Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Beniii06 #192057 üzenetére

    Nem ingyen vált hanem 1% a transzfer. Például ha 5000 forintért vásárolsz Aliexpressről (euróban) akkor 50 forintot fog felszámítani a vásárlásért.
    Ellenben minden tranzakció után itt is gyűlnek a pontok ugyanúgy mint minden más MC esetében a kedvezményprogramnál és ezeket a pontokat ugyanúgy tudod pl. PlayIt jegyre költeni vagy Konzolvilágnál olcsóbban venni Goldot így vagy játékokat etc.

    Kapsz mellé bankszámlát is, Foxpostos csomagom utánvétes eladása után ide küldték az összeget és nem vontak le tőlem a küldött összegből sem.
    a kártyán/számlán levő összegből bárhova lehet utalni 300 forintos díj ellenében. És mint említettem, akár Revolut kártya egyenlegét is át lehet tölteni erre a számlára. A mobilapplikáció is jól működik hozzá, v an ujjlenyomat azonosítás is hozzá, ha úgy érzed hogy a Virtuális kártyád adatai veszélyben vannak, akkor azonnal tudod azt tiltani és máris egy másik Virtuális kártyát élesíteni helyette.

    Nekem itthonra tökéletes ez a kártya.

    (#192062) mike1334: Igaz nem Xbox Storeban, hanem PSN esetében Amcsi storeban tudok vele fizetni. Csináltam egy USA profilt a Playstationhöz amihez Usa paypal fiókot csináltam és ahhoz adtam hozzá ezt a kártyát. Direktben a kártyát nem fogadta el a PSN Store, de így Paypal fiók alá rendelve igen.
    Boxon nem próbáltam ezt még ki, de majd egyszer talán megnézem, ha valami esedékes lesz esetleg vásárlásilag az USA Storeból.

    De szerintem ezzel a témával át kellene mennünk az Offtopicba mielőtt az orrunkra lesz koppintva...

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák