Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Asbee
veterán
válasz hyggelig #15050 üzenetére
El is cseszték rendesen szerintem. Én is úgy volt ps5 legyen most, de hogy júniusban rendeltem elő és idén már nem kapok, arra azt mondtam, hogy oké akkor jöhet az SX. Pedig azt szept 23 án rendeltem. Nem dőltem volna kardomba, ha csak év végére lesz ps, de most 1-2 év után kicsit elkapott a láz jó lenne újra játszogatni, új konzolok jönnek. Nem fogok hónapokat várni.
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #15052 üzenetére
Inkább olyanra gondolnék itt, hogy gp trial vagy hasonló érkezik-e a konzollal, mert korábban mindig adtak valamit, hogy az online dolgokat is ki tudja próbálni az ember teljesen már a kezdetekben.
.
-
Zoleee83
addikt
Ezzel vigyázz, mert másik topicban megköveznek érte!
Nincs és nem is lehet olyan ember aki inkább vesz egy SS/SX gépet, hogy tudjon játszogatni még idén nextgenen a PS5 helyett, ami lassan ott tart hogy jövő nyárra lesz belőle készlet...#irony [ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
Engem az új játékok árai, a nyilvánvalóan egyre bővülő game pass, az SX könnyebben elhelyezhető alakja és az új generációs hype késztetett SX vásárlásra.
Lesz majd PS5-öm is, amikor nem egy DLC Pókember és egy számomra játszhatatlan idegőrlő Demon's souls lesz az exkluzív, lentebb mennek az árak és kijön egy olyan konzol is, amit nem kell a tv mögé rejtenem.
-
Grawens
senior tag
Hogyne lennének!
Sok szájhős létezik aki mindenhol azt hangoztatja: ".. én akkor sem vennék ikszbokszot, ha jövő decemberig nem kapnék péest", meg "... én elvből nem veszek ikszboxot, rühellem" közben meg remeg és izzad, hogy mikor lesz már 10.-e hogy megérkezzen az előrendelt SX/SS. -
Rossi
addikt
No, notebook.hu nem tud az ég világon semmit sem mondani az előrendelt XSX-ek szállítása kapcsán, ők sem kaptak semmi infót.
Esetleg a megjelenés előtt pár nappal lesz infójuk.
Az előrendeléseket azok sorrendjében szolgálják ki.Szerk.: Megrendelve.
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Bad Pritt
félisten
Ha valakit érdekel: tegnapról mára változott a megrendelésem állapota Konzolvilágnál, ugye külön van maga az előrendelés és az előleg a rendelések között.
Ez ugyanígy megmaradt, viszont az előleg Véglegesített státuszú lett, a konzol rendelés Előrendelt állapotú és egy új sorral bővült, így már 4 tételből áll, Cyberpunkos csomagosok azt láthatják, hogy a konzol maga, bundle kedvezmény, Cyberpunk 2077 digitális kód volt eddig és ehhez csatlakozott -20 000 értékben a befizetett előleg és így a rendelés értéke is csökkent ezzel az összeggel.
Ezt csak azért írom le, mert ez az az állapot, amit mindenkinek látnia kell szerintem november 10 előtt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hyggelig
senior tag
[kép] Ez látszik a KV appban
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Vajon mennyi az esély arra, hogy ha én november végén bemegyek mondjuk egy "vidéki" konzolvilágba, vagy media marktba (nem szívesen) vagy Euronicsba (nem szívesen) akkor tudok venni egy xsx-et ott helyben?
Előrendelni nem akarok, megvárom a véleményeket, meg ilyen cuccost jobb szeretek személyesen megvenni, ahol látom mit veszek át.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Madoc
veterán
válasz Grawens #15071 üzenetére
Október 30 van! Előrendelni náluk is csak a hivatalos időponttól lehetett, előtte érdekel gomb volt. Jelentsd fel őket ha úgy gondolod. Bár hivatalos forgalmazók.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dvix
senior tag
-
30z.Samu
félisten
-
-
Madoc
veterán
válasz Grawens #15077 üzenetére
Nem tudom, enyémet nem konvertálták át automatikusan hanem megkérdezték akarok - e bundle csomagot vagy simát, utána lett előrendelés a megkeresés után. És a konzol is csak most váltott előrendeltre a fiókban.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Tuomas
addikt
És #15078 30z.Samu
Nem nem nem nem. Nem erre gondoltam.
A futárszolgálatok esetenként nem úgy bánnak a csomagokkal, ahogy a csomag tartalma megkövetelné. Ha on-line rendelek, akkor az +2 kör lesz a szállítási láncolatban, mert BP-ről elhozzák Szombathelyre az elosztóba, és Szombathelyen belül kiszállítják.
Ergó nagyobb az esély a sérülésre, amit nem biztos, hogy ha be van még valamibe csomagolva (+doboz, vagy nejlon) észreveszem a dobozon. És akkor ha látok is sérülést, még további macera visszaküldözgetni.
De ha bemegyek egy helyi boltba, akkor egyből látom az eredeti doboz sérüléseit (ha vannak) és ha vannak gondok a géppel akkor helyben csak beülök az autóba és beviszem a boltba, stb stb.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Madoc
veterán
Konzolvilágnál megjelentek az extra garancia menüpontok. 1 év 12666ft
-
Zoleee83
addikt
válasz Tuomas #15082 üzenetére
Nézz meg egy kicsomagolós videot, a konzolgyártók nagyon figyelnek erre, akkora szivacsok + töltőanyag van az összes nextgen konzol dobozában, hogy erős túlzással dobálhatják is.
Egyébként meg mi a garancia hogy a gyárat elhagyva óvatosan bánnak vele míg a futárszolgálat megkapja? Tudnék mesélni reptéri csomagokról. Kicsit túlmisztifikálod szerintem. Egyébként meg van készlet xbox oldalon, ha hibás gépet kapsz azonnal tudják cserélni, nem PS5 készlet van, hogy jövő tavaszig a cserére is várni kelljen.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Tuomas
addikt
válasz Tuomas #15082 üzenetére
Lejárt a szerk. idő, de + még az üzletbe ki is tudom bontatni, mielőtt kifizetem.
#15084 Zoleee83
Tudom, hogy jól bevannak csomagolva, de azért én inkább óvatos vagyok.
Csak arra utaltam ezzel, hogy ha kevesebb kézen megy át, kevesebb autóba pakolódik bele, akkor az esetleges problémára is kisebb az esély.
Tudom, hogy túlmisztifikálom, egyszer rendeltem notebook-ot on-line, ráadásul (számomra) tök új helyről, na ott mennyit paráztam, hogy minden rendben legyen vele...
Szóval inkább ettől megkímélem magam, ha lehet.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Zoleee83
addikt
válasz Tuomas #15085 üzenetére
De annak is mi értelme van? Ha nincs megnyomva/összetörve maga a konzol, márpedig 99.99% hogy nem fogsz látni külső sérelmi nyomot rajta ha kibontod helyben, akkor sem tudod bekapcsolni, kipróbálni, ergo megint csak otthon fog kiderülni ha baj van vele. + Most korona alatt ha így maradnak a számok lehet el sem tudsz menni érte. De végülis a te döntésed tiszteletben tartom .
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Tuomas
addikt
válasz Zoleee83 #15086 üzenetére
Ha kibontják (vagyis kibontatom), és van látványos sérülés azokon a töltelék anyagokon, akkor pl. már gyanús lehet.
Az üzletek még nyitva vannak szerintem, vásárlókat fogadnak, nem hiszem, hogy meglépik azt, hogy ne nyisson ki semmi, de ez off, és nem is vagyunk erre hatással.[ Szerkesztve ]
We were here
-
30z.Samu
félisten
Na szépen becsomagoltam a PS-t, kb úgy adom vissza, ahogy anno átvettem. Egy korszak ért véget.
Sic Parvis Magna
-
NoOne1976
őstag
Az én esetemben továbbra sem csipkedi magát a KV. Se előleg lekönyvelés, se kupon kedvezmény (továbbra is 0Ft-tal jelenik meg).
Pedig már telefonáltam is. Lehet, hogy ti másképp gondoljátok és elégedettek vagytok a KV-val, de szerintem elvárható volna, hogy az előleg befizetese után egy hónappal, ezek rendezve legyenek.
Ráadásul fogalmuk se volt, hogy bankkártyával ki tudom-e fizetni előre náluk. Pont ezért kértem bolti átvételt, mert az OTP jóváírást ad a KV-s vásárlásra. Futárnak fizetés nem opció m[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #15088 üzenetére
Ismerős, nálam is így került eladásra, még a fehér csomagolóanyagot is vissza ragasztottam, teljesen original állapotában vette át a srác, nagyon örült neki.
Majd jön a Ps5 egyszer ahogy beszéltük, no para.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
30z.Samu
félisten
Köszi Skacok! Előre kell nézni, két hét múlva kezdődik egy új korszak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Madoc
veterán
válasz Petya2900XT #15095 üzenetére
2 hete? 1-vagy 2 napja volt téma hogy semmit nem tudnak a kiterjesztett garanciáról.
-
30z.Samu
félisten
A Microsoft felült a mémvonatra és tényleg elkészítette az Xbox Series X hűtőt
Ez a korrekt hozzáállás!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest