Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #16189 üzenetére
Köszi szépen, Zoleee83, Neked is! Úgy legyen!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
30z.Samu
félisten
-
Wesder
félisten
válasz AMD Power #16204 üzenetére
PC-n elvoltam a Grounded-del, meg mire ràuntam jött ingyen a Rocket League, de mostmàr kérném vissza a jàtékkönyvtàramat.
Vettem így is màr pàr jàtékot, amit jó lenne tolni.
-Crash Bandicoot 4 It's about Time
-XIII Remake
-Street Power Soccer (ezt csak azért vettem meg, mert 1600ft volt 16000 helyett és talàn lesz egy kis FIFA Street utànérzete.)I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #16206 üzenetére
Grounded-nek van már story-ja? Arra nagyon kíváncsi leszek, szerintem azzal fogok játszani. Igaz tudnék PC-n is, de a PC-t száműzni szeretném. Vagyis játék szinten mindenképp.
Amúgy egy Crash Bandicoot 4 nehogy már ne menjen S-en 4K-ban.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #16205 üzenetére
Én unalmamban Forza teszteket, meg Gears teszteket olvasgatok, illetve fejben már fel is telepítettem mindent IS!
A nyár nekem konzol nélkül telt el, sok-sok munkával, itt volt polcon a PS de 3 hónapig be sem volt kapcsolva, utána is csak 1x, YT-ot néztem rajta, akkor jöttem rá, hogy most más stílusú játékokra vágyom.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #16207 üzenetére
BC-ként fog futni, így csak a 900p@60 lesz Series S-en is sajnos.
Még mindig nincs kész a Grounded, 21 holiday-re szeretnék befejezni, de ez egy 14 emberes projekt.
Story-ból nem sok van, de legalàbb màr nem 30p hanem 3-4 óra amit lehet benne haladni + a túlélés kb végtelen időt felemészthet ha szereted az ilyet. Nekem kb 30-40+ óràm van benne jelenleg.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #16211 üzenetére
Eleinte mindentől is összesz@rja magàt az ember, aztàn màr csak a farkaspóktól. Egyébként attól hogy nem fotórealisztikus, szerintem nagyon szép jàték. Mondanàm hogy majd co-opban besegítek, bàr ez nem rajtam múlik.
Ha Open NAT-od van, akkor fogunk tudni multizni, mert nàlam Strict van, és nem hajlandó a szolgàltató nyitni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NemMo
őstag
Ugye felhőből lehúzza majd a játék mentéseimet az új konzol?
-
törölt tag
Budakonzolnál is elindult úgylátom a szürkezónás nyerészkedés
Szíriusz eksz kéccázé bontatlanul[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Van bevált olcsó alternatív kontroller egyébként, ami ajánlott? Úgy olvastam, hogy kompatibilis az Xbox One kontrollere, ha vez. nélküli akkor az csak plusz. 5-6k körül, ha kínából van az nem probléma. Series S-hez lenne majd alkalmi használatokra, arra nem adnék ki 22k-t egy gyárira.
-
-
gkormany
csendes újonc
válasz prokxy #16227 üzenetére
Szerintem 2 lehetőség van.
1. Átverés: 360-nál játszották ezt páran jófogáson. Az ország valami nagyon kieső pontján hirdettek új gépet, bagóért. Felhívtad, ráírtál, tökéletes sztori, azzal megfűszerezve, hogy ő utánvéttel küldi, de mivel sokan verték már át, küldd már el csak az utánvét árát, mivel úgysem akarsz személyesen elmenni érte a kiskunbüdösbükkönyösre. Aztán, mikor elküldted, el is tünt, hirdetés is, ember is, mindenki. Sokáig csinálták, gondolom azért, mert sokan az utánvétért nem mentek rendőrségre, plusz mivel kis értékről beszélünk, gondolom a büntetési tétele sem nagy, meg nehezebben is visszanyomozható talán.
2. Telekomnál most kötött újra, kapott valami hatalmas kedvezményt, de nem kell neki. Ebben az esetben csak annak kell utánajárni, hogy ha esetleg részletre veszi, akkor mi történik abban az esetben, ha nem fizeti tovább.
EDIT: Talán 3, hogy kamionról leesett.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz craftsman01 #16098 üzenetére
A mai rész végén.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Valamiért úgy emlékeztem, hogy 6. olvastam, de az a'szem a ps5. Illetve órát nem láttam, gondolom azt neki se lett volna szabad bemondani.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
soundsonic
aktív tag
Xsx 3d füles lesz mint pl a ps5nél?
-
MarioAna
senior tag
Tökéletes lenne bármi kb. arra a pár alkalomra. Bár még a FIFA topikban megkérdezem majd, ott fogyóeszköz a vezérlő szerintem.
Éveking használtam PC-n az usb-s fake X360 kontrollereket aliexpressről 2500 Ft-ért. Most egy Genesis PV59 Wireless van (ez is valami 7k volt). Nincsenek nagy igényeim, elsődlegesen a gyári lenne a mindennapos, csak coopba kellene legalább egy olcsó valami. Bár lehet a rakat USB-s kontroller közül valamelyik kompatibilis lesz vele, majd megnézem.
-
addikt
válasz soundsonic #16236 üzenetére
Dolby Atmos for headphones lesz/van, win alatt is tesztelheted.
-
soundsonic
aktív tag
-
Madoc
veterán
Destiny 2 töltési idők link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
30z.Samu
félisten
Elvileg ma jár le az embargó?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz craftsman01 #16246 üzenetére
De ez vajon csak az X-re vonatkozik vagy mindkettőre? Most már jó lenne az S-ről is látni valamit. Más nem letesztelem én kedden ha úgy van, de azért jó lenne látni mit tud na.
Sic Parvis Magna
-
mcwolf79
veterán
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz 30z.Samu #16249 üzenetére
Igen, azért is írtam az optimalizációt. Ez a hànyadék SX-en is csak 30 fps-t tud 4k-n , ez a fejlesztők szégyene, nem a gépé. A grafikusok menjenek és keressenek más munkát, ha a mostanihoz nem értenek !
Ott van a Watch dogs legion . Igaz az csak 30 fps, de látványban kb. köröket ver RT-gel együtt erre a fosra. Ott legalább "indokolt" az alacsonyabb framerare, de ennél ....
A cikkhez még annyit : egyértelműen clickbait, legalább most ezen elcsàmcsog az online sajtó, hogy milyen szar a kis Xbox .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest