Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Willhunting
aktív tag
E.Digital-os előrendelésről kapott már valaki visszajelzést?
-
Oistrakh1
tag
válasz Willhunting #15604 üzenetére
Neked előjegyzésed van, vagy elő tudtad rendelni?
-
addikt
válasz Willhunting #15612 üzenetére
Mert még fizikailag nincs náluk készletre véve. Majd akkor változik, ha beszállít nekik a disztribútor és feldolgozzák hozzá a rendeléseket.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #15610 üzenetére
Szerintem az előző generációs balf@szkodással egybekötött rajthoz képest most egészen jól áll a MS, van normális teljesítménnyel skálázott 2 fajta gép + egy olyan GP szolgáltatás tele játékkal, ami önmagában is system seller lehet sokaknak ezen az áron.
Sok otthonban lesz pl az SS második gép a PS5 mellett, ezen az áron bestbuy.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
Ne aggódj. Novemberben mindenkinek lesz konzolja. A fenti FB bejegyzés a hatalmas készletről elég megnyugtatónak tűnik Aztán arra is gondolj, hogyha esetlen hibás gépet kapnál, még cserélni is tudják.
-
Zoleee83
addikt
Árérzékeny piac vagyunk, ezt a népszerűséget még anno a 360-al alapozta meg a MS, emlékszünk még sokan az "okosított" boxokra, akkoriban nagyon sokan vettek boxot emiatt, és azok közül sokan újra és újra azt vettek a meglévő könyvtár miatt.
Most meg a GP a nagy deal.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #15626 üzenetére
Én is csak Forzázni/Gearsezni' akartam, gondoltam veszek egy One S-t innen indultam..
De sokat segített a döntésben a Sony brillirozása is előrendelés ügyben, most meg már abszolút nem bánom, sőt! * You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #15626 üzenetére
Engem meggyőzött, hogy milyen olcsón tudok (majd ) a Cyberpunkkal játszani és a Game Pass is szuper megoldásnak tűnt a jelenlegi és egyre dráguló játékárak mellett.
Nem akartam idén még konzolt se venni.
Aztán láttam, hogy simán kapok Xbox-ból, tetszik, ahogy kinéz a gép és ha már idén kimaradtunk mindenféle jóból (semmi színház, mozi, utazás) akkor legyen már egy drága ajándék magamnak. -
Madoc
veterán
válasz hyggelig #15625 üzenetére
2 éve van ps-em azóta kutatom a közeli és távoli ismerősoket hogy kivel lehetne együtt játszani. 4 et sikerült ezidőalatt összeszedni abbol 3 rokon, a negyedik meg azért vett ps-t mert rábeszéltem, de be se kacsolja mert Xboxozik. A 3 rokon az meg zenét hallgat rajta meg a plex megy. Xboxon 58 barátom van akikkel minimum 1x játszottam is együtt. De a jelölések alapján már több 100 lenne. Ez mind magyar.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #15627 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy márciusban előleget lehetett fizetni a PS-nél, valószínűleg kifizettem volna és most a PS-t várnám. De momentán valahogy nem bánom, hogy így alakult. Gondolva a GP-re meg azért ismerjük el, az MS most jól tolta a marketinget és van egy sanda gyanúm, hogy jövő hétfőre is tartogatnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #15631 üzenetére
Én azt a tippet mondanám, hogy jövő hét kedden valamit még "kedveskednek", és ez minimum néhány Bethesda game lesz a GP-be, de ezen kívül is várok valami igazán nagy dolgot is. Kiderül. (+Rebesgettek még egy nagyobb dash frissítést, és ma reggel a store-t is pimpelték.)
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
aujjobba
addikt
Series S-re csak az online xbox store-bol kerulhetnek fel jatekok?
Nincs benne optikai meghajto, gondolom SDkartya vagy hasonlo nem jatszik.
Lemezen csak olyan jatekok erhetoek el amik a store-ban is fent vannak? (csak gondolkodom lenne-e szamomra elonye az X-nek)
Latom be lehet valtani kuponokat a store-ban. Ilyeneket lehet valahol vasarolni mondjuk akciosan? Nem warez-re gondolok. -
Madoc
veterán
válasz aujjobba #15636 üzenetére
Igen,ha normális helyről veszed akkor be.
Pl. link.
link Azért exotikus helyekről való vásárlásokkal be lehet szopni szoval törökből, mexikobol én nem veszek semmit.
De az usa az ok még mindig.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Moby
addikt
Nemide.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
Nagy pirospont a KV-nak ismét a vevőbarát, rugalmas hozzáállásért!
Módosította a kolléga a rendelésem, így végül Series X + 3 hó GP Ultimate lett, nov 10.-i érkezéssel.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
aujjobba
addikt
Van ertelme az X-nek az S-sel szemben, ha 1080p TV-vel hasznalom?
Azt se tudom hany hertzet tud a TV, talan 60 a max, 7 eves Samsung butatelevizio. -
hyggelig
senior tag
válasz aujjobba #15643 üzenetére
Ha nem számít az árkülönbség, akkor az X annyiból jobb, hogy megadod magadnak a választás lehetőségét.
Így már nemcsak a digitális, hanem a lemezes árak közül is válogathatsz. Én főleg ezért választottam az X-et. Amennyi játékot vettem az elmúlt évek során, megéri.
Ha csak a GP miatt vagy akciós digitális játékokban gondolkodsz, simán elég a S is. -
Oistrakh1
tag
Nekem viszont van egy visszaigazolt euronicsos előrendelésem ,nincs kedved cserélni?Csak azért szeretném mert van egy 5%-os kuponom az ed-hez.
-
EmThor
addikt
Apple tv app lesz vajon nalunk is?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest