Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok, nem találtam prohardveres topicot ezzel a játékkal kapcsolatban. Szóval hajrá, itt meg tudtok beszélni mindnet!
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem vágom a folytatást. Mikor lesz game reset? Vagy lesz egyáltalán?
-
homerhamm
addikt
válasz Kristof_94 #3 üzenetére
Nincs game reset, az eddigi játék kapott egy nagy frissítést, és aktualizáláat.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Kender23
aktív tag
Ti hogy vagytok ezzel a hétvégi chalange-val? Most fordul velem elősször, hogy nem sikerül megcsinálni. Már gyanús volt ez a 0-2 kezdés, régen ugye 0-3-ról indult. Sokkal nehezebb, az biztos. Lövök egy gólt, majd az A.I. gondol egyet, aztán beindul és képtelenség megállítani. Pedig a csapatom egész jó, de lehet, hogy én vagyok a láma...
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
homerhamm
addikt
Konkrétan úgy felhúzták a nehézséget a játékba, hogy az már ÉLVEZHETETLEN!
-
homerhamm
addikt
Na ennyi volt, én ezt a szemét unfair sz*rt vegleg befejeztem, szepem berakosgatom a játékosaimat értéktelen exchaingekbe, azt szépen letörlöm ezt a retkedék fost.
És az biztos, hogy többet semmilyen ea játékot nem veszek a büdös életbe.
-
homerhamm
addikt
Latom más is panaszkodik a gusztustalan nehézségre. Tényleg berakom valami értéktelen exchangebe a csapatom és többet nem indítom el ezt a sz*rt.
-
Kender23
aktív tag
Napi challange.
Azért ez nem olyan rossz. Én tavaly aug. óta játszom, ha nem is mindennap csináltam ezt meg, de legyen 200-250 nyitás.
Na ez volt a második, ami ilyen értékű... Mindig 100-300k játékosok.Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Kender23
aktív tag
válasz homerhamm #15 üzenetére
Hihetetlen, de sikerült a tegnapi hétvégi... De csak úgy, hogy a CR7-em felrúgták és tizenegyesből rúgtam egy gólt. A reward persze fos mint mindig.
-
homerhamm
addikt
-
Kender23
aktív tag
Viszont úgy veszem észre, hogy a hétvégi chalange-t gyengítették.. Az első kettőt az A.I. csinálta meg, és szinte a harmadikat is, csak 2x nyúltam bele...
-
Kender23
aktív tag
Podium event sikerült, persze fos rewardal.
-
homerhamm
addikt
Most veszem észre, hogy csak a daily challenge meccsek nehézséget növelték? Az előbb indítottam egy meccset az anniversaryba, ott bezzeg elsőre sikerült a City ellen 2-0-ra. Komoly ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
válasz homerhamm #22 üzenetére
Igen, csak azokat. Habár én már nem tudom, hogy ki kivel van! Van olyan, akinek már ugyanolyan könnyű, mint mondjuk múlt héten, de van olyan, aki még mindig szenved velük.
-
homerhamm
addikt
Jó nagy fos lett a játék az idei szezonra. Nincs már mit tennem, és még jó nagy fos lapokat is a játék. Ezt az Isi Palazónt is már vagy 3× megkaptam...
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
Én így állok jelenleg.
-
-
homerhamm
addikt
K*rva drága az új Puskás!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Én így állok jelenleg, ha eladom Yamal-t akkor lehet rá megyek az új Puskásra Ha nem, akkor egy Szoboszlait veszek mihamarabb (jelenleg AM játszik CM-ként - kényszerhelyzet a CF Puskás miatt - két értelelmes felállás van csak CF-re)
A középpályát kell mielőbb helyrerakni mondjuk egy CM Szoboszlaival.
[ Szerkesztve ]
-
Kender23
aktív tag
Ez az első olyan vásárlásom, ahol nem adtam el a cserélendő játékost, mert szinte lehetetlen... 103 CR7 550 millióért ott figyel az öltözőben.
Viszont a 103-as Roberto Carlost meg sikerült pár napja.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #30 üzenetére
Mondjuk azon még mindig gondolkodom, hogy a fentin, ezen,vagy más felállással állapodjak-e meg végül head to head-ben ti hogy álltok egyébként? Előző szezont valahol 830K körül zárta,.
-
homerhamm
addikt
Na, azért a kissebb Puskás meglett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest