-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
sikerült már valaki erre a telora felraknia dolby atmos.t?
esetleg az r5+ra?
szerintetek rn6pro.ra érdemes váltani?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
a bl nyitásra van tuti trükk ami azonnali?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
dragonfx
veterán
olvasgattam vissza sokat.akkor most mégsincs full jó custom rom ami ajánlott?
a gcam mégse annyira jó mindenhol?
meg mi ez hogy az alatt nem müxika duplakamera?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nagyon pozitiv vagy. 2-3 éves akksival.szerintem 1-1.5et bírnak ki.ha ki is használód az más ha valaki fél napot nem nyul hozzá akár melo akármi bármi más okból kifolyolag de ha nyomkodod és napi szinten töltened kell kizárt a 3 év
1803: hedge és a dslr a legjobb szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #1774 üzenetére
engem speciel nem zavarna.
-
dragonfx
veterán
válasz Graphics #1022 üzenetére
neked a kínai verzio van?
itt azt írja mindenki 1.5-2 napokat elvisz.akkor ezek szerint tied nem?abba más akksi van?
mondjuk elég aktív használattal ez az idő nekem is furi lenne.ok gazdaságosabb s636 mint az s625 dehát na akkor is....
ha nem nyomkodom 0-24 nekem is elvan 1 napig nohonnal az rn2.na csak szerint ő is azért kérdezi mivel teso rn2 tulaj, én úgy emlékszem nálam is csak a custom miuihu után lehetett a ledet állítani ennyire széles körben. nekem irtora bejöna világoskék és a rózsaszín. és töltés közbe is átáll villogásra.és mindenre más szín van beállítva értelemszerűen a legfrissebb esemény színe villog mindig.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Graphics #1008 üzenetére
Adok max 2 ho.t. ha addigra lesz A2 akkor nyertel.amugy ez lesz.csak latom itt nem tudnak fotozni paran.de szerencsere a joisten megaldott engem eme tudassal. . kar hogy az itteni feltolto bugos nem enged feltolteni kepet.mondjuk sok lenne könny.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #932 üzenetére
Hat akkor nincs mese rootolni kell.
😉😉ez szinte minden telora igaz roottal uj tavlatok nyilnak meg."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Kulon uveg a kamerara elrg vicces.
Na visszaolvastam 100at.
Eleg megosztoak a vdlemenyek.nem csak en gondolkodok hosszasan.
Egyedul az a viragos kep amire azt mondom jo. A tobbi eleg gyatra.
Mire jo ez az allando romteszteles cserebere?
A gyarilag ami rajta van mer nem jo?
Miuihu rom van mar ra?
Most akkor beegeti mindegyik ores rom s bootscreent.?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
hát igen.erről van szó.
Dulifuli: hidd el ha 4gb ramos lenne meg se fordulna a fejembem a csere.... nem az hogy készülök, csak szép, gizda ...meg szabadság amilyen színt akarsz
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz szabi__memo #606 üzenetére
azért jó ám.
4 szín 4 dolog. már tudom akkor mizu előre.érdekes dolgok derülnek itt ki a telorol ez a led is olyan fillres dolog....
-
dragonfx
veterán
válasz Graphics #201 üzenetére
En azt vettem èszre szimplán van egy csomó változtatás ami csak reboot után èlesedik vagy törlődik. Ez normális ez is egy op.rendszer mint a windows.
Abszolut rossz nèlkül összeszedtem pár szerkesztetlen kèpet az rn2ről.ezek csak a legújabbak.sima alap miuihu rom.ba levő sw.rel készültek.
[link] [link] [link]Szerintem ezek jo kepek. Ha nem jobbak mint a rn5 által berakott fotok.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
most nézem ez a spemall ez ilyen oldal?
OLYASMI Mint gearbest?
ELég jó árak vannak. a 3/32 NOTE 210 dollár? az elég jó.
ám kinn van náluk mi 6x alias A2 is.mennyivel jobb telo.néztem gsm arenán.
de most akkor azon android 8 vagy one lesz?
mert gsmarena mindkettőt írja spemall.on 8ast írnak...
szóval?
ám ha 3.5es jack hogy tudsz zenét hallgatni?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Ja nem persze, total nem vèszes.
Amig megy mükődik a rn2 addig nincs gondom.
Meglátjuk árak hogy alakulnak ha már 10+ helyen lesz rn5.
Azt nem sksrom.elhinni az r5+.t kiviszik hiszen most jott be.es szintem sikertermek."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Ez a 3/32es ennek ennyi az ara.
Am ez az sremeles teljesen valosnak lstszik ha hiany lesz belole,plane ha valakik felvasaroljak gyorsba.
Ez azert gazos am egy cegnek. P20pro, s9+, mikor volt hiany?soha...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Ez a tok klassz tuti nem csuszik.
Ebresztot a kikapcsolas es a nema mod sot a memoriakiloves sem kapcsolhatja ki.sot ujrainditas se.Mas.nekem fontos.
Ebbe is van music sound enchsncer?
Dolby atmos twrp.bol felmegy ra?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest