Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hummin
tag
Mi úgy csináljuk, hogy beállítunk saját playlistát 3-4 játékmóddal, és úgy elég gyorsan bent tudunk lenni játékban. Sokszor fegyvert nincs idő állítani.
Ez az egymást lelőjük tényleg nagyon feltűnő lett ebben a szezonban.
Snipereseken továbbra is megdöbbenek mikor úgy tudják használni mintha pisztoly lenne. Illetve szokszor azt sem tudom eldönteni, hogy csaló vagy ennyire pro. -
Hummin
tag
Számomra is tök jó CoD alternatíva.
Battlepass-t is legkisebb befizetéssel is össze lehet hozni, ha nézed a az ubi kliensben a feladatokat. Vagy a második szezonban össze lehet hozni befizetés nélkül. Preseason-ben fájt az M16, fegyverek lassú húzása, úgy hogy nem én voltam az aki 30+ killeket hozta össze. Mostanra sikerült a legtöbb fegyvert felhúzni. 2 Sniper hiányzik még, azok kemény feladtok lesznek. A12 nagy kedvenc lett a Rockefeller playlistán. Gyorsan lehetett húzni.Játék kozmetikája egész visszafogott. Örülök, hogy nem skelton zombi banánok ugribugriznak a pályán. Remélem innen csak felfelé lépked, rákapnak a népek majd és nem lesz elkaszálva, annál többet érdemel. Esélye megvan, őszi új szezon, a 3-diknak meg kb. karácsony előtt kell jönnie.
Jöjjenek a javítások is. Hétvégén tűnt fel, hogy szavazásnál, annak ellenére, hogy hibásan jelzi ki a nyertes pályát, valójában javítottak a szavazáson. Azonos szavazatszámnál nem a sorban előrébb lévő nyer már, hanem az, amire előbb leadták a szavazatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Path of Exile 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- DIGI kábel TV
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest