-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
-
szandra1988
tag
válasz ferensz #83788 üzenetére
Vittem, köszi!
Lenne egy fura kérdésem. Játszom ezzel a need for speed 2015-el hang nélkül, (Tv lenémítva) és azt vettem észre, hogy ha nekimegyek valaminek, elviszek egy oszlopot, akkor van egy kis csipogás, pittyegés. Olyan, mintha a kontrollerből jönne, nagyon idegesítő. Kipróbáltam a másik karral is, azzal is ez van. Fülhallgató nincs bedugva, slimhez kapott kontroller mindkettő.
Valaki tudja, mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest