Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz l.skywalker #128719 üzenetére
Teljesen jó levezetés, és igen lehetne ezt még bőven finomítani!
360E-vel kezdtem, mert az volt olcsón megszerezhető abban az időben és a szomszédnál is xbox volt!
Egy másodpercet sem foglalkoztam azzal, hogy mi merre az exkluzív (nem is tudtam, hogy van ilyen) és nem is hasonlítottam őket össze!
Nem is érdekel a "másik" tábor, mert nincs olyan, csak játékos és ez a lényeg! -
NoMagix
addikt
Fiúk, milyen fejhallgatót ajánlotok max. 15 ezerig?
11 éves fiamnak és persze magamnak keresem!
Nézegetem őket egy jó ideje, de olyan sok van, hogy lassan belezavarodok!
Tudom, elég nehéz ilyet ajánlani, mivel mindenkinek más a füle és a hallása, de talán iránymutatásnak lenne valami ötlet!
Nem szeretnék valami bazári csiricsárét és recsegő nyöszörgő műanyag kupacot sem.
Próbáltam pár darabot az MM-ben, de azok 5-15 ezer között szörnyűek voltak, és még a hangzásukat sem tudtam kipróbálni.
emag oldalán is van most sok, de vagy usb-sek vagy dupla 3.5-ös a csatlakozójuk van.
Köszönöm. -
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #127451 üzenetére
Le kell győznöd egy ellenfelet!
-
NoMagix
addikt
A gyereknek megérkezett az új kontroller borítás, nagyon boldog lesz!
Tökéletesen passzol és finom selymes a tapintása, csak 3 perc volt a csere!
Aliról rendeltem a múlt héten, elkönyveltem, hogy majd valamikor januárban megérkezik!!
Azért magamnak is rendeltem, de nem ilyet!(#125370) sch_a
Ez tényleg jó ár!
Pedig megígértem magamnak, hogy nem veszem meg, a demó nagy csalódás volt számomra!
Vagy azóta volt valami értelmes javítás benne?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz golfvariant #125133 üzenetére
Nálam is a célzással van gond.. lehet öregszem...nagyon hamar kinyírnak, alig volt sikerélményem.
Piszok sokat kell várni minden töltésnél és emberekre onlie játéknál, elvette a kedvemet, pedig régen nagyon szerettem az SW dolgokat. -
NoMagix
addikt
úgy fel bosszantott ez a mocsok Star Wars BF1, hogy jól le is töröltem... jól megbüntettem őket...
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #123928 üzenetére
megelőztek,
A fiókodban a biztonsági beállításokban tudod bekapcsolni és választhatod, hogy sms, email vagy telefonos app-ról menjen a kód(#123929) l.skywalker: gyorsabb voltál, köszönöm!
nem tudom mi a buli benne, de van bőven hülyéből, akinek ez okoz gyönyörűséget...
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
(#123874) szilchi "szép" történet!
Most gyorsan be is kapcsoltam a 2 lépcsős belépést és meg is változtattam a jelszavamat is![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz IntelKiller7 #123372 üzenetére
Pont ilyen jól megy nekem is amikor pusztítom az ellent a SW BF-ban!
-
NoMagix
addikt
válasz kuruzslo0307 #123334 üzenetére
akkor az eheti jó cselekedett meg is van!
egészségedre! -
NoMagix
addikt
most kifizettem a kódot, pedig már meg van...
ha esetleg kellene valakinek, akkor a vendégem rá...
R6VWG-GGFCT-TQK42-JF926-4MMHZ[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Fasza ez a Forza M6! Nem olyan rég kezdtem neki,eddig csak várta a sorsát!
Sikeresen letoltam az Indianapolis 250-et 1óra 11 perc alatt, basszus 100 kör! -
NoMagix
addikt
Nálam ugyan látja a TV-t (Sencor, lehet ez a baja..), de semmi sem történik és még valami kódot is kér a tv-hez.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Ez az új dash nekem sem tetszik!
Az előző cserénél még csak csak elviselhető volt, de ez....
A mixer is elég gázos! -
NoMagix
addikt
Kipróbáltam én is az FM7 demó-t, elégé elvette a kedvem, nem érzek késztetést, hogy megvegyem!
A hatost nem olyan régen kezdtem el, kivárok és meglátjuk majd milyen lesz a 8-as!(#112163) Czimby: kipróbáltam, elég nehéz volt pályán tartani a Nissant, bár szerintem még így is könnyebb volt mint a Porsche-t!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Hoppá! MudRunner!
Azt hiszem ettől a fiacskám lehasal! -
NoMagix
addikt
Jó lista, köszönöm!
Én a Citroen gépeket hiányolom! -
NoMagix
addikt
válasz turikoczka #108029 üzenetére
Be lehet állítani elég sok dolgot, ki mit és mennyit láthat belőled, illetve hogy Te mennyire lehetsz másokkal aktív!
Szerencsére nálunk a gyerekek elfogadta úgy a beállításokat ahogyan vannak, sőt nem is érdekete, mert még nem vágja úgy az angolt.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
"Szép" sztori! Én nem fogok barátkozni senkivel az biztos, még magammal sem!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #106354 üzenetére
Azokkal néha nekem is meggyűlik a bajom, főleg a hard verziókkal, bár egyszer egyszer előfordul, hogy 2-3 nekifutásra sikerült legyűrnöm!
Nagyon beszippantott a forza 3! -
NoMagix
addikt
Érdemes várni még FH3 Hot Wheels akcióra vagy a S pass-nál nem lesz jobb ajánlat?
Nagyon jó az akció, de a Blizzard már meg van! -
NoMagix
addikt
válasz IntelKiller7 #103538 üzenetére
úúú ez nagyon tetszett, pedig eddig nem voltam oda a Need sorozatért, de erre most nagyon kíváncsi lettem!
Köszi! -
NoMagix
addikt
válasz Sentinel80 #101924 üzenetére
igen, rendesen beszippantott...
amúgy az elmúlt 7végén a gyerek barátai átjöttek és négyesben toltuk a LOVERS-t, jó volt, végre rendesen tudtunk előre haladni -
NoMagix
addikt
válasz Sentinel80 #101914 üzenetére
Nálam elég rövid lenne most a lista, kicsit beszűkült a tudatom az FH3-mal!
Abban is imádok rajzolni! -
NoMagix
addikt
Van egy bosszantó hiba az FH2 és FH3-ban is, amikor rajzolok és áttükrözném egyik oldalról a másikra a mintákat, akkor soha sem képes ugyan arra a helyre berakni rendesen, mindig jó pár pixellel eltolja őket!
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #100754 üzenetére
Köszi, nálam a link rendesen működik nélkülem!
(#100763) Sh4rk : elsőre nem úgy tűnt!
-
NoMagix
addikt
majdnem rárepültem...
[link][ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Tele van a hócsukám, elég sok alkalommal lefagy a FH2 vagy csak a hang akad be és kattog vagy az egész játék leáll és csak az újraindítás segít!
Néha a szerverük sem elérhető!
Másnál is van ilyen jellegű probléma?
Ez szoftveres vagy hardveres lesz? -
NoMagix
addikt
válasz parandroid #98679 üzenetére
Ez sovány vigasz, viszont ezt kell szeretni!
-
NoMagix
addikt
válasz interstate76 #98672 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, semmivel sem lett jobb!
-
NoMagix
addikt
Jók ezek az autók, de az érdekelne, hogy miért pont ezek kerülnek bele!
Hol van a többi nagyobb autómárka?
Sajnos még nincs meg nekünk az FH3 de a kettes is nagyon tetszik!
Ma de. leültem, hogy rajzoljak egy új mintát a bogárnak és azt vettem észre, hogy már ebéd van... nem is autóztam ma![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Ma megvettem a Storm-ot a Forza H2-höz, az miért lehet hogy én tudok játszani a saját profilomban vele,de a fiam profiljában csak a menüben jelenik meg, de kiválasztani sem lehet, illetve a térképen sem jelenik meg!?!
Amíg nem vettem meg, még az Ő játékában is látszott, persze akkor sem lehetett kiválasztani, de legalább ott volt!
Most teljesen eltűnt, csak a new felirat van rajta.
Lehet, hogy nem ért el valami szintet és még nem nyílt ki a játék?
Igaz, ennek ellent mond, hogy a Forza 5-ben a porsche DLC azonnal játszható volt számára! -
NoMagix
addikt
Megvettem a 3-as Dirt Rally-t, de elég hamar uninstal lett belőle, csapnivaló az irányítása és az autó mozgása!
Remélem jó lesz az új verzió!
A Forza Rally sokkal jobban sikerült szerintem!
Még anno PC-n a Colin Rally teszett iszonyatosan, abban nagyon jó volt az autó fizikai mozgása, igaz ott még billentyűvel nyomtam! -
NoMagix
addikt
jaj, ez a Prey is 12 egy tucat...
-
NoMagix
addikt
válasz Stauffenberg #93918 üzenetére
szerettem volna kipróbálni az OUTLAST-ot, megnéztem milyen videókat töltöttek fel róla, láttam egy körfűrészes jelenetet, amikor egy embert akartak kettévágni,na ott gyorsan kikapcsoltam és elszaladtam...
öreg vagyok már ilyen izgalmakhoz... -
NoMagix
addikt
Még egy problémám lenne ezzel, nem enged képeket feltölteni, mert egyedi beállításaim vannak az engedélyeknél, csak akkor működik, ha teljesen visszaállítom a felnőttre, újraindítás után!
Van egy olyan beállítás aminél működnek a feltöltések, de nem minden engedély nyitott, úgy mint a sima felnőtt beállításnál?Viszont azt elfelejtettem megemlíteni, hogy nem a XBOXDVR- ben készült képekre gondoltam, hanem pl. a FM5 vagy FH2-ben készültekre! Azokból nem lehet kinyerni a képeket?
A DVR-es készítést még nem vágom, a regisztrációt megejtettem az imént! -
NoMagix
addikt
Ha, Forza 5-ben készítek képeket (esetleg másik játékban) játék közben, akkor azt nem tudom kimenteni vagy elküldeni email címre?
Azt látom, hogy van share, de az csak a HUB-ra vonatkozik vagy nem jól csinálok valamit? -
NoMagix
addikt
válasz WhiteWalker #93711 üzenetére
Pár óra játék után is csak langyos a gép!
-
NoMagix
addikt
Oké, csak behasaltam azt a 90%-ot, és nem kell filozófiai mélységekbe merülni, de egyszerűen azt látom, hogy majd' minden játékban le kell ölni valamit vagy valakit!
Néztem az "ellenség" játékkínálatát (persze nem nyálaztam át az összeset), de ott is ugyan azok a játékok vannak, leszámítva pár csak oda fejlesztett programot!(#93551) Gabesz84 : Ez az amit én is hiányolok! Egy jó helikopteres, repülős vagy netán kamionos cucc igazán jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
biztos bennem van a hiba, de a játékok 90%-a miért ilyen lerohanós, gyilkolós, gonosz sátános, zombis maszlag...?
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Van ajánlott és nem túl drága kormány a boxhoz?
pl.: [link] ilyen?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz zsolti72837 #90902 üzenetére
nálunk 2 fehér van, mindkettő gyári állapotú 1,5 hónap után!
apropó, nem mától lehet letölteni 2 napig ingyenesen valamit a Battlefronthoz? nem találom
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz IntelKiller7 #90872 üzenetére
kösz!
-
NoMagix
addikt
Érdemes megvenni a Forza Motorsport 6 Car Pass-t?
Most 2000 forintocska! -
NoMagix
addikt
valaki tolja a project car-t?
érdemes megvenni most a game of the year verziót vagy elég kezdésnek a digital verzió?sajnos a Forza H3 nem ment le 10 ezer alá, de vártam pedig, 8-9 ezerét jó lett volna!
-
NoMagix
addikt
válasz Cabrio #90576 üzenetére
Képzeld, pár napja olvastam egy hirdetést új robotporszívóról, egy másik használt ugyan olyan készüléket is hirdetett valaki, de az első hirdetés képeit csontra lelopta!
Még sosem találkoztam ilyennel, hogy valaki ennyire lusta legyen!
A hirdetéses posztokat befejeztem! -
NoMagix
addikt
Van még egy észrevételem, ami most ebben az esetben nem érvényes (itt van olcsó ájfon 5), de az eddig látott ilyen hirdetéseknél mindig van az eladónak további igen olcsó dolgai, általában Dewalt vagy Makita gépekkel teli táska és természetesen azok is mind ujjak!
(#90557) gianni85: mindig baromira messze van a cucc, de mit várnak, hogy előreutaljak? addig álljon féllábon
#90555) eL Geri: nekem is eszembe jutott, de akkor sem lenne szabad túl olcsón adni...
(#90556) Huku :
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Skacok, néha-néha rápillantok a Jófogásra és azt látom az XBOX-os hirdetéseknél, hogy megagiga átb@szásszagú cuccokat raknak fel!
Épeszű ember ennyiért nem adhat el ilyen dolgokat, vagy tévedek?
[link]
Reggel 6 körül néztem, akkor friss hajnali hirdetés volt más képekkel és + 9 db gyári lemezes játékkal, később változott 13 órakor az egész a jelenlegi állapotra! Ja, és a hely és a név is változott![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
hopp, érkezett egy 433MB frissítés a konzolra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest