Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz allnickused #240207 üzenetére

    Nem kell bocsánatot kérned, részemről semmi gond nincs ezzel csak azért írtam mert pont nemrég volt szó róla. Nyilván néha nehéz megtalálni a jó keresőszót "alvó mód, leállítás, nem áll le" stb. Ha nincs meg a konkrét problémára a megoldás akkor írás (ahogy tetted), válaszoltam/válaszolnak és minden király. Legalább más is olvassa és akár pont ezt a hsz-t találja meg a keresővel. Elvégre ez az egyik lényege a fórumnak, hogy segíthessünk (mondjunk nyilván vannak olyan kérdések amiket minden héten 6x feltesznek de ez pont nem olyan mert az inkább az olcsó GPU, Wifi, és az AKKSI/elem)
    Én is szoktam alap dolgokat kérdezni olyan témában amihez fingom sincs mivel vagy nem tudom a probléma forrását (emiatt a kulcsszót se) vagy a problémámra találok válaszokat a keresővel de bizonyos szempontok miatt az a megoldeás nekem mégse jó mert XY.
    Akit zavar, hogy feltetted az meg vagy továbbgörgeti és figyelmen kívül hagyja vagy ír neked hogy eztmostmiért amit te is fogsz és átgörgetsz, problem solved. :)
    Egyik rendszeres topiktag is az ilyen beszólások miatt fejezte be az itt írogatást mert kicsit elege lett ebből, én csak simán átgörgetem és foglalkozok a lényeggel ami engem érdekel. :D

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák