Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #12862 üzenetére
Fallout 4 30 -> 60 mindkét gépen. Finom.
-
Wesder
titán
válasz
soundsonic #12845 üzenetére
SS/SX-ben sem cserélhető.
-
Wesder
titán
Today’s New Gears 5 Update for Xbox Series X|S Prepares the Game for Microsoft’s Next-gen Launch
Szerk.
Úgyhogy nemsokàra làthatunk Gears 5 SX gameplayt. -
Wesder
titán
Ha valakinek esetleg nem fog kelleni a CP2077 kód, akkor én àtvenném. (sose lehet tudni)
-
Wesder
titán
válasz
craftsman01 #12678 üzenetére
Nyílvàn az is lesz, nem kell pànikolni.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
community.amd.com-on talàltam.
link -
Wesder
titán
Amit màr most imàdok az új generàcióban, az az hogy az a 4-5 jàték ami a gépemen lesz kikapcsolt àllapot utàn is Qiuck Resume-mal indul majd.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #12635 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de akkor ezek szerint az SX négykàbb?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #12590 üzenetére
Itt 240€ egy Seagate EC.
Ja hogy az is 85k huf. Holy shit. -
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #12572 üzenetére
Nem szoktam nézni, mert màr a lemezes jàték gondolatàtól is a hideg ràz. 2020 van, nem 2000. Haladni kell.
Szerk.
Igazàból ami legjobban zavar, az az hogy lemezről még telepítsem fel a gépre, meg még patch-eljem is.
Persze értem én hogy lemezről màr nem lehet futtatni a mai jàtékokat, de így ez nekem csak nyűg. -
Wesder
titán
válasz
unrealnoise #12456 üzenetére
Moon Studios most multiplatformmal készül. Akiket te keresel, az az The Initiative.
-
Wesder
titán
válasz
parandroid #12387 üzenetére
Ja, ez nem hivatalos, csak azért raktam be hogy làssuk mit ad a GPU. Mehetne összefoglalóba. Majd Madoc gondolom megoldja.
-
Wesder
titán
válasz
parandroid #12385 üzenetére
Nekötekedjél.
-
Wesder
titán
Ha jól értettem a DF videót, akkor az SX úgy ad 802GB szabad helyet, hogy az OS-en felül màr 4 SX jàtéknak le van foglalva egy partició a QR-nek.
Azért az úgy durva. Ugye One X 780GB szabad és nincs Quick Resume. -
Wesder
titán
Az egyetlen probléma egyébként ezzel a TV reklàmmal az volt hogy Halo-t promózta, pedig ugye késik 21-re.
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Hozzàadtam a Famitsu Series X-ét az accountomhoz.
21.12.14-ig garanciàs. -
Wesder
titán
50GB lesz a Valhalla.
45GB körül volt az Odyssey. -
Wesder
titán
Outriders: Release Date Announce
Holnap este 6-kor. -
Wesder
titán
Gears Tactics has Gone Gold for Xbox Consoles – New Achievements Boost Gamerscore to 1400
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #11971 üzenetére
Való igaz, bàr ez még mindig valósabbnak tűnik, mint a sz@rahűtés, ami a neten kering.
-
Wesder
titán
"Honestly, though, I agree that it's pretty fucked up that Microsoft didn't solve the first law of thermodynamics."
-
Wesder
titán
Stallion legalàbb egy hete hasznàlja a Series X-et. Sràcnak 2M+ Gamescore-ja van... Szerintetek ha gàz lenne nem említette volna ezt ennyi idő alatt? Napi 4-5 óràt biztos nyúzza.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #11900 üzenetére
Fogalmam sincs.
-
Wesder
titán
válasz
turikoczka #11897 üzenetére
Ugye ez csak annyi, hogy majd valamikor lesz nextgen verzió ebből a 7 jàtékból, és egyelőre az SS/SX verzió kapott hitelesítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest