Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz EmThor #15648 üzenetére
Ha nem szerez exkluzív jogokat rá a Sony akkor valószínűleg lesz. Hiszen Xbox Insider-ben bukkantak rá először, hogy jön. PS5-re (és PS4-re is érkezik) november 12-én. Tehát nagyon hamar megtudjuk, hogy jön vagy nem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz EmThor #15652 üzenetére
November 10-én jön az Apple TV is Xbox-ra
Apple TV and Your Favorite Streaming Apps Available on Xbox Series X|S at Launch
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zoleee83
addikt
Lehet korai és még van 7 nap, de már a második kör 4db Tronic akksi töltődik...
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #15601 üzenetére
Ez àllítólag csak a BC verzió, mert a nextgen verzió még embargó alatt van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Musaka
senior tag
Hát én a KV rendelést lemondtam az XSX re a futár miatt, sajna melóban nem vehetek át csomagokat. Pedig nagyon szeretem volna ott megvenni.
Euronics 11.12 re ígéri a személyes átvétel lehetőségét. Meglátjuk.Jah mikor legutóbb vásároltam a KV ban az eladó mondta hogy 2020.12.31 ig költsem el a pontjaimat mert megszűnik ebben a formában, lesz helyette elvileg valami más de nem mondta hogy mi. Lehet csak nekem új ez az info. Van bent 3600 pontom.
-
aujjobba
addikt
A tv a nappaliban buta, nincsenek rá appok.
Jelenleg egy appletv van rákötve azon megy a Plex kliens.
A gyerek tv-je androidos de annyira gyenge, hogy sok 1080p film is akadozik rajta.
A terv az, hogy a nappaliban lenne az Xbox a Plex appal, az appletv pedig menne a gyereknek.
Emiatt fontos nekem, hogy menjen a boxon a Plex, mert akkor nem kell a gyereknek is vennem appletv-t.(amúgy szánalom, hogy androidtv/okostv kulcsszavakkal ilyen szarokat árulnak, hogy a gyenge hardver miatt szinte semmi nem fut rajtuk normálisan. Ez a Google-nek meg a droid tv reputaciójának jót tesz?)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz aujjobba #15662 üzenetére
A TV is olyan mint az okostelefonok. Különböző kategóriákat találsz különböző árakon. Telefonok között is van néhány ipari hulladék (vagy ahhoz közeli), esetleg szimplán gyengébb darab.
Nem a Google dolga, hogy milyen eszközben használják. Illetve az sem, hogy milyen OS -t tákolnak az alapból.
Sajnos ez ilyen, körültekintőnek kell lenni.
Persze van amúgy az ismertebb márkák között is olyan, amit inkább kerülök. Vagy csak tudom, hogy náluk olcsóbb modellt nem szabad venni, mert hulladék.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Madwe
nagyúr
Ha akadozik a plexben a lejátszás, az nem a kliens hibája - vagyhát nem a hw hibája.
lehetséges okok:
- rossz hálózati kapcsolat, pl 100as ethernet vagy gyenge wifi (mondjuk 1080p azon bőven át kellene menjen)
- nem támogatott hang/video kodekek, ezért a plex SERVEREDnek on the fly transzkódolnia kell, s gyenge hozzá a szervered hardvere (ezt a szerver cpu/memoria használatánál láthatod h kiakad e)
azt nem tudom elhinni, hogy egy folyamatos 1080p streamet ne tudna lejátszani -
l.skywalker
Topikgazda
Nekem a Google Chromecast jött be. Ráadásul a legújabban már lesz valszeg xCloud is, szóval hónom alá csaphatom és vihetem mindenhova ahova van internet
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
aujjobba
addikt
Nincs transzkódolás, a TV ethernet van kötve igaz 100as de a 1080-re elég kell legyen bőven.
Van olyan 1080p ami diavetítés (pedig nincs transzkod), van ami rendesen megy, néhány sima SD mesének a hangja mászik el a képhez képest, szörnyű szar, tuti hogy valami kodek bugos vagy a tv hardvere.
Jah és olyan is van, hogy a kulcskockákat valahogy csak kb 10 másodpercenként veszi észre, addig meg folyamatosan kockásodik el a kép, na az is gyönyörű.
Az appletv-n minden normálisan megy.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Na ha xbox-al is megy akkor megvan az Alpha utódja link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dvix
senior tag
válasz craftsman01 #15598 üzenetére
Ebben igazad van
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #15665 üzenetére
Már most is rá lehet dobni az app-ot a droid tv-s kütyükre. Működik, minden rendben, kivéve, hogy lag-os (lövölde és autós egyből felejthető, még úgy se ajánlanám, hogy csak alkalmi játékra, pedig kisebb lag-om volt, mint a linkelt videóban.) De maga a megoldás 5*-os.
.
-
addikt
válasz hombre[EU] #15671 üzenetére
Tutifix, hogy dolgoznak arra is, de arról is nyilatkozhatott volna, hogy mivel készülnek az új genre.
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #15671 üzenetére
Engem ez azért meglepett, tudva azt hogy az XSX erősebb, de hogy ennyivel azt nem gondoltam:
The CPU of the two consoles uses the same processor (slightly faster on Xbox Series X), the GPU of the Xbox also seems more powerful, as it is 16% faster than the PS5 GPU, with a bandwidth that is 25% faster. The transfer speed from the SSD is twice as fast on PS5.
Persze tudom, hogy nem minden a sebesség, mert azért a PS4 a gen végén tudott csodákat mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
válasz craftsman01 #15680 üzenetére
Hát nyilván nem. Mi számítana újdonságnak? Ez egy vélemény.
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #15677 üzenetére
Jóvanna' fél évvel ezelőtt még nem érdekelt, azt sem tudtam hogy nextgen konzolt akarok venni. Most meg mint egy gyerek, számolom a napokat, bár ehhez nagyban hozzájárul a március óta tartó HO is, de ez már egy másik történet...
SS-hez >- nincs azzal az 1080p-vel sem baj szerintem, az is egy tök jó konzol lesz, kíváncsi vagyok már egy SS vs. One X vs. XSX vs. PS4PRO vs. PS5 video-ra, hogy mit tudnak a valóságban..
-
hombre[EU]
veterán
nem kell ahhoz annyit várni, elég egy jó firstparty aki kiaknázza a gpu-ban rejlō potenciált...a generáció végén viszont már az sx is kevés lesz(mint most az alap one/ps4). a mid-gen gépekkel az "nvidia-filozófiát" kell követni, szükség lesz dedikált hardwarerre mindenhez is
Life, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #15686 üzenetére
Ebből a szempontból meg pont nem várom a teszteket, most megint arról fog hetekig menni a flame minden oldalon, hogy fanbojbélának' éppen arra porcosodik, az ő XY (szabadon választható kék/zöld) gépe 10 FPS-sel többet tud, meg megcsillan a taucsában' a kirakat fénye.
(A félreértések elkerülése végett nem pártolom egyik oldalt sem!)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Xbox Series X Easter Egg Found On The Fan
Spoiler - >
Master Chief logo inside, on the fan! * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Hurkafeju
újonc
Sziasztok!
Konzolvilágnál a rendelés részleteinél mindenkinek bankkártyás utánvét szerepel? Nekem még múlt héten a megbeszélt készpénzes fizetés szerepelt aztán átváltott kérés nélkül. Na mindegy gondolom ez nem jelent akadályt és nem utasítja el a futár a kp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest