Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
Nálam is hasonló jött ki matek alapján:
113990/300=~379,97
379,97*500=189985
Mivel 990 vége van a kisebbik testvérenek, így itt is 990 lesz a vége, 189990.One X mintha 165000 lett volna 2017. novemberében 270 alatt dollár és 310 forint körüli euro árfolyammal.
Ma az árfolyamok 300 fölötti $-t és 360-at is elérő €-t mutat, így dollárban 183333, euroban 191613 lenne.
Gyakorlatilag One X árban jön.[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
-
MasterMark
titán
válasz elder troll #7403 üzenetére
299-el kéne osztani, és akkor már nem jön ki ilyen szépen.
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezzel a Destiny 2: Beyond Light lett a nyitó cím nextgenre:
Ami egy DLC
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #7418 üzenetére
A túloldalt a Spiderman is közel az. 😀
-
Aciduzzu
aktív tag
Previous rumours point to the Series S having 4 teraflops of GPU processing power. That's dramatically lower than the Series X (which has 12 TFLOPS) and even lower than the Xbox One X (with its 6 TFLOPS). But, if you consider that the PS4 Pro has just over 4 TFLOPS of GPU power, you can see that it's still very impressive for an "entry-level" machine.
Lehet, hogy korai az orom. Ha ez igy van, akkor kerdes megeri-e egy X1X-nel gyengebb konzolt megvenni next gen konzol cimszo alatt...
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Moby
addikt
válasz mcwolf79 #7423 üzenetére
Ezek álmok. Neki fogják tolni a raytracinget szegény herélt cuccnak, és ott fog meghalni a tévék alatt. Jó kis gép lenne ez, ha el tudnák engedni az erőn felül bizonyítást, de meg kell majd mutatni a népnek, hogy mitől más ez a generáció, mint a korábbi.
Pedig kifejezetten szimpatikus lenne, hogy nem a 4K-nak akrnak nekimenni ezzel is, de megölik mással.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Egyébként a TFLOPS az nem változik attól, hogy az architektura más. Ez az 1 kiló kő vagy 1 kiló toll esete. A DF arról csinált videót, hogy ugyannyi CU-val mennyivel tud gyorsabb lenni az RDNA(2), nem a TFLOPS-okról. Az egy egzakt mérőszám, teljesen mindegy, hogy mi számolja.
-
Aciduzzu
aktív tag
Hat nem tudom, szerintem balgasag 114 ezer foirntert csodat varni. Elsodleges platformnak en biztosan nem vennek egy ilyen lebutitott gepet.
A matek meg matek, szerintem az, hogy minek mennyi a szamitasi kapacitasa, az egzakt meroszam. Fuggetlen attol, hogy mi mas van mellepakolva.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Aciduzzu #7422 üzenetére
A Series S felépítése megegyezik az SX felépítésével. Csak az S-ben ugyan annak a GPU architektúrának a gyengébb kiadása került bele, valamint fele akkora SSD-vel rendelkezik mint a nagy testvére. Illetve állítólag ebben csak 10-12Gb RAM-ot fog tartalmazni, mivel alapvetően egy 1080p/1440p konzol lesz így nincs szüksége 4/8K-s textúracsomagokra. A One X viszont egy felturbózott 2013-as One. vagyis egy jelenleg 7 éves technológiára épül (de lehet az 10 is). Az Series X|S viszont az AMD 2020-as technológiáját használja. Vagyis ez a TFlops nem mérhető csak így szimplán számtanilag össze a PS4 Pro 4,2 és az One X 6 TFlops-os teljesítményével. Hatékonyságban jobb ez a 4 mint a One X 6-ja.
Illetve azt se szabad elfeledni, hogy ez nem a One X utódja lesz, hanem a One S-é.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #7431 üzenetére
És tényleg!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
birorichard
őstag
szerintem arra gondolt, h nem feltetlenul ad kepet arrol, h milyen gyorsan kepes elvegezni egy adott utasitast. fugg egyeb specifikacioktol is, buszok savszeletol, adott feladatra dedikalt chip-ektol, utasitaskeszlettol, szervezestol, stb.
adott technologian belul oke, de minel inkabb elter, annal inkabb nem egyertelmu. -
nagyúr
válasz negyven2 #7427 üzenetére
Nem akarok tudálékoskodni, de a TFLOPS definicója nem gép függő, ez egy mértékegység (mint a méter, azis méter mindenhol), az igenis összemérhető... csak a TFLOPS -> grafikus/játékteljesítménnyé konvertálása nem vethető össze max (pl hatékonysága/kihasználhatósága).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
negyven2
veterán
válasz FollowTheORI #7434 üzenetére
Hát így jár az ember ha telefon írja és szerkeszti a hozzáoszlásokat. Néha kimarad, felülírodik pár dolog az "intelligens" kijelölés miatt
Ugyanis ahogy birorichard is írta úgy értettem a szimplán számtanilagot, hogy hiába ugyan az a Tflops szám (1Tflop=1Tflops), hogyha sok másik tényező is közrejátszik. Amire válaszoltam az az elég sok helyen felmerülő panaszkodásra, hogy: "Hát a One X 6 Tf-es ez meg 4 így fölösleges váltani azoknak akiknek One X-e van"!. Ez kb. olyasmi mint ami volt anno a P4/Core 2 Duo (vagy eleve az előtti intel/amd párharc idején) váltásakor, az akkor átlag, akik csak a GHz száma alapján ítélték meg egy CPU gyorsaságát.
Vagyis egy One X/Series S valós, játékbeli teljesítményét nem kizárólag lehet annyival elintézni, hogy az egyik 6 a másik 4 Tflops-os, és ezért a One X gyorsabb, és fölösleges gy a Series S.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Silεncε
őstag
Ezt az XS designt nem tudom hogy gondolták, adnék egy sallert annak, aki erre rábólintott... XX-et eddig sem gondoltam venni, az XS-re vártam, de a 4TFlops átgondolva kevés lesz + mostanában az XOS se volt bekapcsolva, szóval totál fölösleges lenne erre beruháznom (egyelőre).
-
hombre[EU]
veterán
nextgen jàtékokhoz egy 1080p30 -as gép...most is a legtöbben ebben a tartományban játszanak. ami aggasztó lehet az a raytracing (mi marad ebbōl a pici gpu-ból mellette) illetve a videómemória (kb annyi lesz,mint egy alap ps4-ben). vagy butított verziók jönnek majd erre, vagy bele fog szólni az alapgépeknél is a játék tervezésébe (fōleg majd mikor visszaesik felbontásban a sx/ps5 is)
Life, Uh, Finds A Way
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz negyven2 #7427 üzenetére
Vagyis ez a TFlops nem mérhető csak így szimplán számtanilag össze
Rossz hírem van: de!
A Skoda Fabia 150 km/h-ja pont ugyanannyi, mint a Ferrarié. Az más kérdés, hogy mennyi idő alatt jutsz oda, meg milyen a menetkomfort...
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #7442 üzenetére
Mennyi lenne amugy a "realis"?
En amugy kozel ennyire gondoltam volna. -
nagyúr
Xbox Series X- 189.999 Ft - volt már?
-
Moby
addikt
válasz negyven2 #7436 üzenetére
>szerintem arra gondolt, h nem feltetlenul ad kepet arrol, h milyen gyorsan kepes elvegezni egy adott utasitast.
Pontosan arról ad képet, hogy milyen gyorsan képes elvégezni egy számítást, és az égvilágon semmi másról
Mi az a TFLOPS? Egy kifejezés. Az egyik oldala a matematikai művelet, a másik oldala az idő. Ha átrendezed a kifejezést, akkor azt kapod meg, egy (lebegőpontos)műveletet mennyi idő alatt végez el. Ennél alapszintűbb kifejezés a hardver számítási teljesítményének leírására nem létezik. Sem a matematikai művelet, sem az idő nem változik architekturánként, nem változik évenként, és nem változik attól sem, hogy az adott hardver, amire kifejezzük, milyen célt szolgál.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #7447 üzenetére
Volt.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Beniii06
addikt
válasz bulikavagyok #7447 üzenetére
Igen, oriic is megtippelte + linkelték a boltot is.
"Got any other secret weapons?"
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest