Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 22. ~11:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #238048 üzenetére
Egy ilyen 3 órás próbát meghagyhatnának állandóra, nem egy adott hétvégéhez kötve
-
istvankeresz
aktív tag
Ismerősi körben most érkezik xbox. Két gyerek fogja használni, offline 360-ról 😁 jönnek át. Azt javasoltam, hogy apuka vegyen musztiii-s goldból gpu-t a saját fiókjára, így ha a két gyerek bannolódik, akkor sem veszik el minden. Apuka ha bejelentkezik, akkor a két gyerek mindent elér és a gpu játékokat elérik, tölthetik a saját fiókjukkal? A cél, hogy apuka kártyájával ne tudjanak vásárolni, csak ha apuka leokézta. Ha vásárlás van (dlc, lootbox, bármi) akkor a gyerek tudja a megvásárolt pl. dlc-t a saját fiókjához kötni, vagy minden az apuka fiókjához kötődik, mert övé a bankkártya? Akkor viszont, hogy kerül a gyerek profiljához?
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
válasz istvankeresz #238056 üzenetére
Apuka bejelentkezik vagy beállítja home konzolnak a gépet. Így mindenki elér mindent, aki a gépen bejelentkezik.
Vásárlás blokkolásra több módszer is van, pl pin kód.
Dlc úgy tudom osztódik, de pl az in game cuccok már nem. Pl fifa vagy fortnite játékbeli pénz.
Gyerekhez úgy kerül, hogy a gyerek fiokjára kell megvenni. Apuka telepítse az xbox family appot a telefonjára, abban lehet kezelni rengeteg kapcsolódó beállítást. Javaslom ezt az oldalt elejétől a végéig elolvasni: [link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
eL Geri
őstag
válasz istvankeresz #238056 üzenetére
A családi beállításokhoz nem értek. Azt is érdemes megnézni.
De szerintem vegyenek mindent apuka profiljára, az apuka profilja pedig legyen HOME-ra állítva az Xbox One-on. Ezután akár be se kell, hogy legyen lépve apuka, így tuti nem vásárolnak a nevében semmit. De a HOME miatt, minden ide bejelentkezett profil játszhat apuka minden játékával, dlc-jével. Ez alól talán az ilyen ingame pénzek kivételek (FIFA...).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz eL Geri #238058 üzenetére
Így van nálunk is, az én profilomra veszek mindent (GPU is van(, gyerekek játszanak.
Xbox Family-val pedig akár az XBOX-on, akár a Windows 10-es gépeken levő használat szabályozható."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
HF77
őstag
üdv.
konzolhoz keresnék távkapcsot a mediatartalmak böngészése végett!
csak a hozzá kapható media remote a jo vagy esetleg létezik más működő alternatíva is?
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ha Magic Remote-os a TV-d akkor lehet, hogy tudja kezelni a távirányítója.
CX Oled TV-m távirányítójával tudom pl az Xboxot irányítani. Bár nem tudom, hogy milyen mértékben, annyira nem néztem még.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
HF77
őstag
válasz IntelKiller7 #238065 üzenetére
hát a tv nem kezeli sajna...
köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
addikt
Szerintem csak az Xbox logózott távirányító lesz jó. Én is azt vettem korábban.
Illetve valószínű a tanítható is jó rá, de ahhoz meg eleve kellene egy Xbox -os távirányító a környezetedből.
Szerk.:
Vagy az, amit IntelKiller7 is írt. Némelyik TV távirányítója beállítható Xbox vezérlésre. Akár menüben lépkedésre is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
zeon.hu
nagyúr
One Messenger az Xbox One-on, gyerek szeretne bejelentkezni a FB messengerbe, de azt írja, hogy hibás adatok.
Megpróbáltuk az én fiókommal is, ugyanez az eredmény.
Ötletek esetleg?#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz zeon.hu #238070 üzenetére
Streamelni szeretné a játékot? Ahhoz inkább twitch program kell. Azt telepíted az xboxra, beállítod, létrehozol egy fiókot, stb.
Utána az unokatestvére is csinál magának egy twitch fiókot, felveszik egymást ismerősnek (követőnek), és akárhol tudja nézni, ahogy a gyerek játszik. Van telefonos, okostv-s, xboxos alkalmazás is. Bonyolultnak hangzik, és kicsit az is. De evvan... Ja, meg eléggé jó net kell hozzá.(erről az fb messenger cuccról tőled hallok először, hol találsz te ilyeneket? )
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
negyven2
veterán
válasz icemad #238072 üzenetére
Igazából most már a Twitch alkalmazás se kell, mert integrálva lett a rendszerbe. Igazából Twitch stream nézésre még érdemes letölteni, de a közvetítéshez már nem szükséges.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Április 7
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 29. ~11:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #238081 üzenetére
Ááá, ez a 370Ft-os Dakar 18 csábító... de tudom, hogy sose fogom elindítani
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghostbusters: Spirits Unleashed - Announce Trailer
4v1, aszimmetrikus PVP játék lesz, megjelenés valamikor év végén.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes: Sacred 2 Fallen Angel [link]
A hónap első felében ez volt az egyik GwG cím, most pedig már mindenkinek ingyenes. Hallatlan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238091 üzenetére
Köszi, meg is vettem. Bár PC-re megvan...
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #238091 üzenetére
Tok mindegy, borzadvany rossz volt mar megjelenesekor is. Az elso resz ota olyan a melyrepules, hogy utanozni sem lehetne. A ket utolsot meg kommentalni sem erdemes.
A ui meg mai szemmel szo szerint elviselhetetlen rossz.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #238094 üzenetére
Vegulis ertheto...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238094 üzenetére
Két héttel korábban játszhattál vele. Legyen ez elég!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz philoxenia #238096 üzenetére
Én? Nekem már megvan évek óta
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #238097 üzenetére
Akkor Te is közénk lúzerek közé tartozol.... Megvettem anno PC-re mert az első egész használható volt. Mondjuk ingyen meg vagyok elégedve az ár/érték aránnyal....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz philoxenia #238098 üzenetére
Igen, nekem az első életem TOP10 játéka között van... aztán kipróbáltam a másodikat
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest