Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wesder #16109 üzenetére
Mondanam h megoldom egy papirlappal ha nem hasznalom de istant-on miatt a frissitesekkel ugyia bekapcsol a venti, ami igy nem tudna kitolni a port.
Megoldas:
Fektetve kell hasznalni. (Kizart!)
bulika:
Nincs nalam gep sajnos, en is kedden kapom meg. (Ha lenne mar tudnatok rola)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
félisten
válasz craftsman01 #16103 üzenetére
Mondta is, hogy nem mutathatná, de...és megmutatta hogy nála van a gép. Aztán lehet, hogy csak működés közben nem mutathatja még, de mondta hogy Robival lemennek a nyaralóba és tartanak egy kockulós bulit. De tőle nem kell csodát várni, Ő amolyan élménybeszámolót fog mondani róla.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #16127 üzenetére
Madoc megmondta, hogy hülyeség. Tessék szépen elfogadni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
zozika84
őstag
válasz bulikavagyok #16096 üzenetére
Es erre beraksz egy olyan kepet, amin alig van kivehető tükröződő felület
Viccen kívül 2080-al tesztelve (az fps-t hagyjuk)
Született meg ez a tipp
Állítgattuk az rt reszletességet( milyen távolságú tükröződés és milyen részletesen), ennek eredményeként jött ki a személyes véleményemPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nagyúr
-
zozika84
őstag
válasz bulikavagyok #16131 üzenetére
Az éjszakai buszos részen pl látszik elég jól.
De ahogy te is említetted és én is: tipprePSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #16128 üzenetére
Kérdőjel? Értő olvasás?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
válasz zozika84 #16132 üzenetére
Igen, vannak azért a városnak olyan részei ahol sokkal nagyobb tükröződő felületekkel találkozhatunk, de ez elég ritka szerintem. Én ennek ellenére egyelőre nem vagyok meggyőzve a RT létjogosultságáról. Persze optimista vagyok, úgy gondolom, h később ez változni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ha esetleg USBC kàbel kellene valakinek, ezt a packot tudom ajànlani.
4 kàbel 0.5m, 1m, 2m, 3m méretben.
USBA és USBC rész vége fémből van, ami igazàn prémium hatàst ad neki. Én 6.99€-ért nem erre szàmítottam.
Remélem haza is szàllítanak, illetve otthon is lehet ilyen packot kapni.
Megérte az àràt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zozika84
őstag
válasz bulikavagyok #16134 üzenetére
Én is a multiplayer címekben várom nagyon pl azt, hogy egy tükröződő falon megláthassam a sarok túloldalán gubbasztó enemy-t
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nagyúr
-
zozika84
őstag
válasz bulikavagyok #16137 üzenetére
Es szerintem egy csomó hasonló dolog van még, ami eszünkbe sem jut és majd akkor fogunk elismerően csettinteni, amikor először látjuk őket
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #16131 üzenetére
az első kép is ultra settings mellett készült csak RT off?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Hapcimalac
tag
Sajna elsore nem erkezett valasz a kerdesemre, hatha majd most:
Eloszor lesz Game Pass Ultimatem, mik azok a jatekok, amiket ajanlanatok, es kihagyhatatlanok?
koszi!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Hapcimalac #16140 üzenetére
Ez eléggé egyén függő. Milyen stílusú játékot szeretsz egyáltalán?
Sokan nagyon szeretik a Halot, kihagyhatatlan játéknak gondolják, de engem 5 perc után törlésre kényszerített.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
Nem, nincs minden maxra húzva! Olyan beállításon játszom (RT nélkül természetesen), h lehetőleg soha ne essen 60fps alá a képfrissítés.
Hapcimalac: Egyénenként változó! Gears, Halo és Forza sorozat, Sea of Thieves, Witcher 3, Wolfenstein, Sunset Overdrive, RE 7, Quantum Break, Hellblade, DOOM Eternal, A Plague Tale: Innocence, stb. - amiket így átfutva a listán hirtelen kiszúrtam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez attól függ, hogy milyen típusú játékokat szeretsz.
Gears részek, Forza játékok, Dirt4, Witcher 3., Doom Eternal, Mortal Kombat X, Shadow of war, ARK, Batman Arkham Knight, Destiny 2., Halo játékok, Ori, Dishonored 2., Rainbow Six, New Super Luckys Tale, Sea of Thieves.
Bár nekem ezek közül sem jön be mindegyik, de nem tudom milyen az ízlésed.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #16141 üzenetére
Battlefieldeket azt hittem alapbol ajanlani fogod.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sting2
addikt
Nagyon szigorú szemmel, tehát " nem volt PS5 akkor jó lesz a SX is", találtam a GPU könyvtárban vagy 10 bika címet.
Ne félj tőle csak bátran..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #16149 üzenetére
Jovo oszig biztosan nem jon, sot valamelyik BF-es videos 2022re utalgatott par napja.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest