Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz HKorn #94509 üzenetére

    Nekem 5 kontrollerem van jelen pillanatban.

    - 1 elit (most jött vissza Hamburgból, mindkét analóg szar volt, már korábban írtam, hogy micsoda)
    - 1 fehér One S kontroller (szintén most jött vissza, az A gomb tízből csak nyolcszor vette a lapot)
    - 1 Scuff kontroller (jobb analóg magától felfele néz, garancia lejárat híján még mindig javításra vár)
    - 1 fekete jack-es kontroller, amit külön vettem, már ez is megjárta a hamburgi MS szervizt, ezt váltottam le a fehérre, az öcsém ezt használta, amíg meg nem kapta a fehéret.
    - 1 a géphez kapott kontroller (ez is volt szervizbe, újra nem tudom beküldeni, mert már nincs garancia, de a bal analóg olyan szinten elkopott a 2 éves használatban, hogy alig kattan)

    Mivel van alkatrészem hozzá, csak a kollégám nem ér rá megforrasztani, így a Scuff-ot és a géphez kapottat majd "valamikor" megjavítjuk házilag.

    Az MS ezt a One kontrollert nagyon elk*rta, remélem azért a Scorpiohoz fognak kicsit javítani rajta. Amúgy az elit egy baromi jó koncepció, egyedül annyit változtatnék rajta, hogy az analóg karok belső szenzorának műanyag szárát ne műanyagból készítsék el, hanem fémből, hogy a sok nyomás hatására a műanyag ne menjen össze. Nekem ezért kezdet le-fel kotyogni a bal analóg, mert a CoD-ban állandóan futok a rusholó játékstílusom miatt. Ha lehetne valahol ezt jelezni nekik és meg is fogadnák, megírnám, de kétlem, hogy ezt továbbítanák a tervező csapatnak.

Új hozzászólás Aktív témák