Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
MasterMark #2461 üzenetére
Hàtjó. Legyen.
AxBattler
Faszàntos. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2459 üzenetére
Ezmiez? Az anyatàbla?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2448 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, csak gondoltam nem szólok.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2420 üzenetére
Nem szeretem az MMORPG-t, de erre Bless Unleashed-re rànézek majd.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2416 üzenetére
Jó lesz majd a Project Mara közben összesz@rni magad az élethű hangok miatt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2410 üzenetére
Microsoft! Kéne egy kis pénz!
-
Wesder
titán
válasz
Rabbitf_24 #2400 üzenetére
E3 (ha megtartjàk)
hombre[EU]
Ha nagyon gàz lesz az SS, One X-ről vàltva, akkor SX lesz maximum. Nekem az a fura hogy még arról egy betũ nem volt leírva, csak az SX-et mutogatjàk meg promózzàk. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2397 üzenetére
Majd meglàtjuk hogy tényleg mit akarnak. A legjobb úgyis az lenne, ha csak az SX, a maga 12 TF-jàval 499$€-ért maradna. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy olyan CPU, ami a SX-ben lesz, mennyivel dobnà meg a 6TF-os One X teljesítményét, ha bele lehetne rakni.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2394 üzenetére
Azért az SS ugyan azt hoznà mint az SX csak 4K helyett 1440p-ben, és ugye olcsóbban, simàn lehet hogy akkor inkàbb azt venném. 1080p -> 4K között én amúgy sem làtok különbséget, így a 1440p màr elég lenne.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2388 üzenetére
Ez sem egy rossz ötlet, csak akkor kérdés hogy ez telóra hogy lesz eljuttatva, mert elsődlegesen ugye oda szànjàk az xCloud-ot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2386 üzenetére
Jó is lesz majd, ha a gép magàtól remastereli a jàtékokat.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2374 üzenetére
Akkor kapja be a vírus
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2371 üzenetére
Igen, csak a vírus nem szereti a meleget, az E3 meg ugye nyàron van. Nem baj, a Margit szigeten talàlt kullancsban lévő Kongói Vérlàz majd vàlta, és pànikolhatunk tovàbb.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2344 üzenetére
Sírni fogok, ha a FH4 4K@120 lesz.
Az unnamed meg tuti nem a FM8 lesz.Az azért szép ugràs ha 1080p@60-ról 4K@120-ra vàltanak.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2327 üzenetére
Én csak sajàt jàtékokról beszéltem most. A Halo MCC-t is inkàbb megvették Steam-en, minthogy GamePass-szal meg WinStore-ral szórakozzanak. Topseller volt Steam-en, pedig csak a Reach volt kész.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2325 üzenetére
A hw bàzis làtod hogy megvan. PC/Box, és ha valami csoda folytàn jàtszható lesz az xCloud normàlisan, akkor meg majdnem az összes mobil.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2323 üzenetére
A 21-155millàs Xbox/PS2 utàn is lelőhették volna, de szerencsére nem tették. Tisztàn làtszik hogy szoftver és szolgàltatàseladàs a fő szempont, és nem a hardver. Màskülönben nem lennének belengetve a userfriendly intézkedések.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2321 üzenetére
A mostani generàció végén is dollàrmilliàrdokat ölnek az SX-be, így valszeg a One generàció nem volt (annyira) veszteséges. Mondjuk MS szereti égetni a pénzt, úgyhogy fene tudja.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2319 üzenetére
Nekik az a lényeg hogy legyen hol eladni az XGS jàtékokat. Ha Steamen veszik, akkor $ ha WinStore-ban Gamepassoljàk szintén $, ha Xboxot veszel akkor is.
Sony most megint építheti fel a jàtékosbàzisàt, míg MS-nél ez a bàzis a PC bevonàsa miatt viszonylag àllandó. Vàlalati szempontból ez teljesen előnyös, az meg hogy tisztàn SX jàtékosbàzis a 9. gen közepén mekkora lesz, szerintem semennyire sem érdekli őket. Ez a jàtékosnak fontos ha BF, Cod, meg tàrsait akar jàtszani, bàr Crossplay ezen is segíthet.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2317 üzenetére
Nem értem a PC-seket. Nincs gond, hàt csinàlnak maguknak.
MS jàtékai Steam-re is jönnek az így jó selling point.
-
Wesder
titán
Mekkora lehet az a PC tàbor, amire az MS tàmaszkodni akar? Ne legyünk nagyon elrugaszkodottak, legyen a halmazban minden olyan PC, ami minimum 720p@60-nal képes futattni a 8. generàció (2013-2020) jàtékait tekintve az alap Xbox One képességeit.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2279 üzenetére
Nekem is volt most többször is hogy nem mentettem a Dying Light-ban, hanem gép kikapcs instant-onban, és elmentem dolgozni. Este mikor hazaértem làttam hogy volt Dash frissítés mert újratöltött a jàték. Ezt a reboot utàni àllapotot csak úgy lehetne szerintem megoldani, ha reboot elött a RAM tartalmàt kimàsolja az SSD-re, majd reboot utàn meg vissza. Gondolom, nem tudom. Nem értek hozzá.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #2277 üzenetére
Elment 5milla PSVR. Ez elvileg elég ahoz, hogy mondjuk egy indie cég csak VR-ra fejlesztve fent tudja tartani magàt. Feltéve, ha az aktív jàtékosbàzis is annyi.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2240 üzenetére
Túl sok energiàt fektettél a feature megvédésébe, tehàt szítottad a tüzet.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2238 üzenetére
Én szimplàn lesz@rom.
Nagyon nagyot kellene a Sony-nak ahoz dobnia hogy most ne SX-et vegyek. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2231 üzenetére
A One topikban sem, mégis kirakattàk. (Àllótólag)
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #2220 üzenetére
Uh... Ez de gagyeszmó... Mint azok a ratyi Adibas cipők amiben a dikkmà emberek jàrkàlnak.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2217 üzenetére
Elég baj az... Itt meg minden MS ex az lesz 2022-ig. Mi ennek örülünk, csak te nem veszed észre.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2210 üzenetére
2 ex címet kérdeztem, ami PS3-as... Gondolom az nem tünt fel hogy csak MS ex címekről beszéltünk + a CP2077-ről.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2199 üzenetére
Értem, tehàt ha digitàlisan megveszem a God of War3-at, vagy a TLoU-t PS3-ra, akkor a crossbuy miatt autómatikusan megkapom PS4-re? Ha nem, miért nem? Azt mondtad, hogy a Sony-nàl ez màr a PS3 éràban működött...
Most neked komolyan az a bajod, hogy a Microsoft a kényszerhelyzet miatt kialakult userfriendly üzletpolitika miatt nem fog mégegyszer pénzt kérni ugyanazért a jàtékért?
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2190 üzenetére
Az az egy cím, amivel instant PS5-öt vennék szóval ja.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2187 üzenetére
Sunset Overdrive-val nehezen csinàlhatnànak bàrmit is, mert a jogok a Sony-nàl vannak.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2170 üzenetére
Képzeld el úgy, hogy a PS3-ra megvett Last of US-t megkapod PS4-re is, de nem BC, hanem a PS4-es kiadàs.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2167 üzenetére
Nagyon elbeszélünk egymàs mellett mert ugyan azt mondom amit te. Most szeptben megveszem a CP2077-et, és SX verziót is megkapom majd, ha egyszer valamikor a jövőben elkészül. De amíg az nincs kész, csak a BC-s címmel tudok jàtszani.
Ugye megvàdoltàk a CDPR-t a jàtékosok hogy az SX/PS5 miatt toltàk el a jàtékot, és erre reagàltak hogy nincs tervben nextgen kiadàs egyenlőre. De ha lesz azt térítésmentesen megkapjuk ha One-ra egyszer màr megvettük a jàtékot.
-
Wesder
titán
Ja ez tényleg tök jó, de MS-en kívül szerintem màs ezt nem fogja alkalmazni. Hülyék lennének lemondani arról hogy 2x adjàk el ugyan azt a jàtékot, csak az SX verzió kicsit szebb meg jobb lesz.
Persze vannak kivételek, mint a CDPR, ahogy Skywalker is linkelte.
Hàt akkor a CP2077 is megvételre kerül. Köszi sràcok. -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2121 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2104 üzenetére
Nagyon helyes, mert én is vàrom.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #2066 üzenetére
Mol.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #2021 üzenetére
Szerintem júni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2008 üzenetére
Azért lehetett eladni, mert az alapgépek màr megjelenéskor sz@rt sem értek. Mire nem lesz elég 9-12TF?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2006 üzenetére
Bekaphatja mindkét cég ha ezekre a gépekre kihoznak egy Pro variànst az biztos...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2004 üzenetére
Csak az a baj hogy az alapja ugyan az, mint az S-nek, így ha az X-et még 4-5 évig tàmogatni akarjàk, az probléma.
-
Wesder
titán
válasz
MasterMark #1998 üzenetére
Ennyi. Xbox 2-vel mégsem indíthattak, így meg egyedi. Ha ez gond, majd az MS kezeli. Ja nem megy nekik így jàrtak.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1947 üzenetére
Ez az elakadtam a Dashboardon arckifejezés minden elàrul.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1920 üzenetére
Ebből làtszik hogy igazi Xbox exklúzív, mert a hangokat is az Xboxból nyerik ki.
Mondjuk a tudat, hogy egy kutya is többet keres mint egy àtlag ember, az elég lehangoló.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1916 üzenetére
Az ultrawide-ot úgysem làtom, de jó ha lesz.
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #1904 üzenetére
Az MS amúgy is szereti tökönlőni magàt. A példàja meg màr azért is rossz, mert az àtlag vàsàrlót csak mégjobban összezavarnà, és zavarodotsàgàban inkàbb PS5-öt vesz, mert azt még megérti hogy az 5 több, mint a 4.
-
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1829 üzenetére
PC-n nem.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #1817 üzenetére
Màr most gagyi lesz, mert neki minden kb 1 ütés, ami nem az űrből jön. Mindenesetre vàrós ha igaz.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1741 üzenetére
Màr most jobb alternatíva, mert a PC GamePass a Console GamePass-hoz képest igen szegényes. Igaz még csak béta.
-
Wesder
titán
Ezt a W10+Steam kombót nem is tudom ki tudta komolyan venni. Én is azt mondtam erre hogy konzol àrban egy 12TF-es PC-re biztos sokan vàltanànak, de erre olyan kicsi az esély, hogy nem igaz. Ennyi erővel PC-t is àrulhatnànak Xbox logóval, ami több konfiguràcióból vàlasztható lenne.
-
Wesder
titán
Azt se tudjuk hogy min dolgoznak a csapatok, leszàmítva a Halo-t meg a Forzàt. Ha olyan portokat kapunk, mint a FH2, akkor van miért vàltani.
Azok a címek amiket itt mutogattak, még bőven One-ra készülnek. A Hellblade2 is olyan lesz, ha a teljes élmény kell, vegyél SX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest