-
GAMEPOD.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Már a színére gondolsz? amúgy nagyon mutatós, de tekintve, hogy mindenem is fekete, így nekem nem tetszik. Elég sokat rosszalkodik mostanában a Simple, de teljesen jól szuperál az NFC a kávégéptől elkezdve a pénzfelvételen át, a tankolásig visz mindent is. Állítólag a kamera alatti részen van a chip, de volt amikor nem vette, azóta a kamerát érintem oda, és nincs vele gond.
Nálam a Chrome-on kívül semmi gondom nincs a telefonnal, minden működik ahogy kell. Egy hónapja kb. a Chrome sem fagyott ki. Infra is megy szépen, Bluetooth folyamatosan megy a haylou solar ls05 miatt, és néha plusz füles. Az akkuidő egy álom. Szupergyors töltéssel hamarabb elkészül mint ahogy én összekészülök 😅
Eddig az összes telefonomon maxra volt húzva minden hang, ennél lejjebb vettem, mert kiszakad a dobhártyám, szóval a hangszórókkal sincs baj, sőt. Kicsit bánom, hogy nem lehet tiltogatni az appokat root nélkül, mert kimondottan rühellem a google sok szrját, de 6 giga lazán visz mindent. Utolsó 5 telefonom huawei volt, ez az első xiaomim, tesóm unszolására vettem ilyent, ő neki szinte a fél lakás xiaomi 😅 és teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, ár érték arányban bestbuy. Persze ez függ azért a felhasználói szokásoktól is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Windows 11
- ZIDOO médialejátszók
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest