB-R10b_hun, és felmásolod! Ott is ugyan úgy lesz, hogy sok no, és egy yes, értelemszerűen a yesre kell kattintanod!
- Ha ezt felrakta utána visszalépsz a főmenübe és reboot system now!
- Most elvileg lassabban fog betölteni, mert most telepíti a romot, zöld kis figura után egy android szövegnek kell majd megjelennie, és bejön a rendszer!amuba: Ezt nem tudom mire írtad...
Mondjuk a hsz.ben a "jártunk", járunk akart lenni, de így sem tudom mire írtad ezt!
-
lac14548
aktív tag
A 3.0.1.4-os recoveryvel nem sikerült felrakni a svéd ROM-ot...
El se indul a recovery. Megáll a zöld robotnál.Segítenétek abban, hogy hogyan rakjam vissza a 3.0.0.6-os verziót?
Valaki javasolta, hogy van olyan verzió a recoveryből amit recoveryből tudok telepíteni...
De el se indul a recovery, akkor hogyan telepítsem "belőle"? -
B-L-A-C-K
titán
Kicsit pörög ez a topik, 1 napja se megy az új és már 300 hsz. felett jártunk...
-
Glatius
őstag
-A beállítások menüben minden elérhető külön.Nyisd ki a telefonodat!
-Személyenként egyéni csengőhang nem kivitelezhető.
-Mindenféle hangot feltehetsz és használhatod, ehhez egy könyvtárstruktúrát kell tenni az SD-re Az első hozzászólásban keresd..
-Flash lejátszásra a processzor nem képes, szoftveresen megoldható, a Youtube saját alkalmazással elérhető, de ez elég rendesen terheli. -
Keeperv85
nagyúr
Flash Player-t lejátszó program, vagy böngésző létezik?
Mit játsszon le mi? Flash videót lejátszó alkalmazás létezik. Úgy hívják, hogy Youtube. Pont ezt csinálja. Egyéb Flash tartalom az ARM6-os CPU miatt csak egyes támogatott készülékekben fordul elő. Blade esetében nem fog meni.
-
kelzsoca
félisten
Idézet az első hozzászólásból:
Aki életében most vett először androidos telefont, tegyen meg annyit a fórumozók és a saját lelki nyugságáért, hogy végignyomkodja a beállítások menüpontot a telefonban! Sok kérdésre magától is megtalálja az ember a választ. Természetesen ha nem megy azért van a fórum szívesen segítünk (azt hiszem nem csak a magam nevében mondhatom ezt).
-
rex1872
csendes tag
Lenne pár kérdésem
Üzemmódot (rezgő, halk, néma, emelkedő) hol lehet beállítani? Csak a mikrokapcsolót lenyomva?
Hol találom az egyéni csengőhang beállítást egy adott személynél?
SMS hangot nem lehet a saját mappáim közül hozzárendelni?
Flash Player-t lejátszó program, vagy böngésző létezik?
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest