Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt orbitális (ha már úúúúrhajók, ugye...) suttyóságnak tartom, egyedül a remaster érdekelt volna valamennyire. Mindegy, remélhetőleg tele lesz az apró kódokkal pici pénzért.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MrPeekaboo
senior tag
Rory McIlroy PGA Tour május 10-től bekerül az EA vault-ba.
-
s7evcsenko
addikt
MS-éknál valami nagyon összejött a múlt héten ...
Akció akció hátán."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem szoktam más oldalakat linkelni, de ezt csak úgy itt hagyom, legfőképp Def26 kollégának.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
A SUPERHOT elérhető a Liveon. Jelenleg 10% kedvezménnyel.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #72616 üzenetére
kihagytad az örökélet és ingyen sört is..... (kevesebbet tudok, mint gondolnád... )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
válasz XFishboneHUN #72616 üzenetére
nomeg olcsóbb és jó áron vegye be az 576, kérjenek elnézést és kapjak egy újat 5 játékkal megspékelve
SeriesX: JamesSHun
-
spae
aktív tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most látom, hogy a Shadow Complex akciós, de Xbox 360-as. Tudom, hogy benne van a BC-ben, de olvastam, hogy lessz/van belőle egy remastered verzió. Ez az, vagy az csak One-ra lessz/van?
Ha rákeresek az Xbox.com-on nincs találat a remasteredre?!
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #72623 üzenetére
azt se tudjuk, hogy egyáltalán lesz ilyen új konzol vagy mi lesz, de már azt beszéljük, hogy mit fog tudni és mit nem.....relax, keep calm és mindenki játszon és élvezze azt ami jelenleg van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Forza Motorsport 6 Hot Wheels Car Pack -érdekes, h miután "lejárt" a Season Pass, mennyivel ütősebb DLC-ket adnak ki a játékhoz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #72625 üzenetére
És valahogy le tudom szedni a remastered verziót?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
spae
aktív tag
válasz bulikavagyok #72626 üzenetére
Szerintem semmivel nem jobb, mint az eddigiek...főleg azok a "hot wheels autók"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
Hát igen, kicsit odaszólt a cod trailernek. Nagyon kíváncsi vagyok a bf5 trailerre, mert azért gecijó launch videókat szokott összedobni a dice.
Most nem azért de hol a faszba van ehhez képest egy cod, és akkor ez még csak a bf3. Tudom itt a topikban több a cod -os, de nem hergelni akarom őket.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
spae
aktív tag
válasz bulikavagyok #72631 üzenetére
Ízlések, és....
Ízlésről nincs értelme vitatkozni, csak azt akartam írni, hogy szerintem semmi hátsó szándék nincs a Carpack-okkal kapcsolatban, Az újban kettő kiesik (2 hot wheels) nálam egyből,
A Subarut, és a Fordot pl én sokat használtam, és majd jön még a Toyota is....[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #72631 üzenetére
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #72648 üzenetére
Nálam 13 990,00 Ft.
(#72650) redXIII: Lehet azért, mert nincs előfizum?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
redXIII
senior tag
válasz zsolti72837 #72649 üzenetére
Az nem a játék linkje,csak a prémiumé.
zsolti72837: Nem, a bf-nél aranyárban van a prémium, ha nincs mondjuk akció rá, akkor az alapjáték ára ha a prémiumot veszed meg magában külön.[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest