Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
Még a Series S-hez: Az MS ezzel megint belőtt egy piaci rést. Anno az Xbox One S All Digital amikor megjelent sokan
mondtukkérdeztük, hogy minek? A megjelenést követő karácsonykor olyan ismerőseim hívtak fel, hogy vesznek egy ilyet a gyereknek, akik előtte azt sem tudták hol kell a villanyt felkapcsolni. Ezen az áron más gép boltban, új állapotban nem lesz egy darabig. És ezzel borítékolható, hogy sok fog belőle fogyni.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
veterán
válasz l.skywalker #16852 üzenetére
Azt gondolom, hogy komoly átfedés lesz a hajdani Kinect vásárlók és az XSS vásárlók közt.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #16855 üzenetére
Úgy érted, hogy akik a 360 hőskorában szerették a márkát, azok most egy Series S-el újra megkockáztatják az Xbox-ot?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
veterán
válasz l.skywalker #16857 üzenetére
Akár ez is, de itt a casual vs hardcore gémerek közt is lehet a különbség. A Kinect is szerintem azon bukott el, hogy a hardcore réteg nem igazán használta.
-
.LnB
titán
válasz bulikavagyok #16858 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
válasz bulikavagyok #16858 üzenetére
+Az életvezetési tanácsokat se felejtsük el, meg a milyen béna kollégáim vannak topicot.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz szabogabor10 #16859 üzenetére
Azon bukott el, hogy kötelezően adtàk a One-hoz, ezért dràgàbb volt a One, mint egy PS4, ràadàsul a fejlesztők le se szrtàk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
válasz hadam98 #16836 üzenetére
Persze, hogy megoldják majd, de a generáció közepe/vége felé lehet gond a játékok optimalizálásával rá, de szerintem csak az olyan teszekrá cégeknél mint Activision/EA.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Csokifalo
senior tag
Témánál maradva, a teszteket elnézve most jön ki az, hogy az a meglátás, hogy egy konzol 200-ért ( vagy pláne 115 ért ) nem fogja a pc-t hozni közel sem. Mert az itt is elhangzott jópárszor, hogy mekkora lúzer aki a gépet fejleszti, meg mekkora pénzeszsáknak kell lenni ahhoz hogy legyen fix 60 meg 120Hz ( meg 144, 240 ), de majd a nextgen. Most viszont egyértelművé válik, hogy milyen áron van konzolon fix60 meg fix 120Hz pl 4K-ban. Dinamikus felbontással. Ha őszinte akarok lenni, akkor csoda is lett volna, ha egy pc-n ultrában kell egy akkora VGA, ami másfél konzol ára, de akkor még hol a gép többi része, de majd jön egy konzol 200-ért, ami ultra grafikával megy 4K-n 60 meg 120 Hz-en...persze majd most jön az hogy "nekem bőven elég a konzol" meg "nem érdekel a 4K" stb...na mind egy. Az tény, hogy a konzolt HELYÉN kezelve jó ez a gen ( legalább is az X, meg a Ps5 ), de hogy egyesek ettől várják egy fél millás pc minőségét az vicc. Ilyen apróságokról már nem is beszélek hogy az x-en pc-vel szemben akkor van 4K 120Hz ha 2.1 a tv vagy monitor stb...persze mindenki döntse el maga mire mennyit áldoz, de sokan már elkezdték itt is temetni a pc-t, ami ennek fényében vicc. AZ már más kérdés hogy a pc mindezt mennyiért hozza, de külön világ is a kettő, mint egy opel meg egy e merci kb...aztán kérdés ki mennyire áltatja magát, az más kérdés, kocsival is el lehet A-B-be jutni, kérdés milyen komfortba. Mondom mindezt úgy, hogy én is akartam venni X-et, mondjuk pc mellé, és inkább más okból mint hogy kiváltsa a pc-t ,konzolon nincs csaló stb, de sokan meg azért akarnak, hogy pc-t váltsanak ki, ki lehet, csak megvan az ára. Ha valaki kompromisszum képes, annak jó a nextgen
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
válasz szabogabor10 #16859 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért casual gamer az, akinek nem csúcs hardvere van, vagy miért hardcore az, akinek igen A kis boxon nem lehet napi 10 órákat codozni rankedben? Vagy a nagyot nem lehet csak heti 1x ultimate chicken horsera a haverokkal? Nyilván értem ezt a logikát is, csak na. Szerintem itt inkább anyagi okokból döntenek az emberek, lássuk be, pénzből élünk.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
válasz Wesder #16862 üzenetére
Szerintem ha az elejétől szeparáltan adták volna, akkor se sokan vették volna. 2009-ben is inkább a családosok meg az alkalmi gémerek voltak, akik nagy számban vették. És nem belőlük van a nagy profit a kiadóknak.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Tegnap volt valami 2k bejelentés Xbox témában?
Belengettek valamit tegnap, de nem írt senki semmit róla...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
jox0425
csendes tag
"Az Xbox Series X|S megérkezett raktárunkba! Azon előrendelőink akikkel előzetesen felvettük a kapcsolatot és kifizették az előleget November 10-én már kézhez kapják az előrendelt konzoljukat. A következő szállítmány beérkezése November 23-án várható, ezzel kapcsolatosan ügyfélszolgálati munkatársaink hamarosan elkezdik felvenni minden további előrendelőnkkel a kapcsolatot!"[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Csokifalo #16864 üzenetére
"most jön ki az, hogy az a meglátás, hogy egy konzol 200-ért ( vagy pláne 120 ért ) nem fogja a pc-t hozni közel sem."
Na, de ha 300e-ért veszel konzolt egy üzértől, az csak jobb lesz, nem? [link][ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyMRooD
őstag
válasz pethYeti #16729 üzenetére
+ Zoleee83 (#16755): A képek nem tv-ről vannak, hanem arról a cuccról amivel az FPS-t mérték, szóval egy 1080p-s tv-n ugyan ezt fogod látni.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
stilo18
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz red6t6 #16881 üzenetére
De az van odaírva nem? Vagy én nem értem mire gondolsz.
"Azon előrendelőink akikkel előzetesen felvettük a kapcsolatot és kifizették az előleget November 10-én már kézhez kapják az előrendelt konzoljukat."
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Vasy09
őstag
válasz l.skywalker #16857 üzenetére
Pl én is 360-al kezdtem a konzolos életem, és nagyon szerettem is, sőt azt mondom, hogy a menürendszere nekem a mai napig jobban is tetszik a boxénak, mint a ps-nek. Aztán a PS4 megjelenésekor elcsábultam, mert az akkori barátnak vélt kollégám elcsábított!
Most viszont újra visszatérek a gyökerekhez majd egy XSX-el!Ja, és én nem mondanám magam egyáltalán hardcore gamernek, mivel nyaranta szinte egyáltalán nem is játszom!
Gamertag: Vasy09
-
EmThor
addikt
Szerintem az MS nem adta volna ki a Series S h kesobb hagyják meghalni. Sztem végig fog menni, 1080p 30/60fps masinának tökéletes lesz (+konnyebb lesz bevinni meloba ha lesz benn ido hasznalni :) )
Ugy tervezem hogy az X-re kötve lesz egy 4tb hdd az xbox/xbox360/x1 backlognak es gyujtemenynek, lesz egy 1tb ssd ezeket jatszani; lesz ezen kivul egy 5tb hdd tarolni a S/X optimalizalt (ezt a hülye elnevezest), szoval a nextgen jatekoknak a tarolasra, es a gep belso ssd-jére az lesz masolva amivel eppen jatszok. Igy elesz lesz az S 364gb-ja.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest