-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az ,hogy a facebook lite nem mindig jelez hanggal pedig minden értesítés be van állítva max csak bevillan a kijelzőn,hogy valaki írt meg pislog a kis led,de van,hogy jóval később veszem csak észre.Legújabb update van a telón.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #18429 üzenetére
Akkor az a szervizes hülye volt mert szét lehet választani az lcd t meg az üveget aztán le tisztítják és az új üveget ami kb 4000Ft ha szokott lenni egy speckós uv ragasztóval össze ragasztják az lcd vel.Az egy más dolog,hogy lehet nem nagyon csinálják a szervizek vagy nem mind,általában speckós géppel szokták csinálni de ha nincs hozzá akkor igen tényleg macerásabb de nem lehetetlen
Én egyszer itthon is ki fogom próbálni ezt az lcd meg üveg szétválasztás dolgot#zzz03
Anno én is meg akartam várni az OTA frissítést de aztán elcsábultam és megint előbb raktam fel.Nem rossz frissítés de a 10.0.6.0 is elég jó volt szerintem akkuidőre meg pláne.Nekem se tetszik az a százalékos valami mert kiolvasni is nehezen lehet az előző jobb volt,meg az új gombok is szokatlanok,meg a biztonság részben a beállításokba azon belül a sebesség gyorsításánál lett egy plusz hirdetések fogadása amit azonnal ki is lőttem,meg mintha úgy emlékeznék szelfi portrémódban nem volt vaku most van,de nem tudom erre jól emlékszem e.Meg az előzményeknél felül lettek ikonok én kb ennyit vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #18427 üzenetére
így már másabb,biztos az előző kép össze nyomódott Itt még úgy nézem az lcd nem sérült,le lehetne fejteni róla az üveget és rátenni egy újat Bocs,hogy mindig a lehetőségeket látom
De rég nem láttam már ezen ikonokat,olyan régies hatása van meg a háttérnek isAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz vargalex #18399 üzenetére
Elméletileg kéne,még nem sikerült kipróbálni de láttam már videót aki házilag csinálta buborék mentes ragasztással ügyesen,de tudom van olyan gép ragasztás után beteszed és ha van buborék megszünteti.Leginkább ez a legdrágább szerviz alkatrész a cserében,meg kell kis kézügyesség is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #18376 üzenetére
Mi lehet anlegnagyobb rizikó,mondjuk ha félre ragasztod De mondjuk igen ha úgy álsz neki .ont egy srác a huawei mate 10 esének,meg vette 90EFt ért 1 hónap múlve elejtette betört a kijelzője aztán vett hozzá pót kijelzőt,a telefont szét feszegette ami még nem is volt vészes mert kevésbé látszott,még szét is szerelte amit szint űgy aránylag jól meg csinált pár csavar veszteséggel,aztán jött a profizmusa beragasztotta az új kijelzőt pillanat vagy nem tudom milyen ragasztóval de szerintem erősebbel mert bele kóstolt a műanyagba is,na ezt kellett nekem tendbe hozni...
-
Pityu.
nagyúr
válasz Meggyi001 #18149 üzenetére
Hegyekben voltam és unokaöcsém telefonjáról lett megosztva a mobilnet,nekem nincs mobilnetem nincs rá szükségem, itthon meg csak wifivel használom.De amúgy tudod a pohár félig tele nem félig üres
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na most meglepődtem,nézegetem néha a százalékot ami ki van íratva a kijelzőre,hogy mennyin van az akkumulátor de most direkt nem nézegettem az akkumulátor használatot már kétszer csak mikor töltőre kellett dugni a telefont eddig vegyes adatok voltak volt mikor 6 óra 30 perc bár akkor biztos pár dolgot aktívabban használtam,akkor volt általában min 7 óra vagy 8 óra utoljára 8üra 31 perc volt most netezgettem vibereztem,facebook,meg kis gps és meg is lepődtem ez lett az eredmény.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #18064 üzenetére
Mikor először ragasztottam be kijelzőt akkor a kijelző hátulján elég gyenge volt a ragasztó szalag,mivel akkor még nem igazán volt gyakorlatom csak lelkesedésem,be raktam rendesen a helyére a kijelzőt és meg is ragadt csak felül nem vagyis szar volt a ragasztó,de ugye mivel nem tudtam vele mit kezdeni másnap el vittem mentünk debrecenbe.Be vittem egy telefon szervizbe és hál isten a gyenge ragasztó végett ki tudták szedni a kijelzőt és 4000Ft ért meg csinálták rendes ragasztóval.Szóval az 5000Ft reális lehet.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #18026 üzenetére
Mondom,én itt vettem kétszer samsunghoz gyári kijelzőt és mind kétszer frankó volt,de elárulom itt vásárolt OEM el is van tapasztalatom,na azt még egyszer sosem az az OEM amit én vettem a színe sem olyan volt mint a gyárié meg az anyag vastagság ilyesmi is más volt,de a gyárinak írt samsung az tökéletes volt,azóta is boldogan használja a két tulaj a telefont velük amiket meg csináltam.Előzőbe írtad az 5000Ft spórolást az max akkor jön össze ha te magad csinálod meg a kijelző cserét.
#Mercutio_
Ha azt nézzük nem egy gyári kijelzőre is jött a panasz sárgulásról.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #17969 üzenetére
Nem én kapcsoltam be,pont ez az,hogy nem értem hogy hogy kapcsolt be magától mikor alapból kikapcsoltam.
#Mikamaka
Köszi így már meg van,csak hozzá szoktam az előző féléhez mondjuk amúgy is csak az órát lakatoltam le anno.
#mcsm88
Igen ,szoktam használni a tisztítót az optimalizálást,tisztítót,biztonsági vizsgálatot meg az akkumulátor kezelőt szoktam,meg nagy ritkán a sebesség gyorsítását.De eddig még nem vettem észre rendelleneset,csak ezt,hogy párszor vissza állítja magát a gyorsítótár törlő,de azt látom annak a menüjében lehet beállítani soha vagy xy perc,de eddig nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz mcsm88 #17963 üzenetére
az a fura nem tudok lakatolni,miui 9 en még ment itt a 10 esen már nem pedig tudom képernyőn lefelé húzva lakatolta az appot,itt semmi.Az akkumulátor kímélőnél ahol alkalmazás akkumulátorkímélő van ott fel vannak sorolva appok,de mindnél alapbeállítás az akkumulátorkímélő (ajánlott) ez gond?
-
Pityu.
nagyúr
válasz vargalex #17960 üzenetére
Én meg ezt tudtam,amit linkeltem,hogy állítólag innen rendelt.De én már meg keveredtem
De mondjuk ez a jófogásos keretes nem jó szerintem,mert a két pötty balról van és jobbról kéne lennie.De én már becsavarodok ettől a kijelző dologtól,mert találtam egy ilyen note 5 prot ami egykamerás de elméletileg annak is két kamerásnak kéne lenni és az ugyan olyan kijelzős amit rendelni akar.A képen redmi note 5 pro van írva de szerintem nem az irkálnak már mindent össze vissza.Szerintem ezeket keverik sok helyen
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az,hogy beállítom a gyorsítótár törlése a képernyő lezárásakort sohára erre xy idő múlva nézem és mindent kilőtt ami meg volt nyitva,mert vissza állította magát 10 percre.De nem először játssza már el.
#vargalex
Ne haragudj de te hol látod itt,hogy kerettel szerelt?Ennyiért max keret nélkül fog kapni legtöbb esetben.mert ez is csak a kijelző.
#creed33
Bocs ne haragudj,magamból indultam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #17931 üzenetére
Ragasztót is szereztél be?Én egyszer ragasztottam be samsung kijelzőt a rajta lévő ragasztó csíkkal hát nem lett százas,azóta nem bízok a kijelzőkre rakott ragasztó csíkban.Meg ha valami van ragasztóval még lehet kicsit izgetni mozgatni a kijelzőt,egyébként én B7000 ragasztót használok.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #17895 üzenetére
Na most meg nézegettem a kijelzőket bár kevés támpont van mert mihez mit írnak,az enyémen két kis kerek hely van kamera meg vaku meg a pici led látszik.A pro n három ilyen kis karika van.
szóval kicsit meg lehet keveredni,lehet érdemes rákérdezni a boltban a kép nem e csak illusztráció meg,hogy nem e tudnak valami pontosabbat mondani.
-
Pityu.
nagyúr
válasz creed33 #17881 üzenetére
Szerintem simán veheted,már vettem tőlük egy két gyári kijelzőt és eddig mind frankó volt,színre is meg mindenre.Mert futottam már bóvliba is azoknak színe anyaga anyag vastagsága is más volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz robi64 #17837 üzenetére
Nekem is tökéletesen működik ami van,bár nekem csak az ikonok voltak fontosak pár témát kipróbáltam de valahogy egyik se jött be mindig ment vissza a gyári alap lehet kicsit maradi vagyok,aztán találtam fasza ikonosat ez nagyon bejövős.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz mezois #17611 üzenetére
Ezt rakd fel Redmi System manager és ezen belül tilthatod a francba ami nem kell
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kerni62 #17415 üzenetére
Elsőnek én is nagy hévvel raktam fel a 10 es miuit elsőnek nem volt rossz aztán sorban raktam fel a többit,hol kicsit szarabbnak éreztem hol jobbnak.10.0.4.0 nem volt rossz,de nekem már a 10.0.6.0 van fent most elég jónak érzem vele a telefont.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz vikla007 #17061 üzenetére
Felraktam kettőt próbából AccuBattery mutatott ez mindent de azt hittem tudok egy olyan felületet nyitni benne amin mutatja külön külön az alkalmazásokat mi mennyit fogyaszt de ehelyett csak annyit mutatott mint ami a képen be van karikázva pirossal
Aztán leszedtem egy másikat Borítókép Kaspersky Battery Life: Saver & Booster ebben már többet mutatott de ez sem az igazi.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz < CyberBob > #17031 üzenetére
Ez valószínű nem a telefon gondja lesz,mert ismerősöm is t-mobilos feltöltős és neki is ezt csinálja,csak neki egy nokia hagyományos nyomógombos telefonja van.Szóval anno rá kérdeztünk a szolgáltatónál azok magyaráztak valami beállítást de azt mondták ennyit tudnak tenni,valami általuk kitalált szarság lehet.Kérdezzetek rá miért csinálják ezt a hülyeséget,ha esetleg kapnátok valami kézenfekvő választ azt írd már meg nekem,mert ismerősöm se tudja elsőre felvenni mire elő veszi a telefont már nem csörög
-
Pityu.
nagyúr
válasz ElDiabloo #16970 üzenetére
Tessék csak van köze az Ai nak a háttérelmosáshoz pl az előlapi kamera is így mos szerintem,azért gondold el csak kell valami hozzá,hogy pontosan ki tudja jelölni a körvonalat és ne mosson bele mondjuk az arcodba is vagy egyéb helyre.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Elemental #16974 üzenetére
Én inkább azt gyanítom amit hamisítványnak hívnak az nem mind konkrétan hamisítvány hanem szerintem inkább vannak cégek akik mondjuk meg veszik a licencet,hogy a márkanevüket rá tegyék egy tokra pl nem egy tokkal találkoztam csak mondjuk 3 más néven ami azonos volt,Nekem pl ilyen van és nem egy ilyen tokot láttam már csak más márkanévvel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz amphenol #16957 üzenetére
Én meg tegnap kipróbáltam két programot de mindig arra jutok,hogy a gyári app jobb,de nem azért mert amazok rosszak lennének de itt valamiért igen. Samsungon jobbak lettek a képek külső fotós appokkal,itt nem.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Trailblazer #16946 üzenetére
Ja betű típust akartam de akkor minden régióban ugyan azok a betűtípusok találhatóak?
#B2man2
Nekem jó a magyar régió csak egy két dolgot változtatok aztán vissza állok magyar régióra.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ha témát cserélek az ugye nem fogja jobban meríteni az akkumulátort?Raktam fel egy új témát bár nehezen változtatok mert a gyári ikonok tetszenek,de gondoltam hát ha most egy kicsit másabb lesz meg néztem sok témát sok nem tetszett az ikonok vagy elrendezések miatt.Aztán kettőt találtam,bár eben a témában is egy dolgot ki iktattam ami maradt a hagyományos,viszont nem teljesen kompatibilis gondolom a miui 10 el mert nem tudott mindent megváltoztatni,de úgy kb 95% ban jó.Gondolkodtam még betűformátum választásban is de annyira már nem akartam változtatni.Régiónként ahol elérhető a témák esetleg betűformátumok is lehetnek mások meg a témák is?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
-
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Minő guminő megcsináltam ezt az automata frissítő úgy be frissítette a böngészőt néhány másodperc alatt,hogy mire böngészőben akartam már be volt frissítve
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na totál vissza állítottam eredetire Ez kéne neked is gondolom
Nos úgy csináltam telepített alkalmazásokban megkerestem a böngészőt és adatok törlése én úgy szoktam gyorsítótár törlése aztán összes adat törlése, aztán frissítések eltávolítása.Mjd nekem fel van rakva a system app remover abban csináltam egy kényszerített leállítást és újra indítottam a böngészőt és voálá
Aztán rakhatod fel a frissítést rögtön feldobja.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz #20844032 #16352 üzenetére
Ok te tudod,én csak leírtam,hogy ne csodálkozz ha tényleg olyan helyről vetted ami kétes.Te 1 évig tartod meg más meg tovább pl.Nekem pl nincs most feleslegesen kidobandó 60EFt om meg még lehet keveset is mondtam.
-
Pityu.
nagyúr
válasz #20844032 #16350 üzenetére
Hát ha nagyon olcsón vetted ne csodálkozz,itthon is lehetett volna szerezni szerintem kicsit drágábban de lett volna.Én ha valamit meg tartok hosszabb időre akkor nem spórolok annyit rajta.Anno samsung j5 2016 ban cseréltem kijelzőt,alliexpressen nézegettem pár ezer forintért de inkább itthon vettem 17EFt ért és tökéletes lett.
-
Pityu.
nagyúr
válasz WhiteWalker #16339 üzenetére
A kreszt sem tartja be mindenki teljesen,sőt ha betartanád csontra pontosan sokkal veszélyesebb lenne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz gabikiraly2 #16331 üzenetére
Szerintem sem az helyesírástól lesz valaki jó vagy rossz ember,de ti tudjátok.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Narxis #16321 üzenetére
Egyenlőre még konkrétumot erre a telefonra nem találtam,csak ugyan azt amit itt valaki valamelyik nap linkelt,hogy meg próbálta felrakni és hibaüzenetet írt ki,hogy valami béta teszt tököm tudja mi.Egykét másik telefonra már elméletileg van ez a frissítés de nem erre.Szóval nem tudom mikor lesz,néha kicsit hiányzik a miui 10 előtti egy két dolog.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Gigicuci #16315 üzenetére
Egyszer nekem is volt,hogy az autó rendszerében el volt mentve a telefon de nem akart automatikusan csatlakozni,aztán az autó menüjében töröltem a készüléket és újra felismertettem,egyenlőre működik.
-
Pityu.
nagyúr
Igazán kidobatnának egy fullos javítást,de félek ha ki jön ténylegesen a 10.0.4.0 se lesz komoly mert amit pl le lehetett tölteni össz vissz 44mega.Anno én is küldtem nekik visszajelzést egy két dologról.
-
Pityu.
nagyúr
válasz wwenigma #16295 üzenetére
Azzal nincs is baj,fel jön igen mint eddig minden más amit frissíteni kellett.Csak most elindítva pár százalék és megáll aztán kiírja szüneteltetve meg nem tudja letölteni.Én ezért frissítettem böngészőn keresztül mert ezt többször eljátszotta.Egyébként más alkalmazás frissítésnél meg volt olyan 5 percig is töltötte,máskor meg másodpercek alatt letölti telepíti.
#robi64
Indiaiaknál találtam ezt a 10.0.4.0 updatéről
De itt a letöltő résznél 3 ember írta nem jó tehát náluk sem működött[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz mcsm88 #16283 üzenetére
Egyébként sikerült lefrissíteni a böngészőt de a böngészőn keresztül. Az eszközök között van egy letöltés app mostanában az is küld értesítést,hogy mit töltöttem le vagy várakozó letöltésem van. Régebben ez nem volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz mcsm88 #16283 üzenetére
Igen a böngésző,de múltkor mással is meg csinálta. Szinkronizációra néha rá nézek van mikor piros akkor rá nyomok utána kék lesz. Nem tudom mitől van ez,de frissítések után is mindig kicsit más a viselkedés pl akku merülésnek is. Most 10.0.3.0 van fent.
-
Pityu.
nagyúr
Volt már valakinwl olyan,hogy rendszer alkalmazás frissítés értesítő meg jön,rá nyomok a frissítésre de vánszorogva megindul pár százalék és ki írja nem frissült. Eddig másod percek alatt töltődött telepítődött az összes.
-
Pityu.
nagyúr
válasz South Velen #16245 üzenetére
Mit érzel,hogy tette tönkre?
-
Pityu.
nagyúr
válasz DroiDMester #16239 üzenetére
Nekem tökéletesen bevált a nillkin,még pótlásnak van egy a szekrénybe majd ha egyszer kéne Ha az itthoni árát meg nézed már nem is olyan drága kint.A lényeg a szépség relatív,meg nekem bevált.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Goose-T #16185 üzenetére
Nem lehet,hogy ha netről be lépsz a Mi cloudba a kódoddal le lehet onnan szedni a mentéseket akkor is ha másik márkájú telefonod van?
#Mercutio_
Nmekem szinkronizál a telefonom Mi fiókkal annyi volt egyszer a gondom,hogy két üzenetet nem mentett le de isten igazából jelentéktelen sms ek voltak egyébként minden rendesen működik.Én a telefonkönyvet,jegyzeteket,sms eket,meg az appokat szinkronizálom.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #16125 üzenetére
Isten igazán kép minőségben viszont nem látok eltérést,csak a vakus képeknél a kékesedés ahogy mondod de nem nagyon vakuzok
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- BestBuy ruhás topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- További aktív témák...