Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nagyúr
Arról esetleg van már infó, h a Series X fogja-e kezelni az "egzotikus" felbontásokat? UltraWide esetleg duál QHD?! Vagy csak úgy mint a One X?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #7657 üzenetére
Nagyobb képben bem dobta be a Google
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sefneni
őstag
válasz BoneDragon #7657 üzenetére
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
natë
nagyúr
Azt megtehetem, hogy lemondom a laptopos konzolvilágos megrendelést és újrarendelem appon, vagy morcosak lesznek?
-
törölt tag
sziasztok!
egy amatőr kérdés, ez a backward compatibility a series X-nél mit jelent? Most nincs boxom, és a kövi már a series X lesz elméletileg viszont van most néhány jó akció xbox one dobozos gammákra amit addig behúznék és végigvinném az SX-en. Ezek menni fognak, vagy csak a digitálisra igaz ez a visszafelé kompatibilitás? -
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #7666 üzenetére
Elején megilyedtem,hogy mi lesz a sok 360 játekommal. Mára megnyugodtam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jut eszembe, PS Now nem lesz a GP csomagban az XS tesókon?
-
zozika84
őstag
Ha jól rémlik, akkor a One X tudja a Warzone esetében az 1440p 120 fps-t ugye?
Remélem a Series S esetében is elérhető lesz ez az opció
Csak mert olcsóbb lenne, mint nulláról összerakni alá egy számítógépet, ami tudja a HDMI 2.1 funkciókat isPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
i@lex
őstag
185 ezer egy ilyen gépre?? Elmennek ezek a fenébe... rendelés leadva.
-
pzstm
titán
belekalkuláltad hogy a Destiny2 és új AC is 4K 60FPS lesz megjelenés napján (sok másssal együtt, és a Gamepass dolgait bele sem vettem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Remiel
őstag
mélyen remélem hogy lesz ac walhalla edition
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
EmThor
addikt
Elorendeltem konzolvilagbol a 2 gépet, de csak 22.en fognak visszaigazolni, mert onnantól hivatalos a preorder vagy most hogy van, tudja valaki?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Csesszék meg, én is berendeltem pedig nem akartam 2 konzolt venni.
De kb ugyan ott vagyok, ha eladom a mostani 2 -őt, + lehet nem is jut PS ből launch kor, akkor meg pláne jó ötletnek tűnik
Xbox One: bandymnc
-
Bogyi007
veterán
Én is egyre jobban dilemmázok, hogy a még bő 1 év garival rendelkező One S All Digital gépet elpasszolom és berendelek helyette egy Series S-t, a Ps4 Pro meg marad egyenlőre, mivel még úgyis tisztességes Backlogom van rá, valamint ottani Hometárs úgyis veszi elsőnap a Ps5 gépet, így ha nagyon kivi leszek rá (ő meg a Flight Simulatorra ) akkor cserélünk.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz bandi0000 #7687 üzenetére
De miért baj ez?! Én mondjuk a PS5 vásárlást valószínűleg átteszem januárra (a hosszabb gari miatt). Most raknak össze nekem egy "gamer" PC-t is, pár hónapig lesz mivel játszanom. Bár valamennyire az is bizonytalan - mint a PS5-, még az sem 100%, h a Series X launchra ide érnek az új RTX kártyák. A boltosok elég borúlátóak (én nem vagyok az). Amúgy szerintem PS5-ből jut majd mindenkinek. Legalábbis az előrendelők sanszos, h kapni fognak a magjelenés napján. Az ünnepi vásárlók mondjuk már lehet, h bajban lesznek.
negyven2: Jól néz ki!
Bogyi: Flight Simulator egy Series S-en!? Ezzel kapcsolatban mindig voltak kétségeim.
[ Szerkesztve ]
-
sumi4623
tag
Sziasztok! A home-olas meg fog.maradni az uj konzolokon?
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #7689 üzenetére
One-ra is jön. Flight Simulator
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #7692 üzenetére
Olvastam róla korábban, de alig tudom tudom elhinni. Nagyon komoly gépigénye van annak a játéknak. One X-re még csak-csak, de S-re?! Hááát... Durva lesz ha megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
És még mindig van egy kódnév, az Edinburgh... link
Az vajon mi lesz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
natë
nagyúr
válasz l.skywalker #7694 üzenetére
Only Bluray
-
sumi4623
tag
válasz bulikavagyok #7691 üzenetére
Igen arra gondoltam h megmarad e a home lehetoseg
-
NoMagix
addikt
Kiderült már a kékek gépárai?
Bogyi007: de bizony az van
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #7694 üzenetére
Nem ez a hely van benne a Forza Horizon 4-ben is a várral együtt?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest