Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Throme #227455 üzenetére

    👆🏻
    Nekem Fallout-fanként a Fallout 4 volt az utolsó játék, amit előrendeltem. Úgy voltam vele, hogy a Skyrim zseniálisan jó lett, a korábbi Bethesda-féle Fallout-okat is szerettem, mi baj lehet. Hát azzal úgy megégettem magam, hogy azóta soha, semmit nem rendelek elő.
    A CP2077-nél majdnem adtam egy esélyt a CDPR-nek, ők voltak az utolsók az iparban, akikben még bíztam valamennyire, de azért bevillant, hogy a W3-ban a mai napig vannak javítatlan bugok (megjelenítési és quest breaking egyaránt), így végül nem szavaztam nekik bizalmat. Jó döntésnek bizonyult. Sokan párás szemekkel emlegetik, hogy mennyire egyenes meg korrekt, ahogy hozzáállnak a dologhoz, de szerintem pont nem az. Nem most kellene transzparensnek lenni, hanem az eltelt 7 évben kellett volna. Az én szememben most lerombolták annak a nimbusznak egy nagyon jelentős részét, amit felépítettek a Witcher-ekkel meg a GOG-gal.
    Jelenleg egyetlen stúdió sincs, akinek a munkájában látatlanul megbíznék annyira, hogy előrendeljem a játékát.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák