Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz l.skywalker #7341 üzenetére
Ezeket imádom! :-D
Amúgy az a Series S hááát, nem akarok megbántani senkit, de nagyon ronda. Konkrétan úgy néz ki, mint egy rezsó. :-D
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz bulikavagyok #7337 üzenetére
Meglátjuk, hogy mennyire nagyot, és mire lesz elég. Az biztos, hogy ezzel az árazással egy igen széles réteget tud megszólítani (az árérzékenyeket, és ők vannak többen), bár továbbra is azt gondolom, hogy minden hardvert a szoftver ad el.
Ha képes lenne ebben is legalább ekkorát gurítani, akkor a Sonynak nem lenne olyan kényelmes a következő generáció, mint a mostani (volt).
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Ez a Series S nekem tökéletes megoldás lesz egy GamePass-szal, PS5 main mellé, olcsó játékra, 4K-ra felskálázva.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz MasterMark #7361 üzenetére
Egy darabig nem fogják szerintem. De vélelmezem nem az a 13990 forint fogja megakadályozni, hogy megvedd.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #7361 üzenetére
Nekem is jó lenne, bàr mindenem digitàlis. Meglàtjuk hogy muzsikàl és lehet lesz akkor egy SS.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Digital Foundry: Crysis Remastered: Console Ray Tracing Analysed on Xbox One X!
Nem rossz, de a 28,1 FPS hát nem tudom... megéri ezért az RT?
Szerk: azt mondják bebugolt az FPS mutató...Szerk2: ez szerintem az első Series X gameplay és az első Ray Tracing Xbox gameplay
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #7371 üzenetére
Ez Xbox One X nem Series X!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
wjbhbdux
veterán
-
MarioAna
senior tag
Ha csak maximum 1080p-ben gondolkodok PC kiváltására, akkor első blikkre elég lehet a Series S is? 4k-tól még mindig évekre vagyok, 22"-1050p@120Hz játszok PC-n .
-
-
l.skywalker
Topikgazda
The Medium:
"There are two worlds around us: our world and its dark mirror reflection, the spirit world. Seen by those that were chosen to receive this gift"
- The spirit world is based on and inspired by the art of Polish painter Zdzisław Beksiński
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezek talán még nem voltak
Ezt pedig a Corsair hivatalos csatornája lőtte:
Amin van RGB az már masterrace
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #7378 üzenetére
Állítólag a Digital Foundry előtt még a Series S rezsót Elek Zoli bácsi kapja meg tesztelni!
Elvileg a tömlős sajtot viszi fullon -
zozika84
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #7321 üzenetére
Fú skacok régóta nem jártam már erre, baromira nem volt időm még olvasni sem a topicokat a gamepodon, de a mai hír azért kicsit felpörgette az olvasási tempómat (bár a Ps5 topicból még lesz kb 1800 az Xbox One topicban meg kb 1000 bejegyzés).
Rengeteg kérdésem lenne még az Xbox Series S kapcsán, de azt hiszem a One S All Digital után sanszos hogy ez a gép kerül majd hozzám és a Ps5 is digitális lesz.
Azt lehet tudni hogy az XSS a One kompatibilis játékokat is csak az 1440-es felbontásban ergo 2K-ban fogja hozni mégha azok támogatták is a 4K felbontást (Gears 5, Forza Horizon 4, Motorsport 7 stb) vagy azokat az eredeti minőségükben futtatja majd?
Valamint azokat a BC címeket amiket a One X felturbózott, azokat ez a gép miként fogja futtatni?Sokaknak ez szinte nem is lesz fontos, de nekem marha nagy még a Backlogom és nem mindegy, hogy milyen minőségben férhetek majd hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zjunior
veterán
Maris 229£ az xbox one series s cdkeyen vett giftcardokkal
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #7341 üzenetére
A lumia volt, a lumia van, a lumia lesz
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #7197 üzenetére
Javították
-
Wesder
félisten
249£ az most 98k huf.
Szegénykék. Nàluk nem pörög a gazdasàg úgy mint nàlunk?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
https://twitter.com/WorkWombatman/status/1303363554737700865
"We all tried so hard to not leak, running global programs is hard and the leak is so frustrating. Yeah great you got a scoop but so many better try hard to keep it under wraps for so many reasons. Rant off going to focus on family"
-
l.skywalker
Topikgazda
-
EmThor
addikt
Xbox yt csatornájára is felkerült a hivatalos SS videó
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
zkxdn
őstag
November 10 launch date confirmed -- [link] --
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
189 999 Ft
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest