Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz chipesz #166962 üzenetére

    Van igazság abban, hogy az exklúzív címek döntenek a hardware vásárlásnál, lásd szinte az összes eladott switchet a nintendo játékok miatt, meg vannak akik remegve várják a ps exklúzívokat is.
    Ennél viszont szerintem fontosabb kérdés, hogy kinek lesz jobb szolgáltatás csomagja a streamre? Mert ott a Sony féle kijátszom a történetet aztán többet elő nem veszem a játékot féle exklúzívok nem jók, mert előfizetnek a játékosok 1-2 hónapra, aztán lemondják és majd fél év múlva maximum újra befizetnek 1-2 hónapot és kipörgetik. Ellenben mondjuk egy FH4-el hónapokat lehet játszani meg úgy általában a teljes csomag ár/értéke lesz a kérdés és egy MS szerintem a meglevő cloud technológiájával tartósan olcsóbb és jobb minőségű szolgáltatást tud adni a streames világban, mint egy Sony, akiknek mindent külsős szerződésekkel kell majd megoldaniuk.
    Érdekes lesz a streames világ és az MS láthatóan technológiával és szolgáltatásokkal is gőzerővel készül rá. Szerintem jól kalkulálnak, de ez még képlékeny azért, hogy ki nyer ott.

Új hozzászólás Aktív témák