Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
180 ezer akkor, teljesen jó.
-
AMD Power
titán
Kezdem elveszteni a fonalat. Akkot mennyi is lesz a gép Ft-ban? 180r körül?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #7197 üzenetére
imádom hogy van humorérzékük
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
i@lex
őstag
Ez jó hír a kékeknek is, mert ez az ár alá képtelenség menni, úgyhogy akár el is árulhatják ők is. Ez tényleg atombomba ár, királyság.
-
l.skywalker
Topikgazda
Idővel sok játék lesz, de megjelenéskor még nem lesz annyira jellemző. Inkább régebbi One játékokat mondta, hogy tolják felfelé:
- Gears5
- Gears Tactics
- Ori
stb.Illetve XsX-re már meg fog jelenni valszeg a Flight Simulator.
És talán az AC Valhalla lesz még.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen horderejű bejelentéseket miért nem egy event keretében jelenti be maga az MS. Ezekben a leak-ekben nem hiszek, ezek direkt lettek kiadva az MS által a leaker-nek.
-
EmThor
addikt
194.990 az X és 134.990 az S?!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
pzstm
titán
ahh nem is mert majd nekik olcsóbb lesz a meghajtó nélküli változat, most már tök jó dolog ugyanis meghajtó nélkül kihozni konzolt, de emlékszünk mikor az MS mondta hogy errefele megy a piac akkor milyen visszhangja volt
bár most olvasom, hogy twitteren meg redditen már beindult a hadjárat, a sony meghajtó nélküli gépe egyesek szerint 350 dollár lesz
van baaaaj...[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #7212 üzenetére
Azt sem lehet biztosan kijelenteni, hogy félig-meddig irányítottak ezek, de azt sem, hogy nem. Örüljünk, hogy végre kiderült
Bízzunk benne, hogy már csak az S specifikációival bővül a dolog és nem változik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
natë
nagyúr
Mennyi idő múlva szokott jönni a Slim/Pro/Gigamega/Überpower v2.0 kiadás?
-
félisten
válasz l.skywalker #7178 üzenetére
S nagggyon jól néz ki, nagyon bejövős!
... sajnos, mivel nekem lemezmeghajtós változatban kellett volna.
Legalább az árazást jól eltalálták, bár én simán fizetnék +50 dodót egy lemezes változatért.
Most aztán főhet a fejem.(#7228) l.skywalker
Ja, kb. úgy néz ki.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
BoneDragon
veterán
-
pachito
őstag
válasz BoneDragon #7229 üzenetére
-
Alexios
veterán
Ha tényleg 500 lesz a nagy, akkor lehet első napos vétel lesz nekem. Az S (számomra) nem elég olcsó, hogy lemondjak a lemezről, és még jóval gyengébb is legyen.
Ps4 árakra kíváncsi leszek még, ha kellően olcsóra csinálják a lemezes változatot az veszélyes lehet még az S-re.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Gabor777 #7233 üzenetére
ne csak a teraflopos számokban, világban élj.
Digitalfoundry anno ezt elmagyarázta. Új architektúra, új proci, SSD
-
bilon73
aktív tag
https://twitter.com/xbox/status/1303230071033880576?s=21
-
Wesder
félisten
Nem cseréljük meg a címet S|X-re?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
válasz l.skywalker #7239 üzenetére
Szerintem szavazzunk:
Series X / S
Series X + S
Series X & S
Series S e X
... satöbbi.Komoly dolog, ezt a címet fogjuk bámulni a következő 7-8-10 évben!
(#7243) Tuomas
Parancsolj, beleírtam a listába.#7245) bulikavagyok
Ugyehogy?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Wesder
félisten
Amúgy oké, hogy natív 1080p lesz az SS, na de az MS "DLSS"-ével simàn kihoznak olyan képet mint a natív 4K majd, ahogy azt a Death Strandingnél is làthattuk PC-n. Szerintem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
Közben a Velocity Architecture-ra is védjegyet kért az MS
https://uspto.report/TM/90152100Szerk.: pontosabban: Xbox Velocity Architecture™
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalos: Xbox Series S hazai ajánlott fogyasztói ára: 113.990.- Ft
https://twitter.com/XboxHungary/status/1303247343274385408[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz l.skywalker #7248 üzenetére
Nagyon korrekt!
-
bilon73
aktív tag
válasz l.skywalker #7248 üzenetére
most akartam beirni, de megeleztel es lehurrogtak volna hogy motva
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest