Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz l.skywalker #7747 üzenetére
"Így belegondolva egy One X konzolt Series S gépre lecserélni, nem is nagyon éri meg"
Erre próbáltam reflektálni. Az igaz, hogy ezt beidézhettem volna az első hsz-ben is.
Tehát hiába nem lesz akkora ugrás(szerintem amúgy az lesz) a series s a one x-hez képest, de akkor is muszáj lecserélni, ha valaki akar új játékokkal játszani. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #7751 üzenetére
Én sem látom értelmét One X-ről Series S-re váltani. Pár címről lemarad a One X tulajdonos, ill. pár játék esetében nem jön ki a 120 FPS, de ennyi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #7752 üzenetére
Gyorsabb töltés, quick resume, non-HDR játékok felkonvertálása HDR-é, magasabb fps lehetősége, gyorsabb rendszer. Ezzel szemben alacsonyabb felbontás, rosszabb BC minőség esetenként és drive.
Ebből a csokorból kell választani egyéni prioritások szerint. Nekem egyik rányban sem tűnik lejátszott meccsnek. -
l.skywalker
Topikgazda
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #7755 üzenetére
De ezek régi játéko, amik nem használják a velocity enginde-t. Az újaknál nem lesz pariban a külső ssd evvel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #7752 üzenetére
"pár címről" :D kb egy teljes generációról, de hát na (persze feltételezve azt hogy csak a két konzolt nézzük és nem azt, hogy van ps5 / erős pc / cloud gaming).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #7757 üzenetére
Jelenleg nem sok ilyen játék van, főleg, ami a következő 1 évben jelenik meg. Az pedig, hogy 1 év múlva akciósan mennyi lesz egy Series S megint más tészta.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #7757 üzenetére
De sorolhatjuk tételesen, a topiknak sem árt:
Xbox Series S|X Console Exclusive (vagy timed exclusive) Titles:
• The Medium (megjelenéskor)
• Scorn (megjelenéskor)
• Echo Generation (2021)
• Exomecha (2021)
• As Dusk Falls (?)
• Everwild (?)
• Exo One (?)
• Fable (?)
• Forza Motorsport (?)
• State of Decay 3 (?)
• Senua's Saga: Hellblade 2 (?)
• Avowed (?)
• S.T.A.L.K.E.R 2 (?)
• Warhammer 40,000: Darktide (?)Smart Delivery Titles:
• Assassin's Creed Valhalla
• Call of the Sea
• Chorus
• Crossfire X
• Cyberpunk 2077
• Destiny 2
• Dirt5
• Doom Eternal
• Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
• Far Cry 6
• FIFA21
• Forza Horizon 4
• Gears5
• Gears Tactics
• Grounded
• Halo Infinite
• Madden NFL21
• Ori and the Will of the Wisps
• Psychonauts 2
• Rainbow Six Siege
• Scarlet Nexus
• Sea of Thieves
• Tertris Effect: Connected
• The Ascent
• The Elder Scrolls Online
• The Gunk
• The Second Extinction
• The Witcher 3
• Vampire the Masquerade - Bloodlines 2
• Watch Dogs Legion
• Yakuza: Like a DragonLehet, hogy van ami kimaradt vagy rossz a dátum (vagy nincs)
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de szemezgetek az xsx-el. A kérdésem az, hogy fhd tv iletve projektor működne e vele? Tudom olcsó manapság egy 4k tv, de azt nem tervezek egyenlőre venni.. Köszi
-
nagyúr
válasz soundsonic #7761 üzenetére
Szia,
Projektor és FHD tévé is OK!Szerk.: Projektor HDMI-n, természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
válasz bulikavagyok #7762 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz l.skywalker #7760 üzenetére
Te most a mellett érvelsz amúgy, hogy rövidtávon nézve megéri e váltani? Mert igen, most télen nem feltétlen éri meg xox-ről xss-re váltani, de egy év múlva...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #7764 üzenetére
Hát most jelenik meg, aki most megveszi, az rövidtávon fogja elkezdeni használni. Vagy te megveszed és majd csak másfél év múlva kapcsolod be?
-
Bogyi007
veterán
Forza, Gears, Ori benne a támogatott listában, én akkor rendben vagyok.
Viszont ami még kérdéses számomra, van egy Seagate 1TB-os küldő 3.0-ás vinyóm. Azt a Series S-hez miként lehetne majd használni?
Az menni fog hogy a játékokat menteni rá, esetleg a One /360 játékokat futtatni us róla?
Vagy csak médiatartalmak elérése végett lesz támogatva a vinyó a konzolon?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sefneni #7765 üzenetére
Az szignifikáns ugrás. Az minden tekintetből megéri. Csak egy már meglévő, viszonylag jól felszerelt PC tudja felvenni vele a versenyt, lévén minden XsX cím jön PC-re is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #7767 üzenetére
Ugyanúgy tudod használni mint most. Minden olyan játék fog futni róla, amelyiken nincs ez a logo:
És mindegyik amelyik nem Smart Delivery-s. Szóval a sima BC-s játékok (One, 360, Classic) fog futni külső HDD/SSD-ről.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #7766 üzenetére
Ahogy pedig Moby is írta...van pár más feature is, ami miatt megér(het)i.
Az xox-et pedig ígyis úgyis nyugdíjazni kell előbb-utóbb (már meg is tettem, hisz nekiadtam a keresztlányomnak), akkor miért ne most?Aki pedig eladja, az most tud még értéket kihozni belőle, nem pedig egy év múlva, amikor a töredékét fogja érni, mint most. Sőt, ehhez egy évet se kell várni.
-
pethYeti
addikt
Series S-ben lesz egyébként bővítő foglalat mint az X-ben, erről van már infó?
Illetve külső SSD-vel mehetnek a series s/x játékok amik ssd-t köveletnek?
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #20411392 #7771 üzenetére
Igen, de rövidtávon ezeket a featurek-et elenyésző számú játéknál fogod megtapasztalni. De ha nem lenne One X-em és nem vennék PC-t simán Series X-et vennék én is.
De később, amikor lesz rá sok támogatott tartalom, akkor már nem 185ezer lesz az ára, hanem remélhetőleg kevesebb. Akkor én is simán lehet, hogy cserélem az OX-et.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálunk is itt van, most is azzal játszanak épp a "beteg" gyerekek. Én nem hiszek ebben a nyugdíjazásban. Habár One és Series esetében ugye teljes az átfedés, 360 és One esetében pedig a BC lista korlátozott.
-
CptAdamica
veterán
-
Aciduzzu
aktív tag
Amúgy ha 114k lesz az XSS, akkor vajon mennyire megy le az X1X ára? Vagy lemegy-e egyáltalán?
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #7784 üzenetére
Hát most nem fog lehasalni a rendszerük a rewardok miatt...
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #7787 üzenetére
na bammeg ez szíven talált még egy kis dohányfüst sárgát neki és tökéletes
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Def26
félisten
válasz BoneDragon #7788 üzenetére
Ezt most jól összerakták.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BoneDragon #7788 üzenetére
Gondolod az a ... meglepi jelent valamit? Szerintem csak azt írja, hogy jó kis meglepi volt.
-
addikt
válasz l.skywalker #7791 üzenetére
Tessék az apró meglepi:
Plusz: 2021-ben először Xbox konzolokon lesz elérhető a Dolby Vision játékok esetében is.[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz l.skywalker #7791 üzenetére
Nekik volt meglepetés hogy be kellett mutatni a leak miatt
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Azért az MS tényleg nem viccel, ha szolgáltatásról beszél. EA Play elég komoly, gondolom náluk van a világ összes pénze.
Megyen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz CptAdamica #7794 üzenetére
Igen, de sokan ezért sem szeretik, mert pénzzel lépett be a piacra és szerzett nevet az Xbox márkának. De ez nagyon OFF
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #7795 üzenetére
Khm... Epic... Ugye....
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt nem tudom miért hagyom ki mindig
Xbox Series X|S exkluzív:
• The Falconeer (november 10.) - 4K/60FPS
https://youtu.be/yTUgWiujODYNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest