Új hozzászólás Aktív témák

  • Gigicuci

    senior tag

    válasz sting2 #56996 üzenetére

    Na ez érdekes, mert én PS3-on a három Uncharted-ból egyet sem(!) tudtam befejezni, annyira untatott. Tob Raider-ből az első részen (kb. 1996-ban járunk) kívül idáig nem játszottam eggyel sem, egyszerűen nem jön be a stílus.

    A hometársam viszont megvette, nagy fanyalogva elindítottam, már az első hegymászós pályán leesett az állam és kb. megvett kilóra. Főleg a hölgy ábrázolása tetszik, nagyon kifejező sok-sok érzelemmel...

    Talán, és itt lehet a kapcsolódási pont közöttünk, számít az, hogy játszottál-e az előző részekkel vagy sem. Nekem nem volt elvárásom, minden újdonságként hatott rám. Mindez nem igaz a Fallout 4-el vagy akár a Halo 5 sztori módjával kapcsolatban. Szóval rájöttem már, persze sokatoknak ez már evidens csak én naív voltam, hogy egy régi sztár IP új címe egyáltalán nem biztos, hogy olyan élményt szeretne nyújtani mint az előző részei a sorozatnak. Főleg ha még a Fallout 1-en, meg a HALO 1/2-n nőttél fel. (vagy a Mass Effect 3-ik részét is említhetném. De Még a KOTOR is elhajlott egy kicsit a második részre. :) )

Új hozzászólás Aktív témák