Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz jeni #152723 üzenetére

    Általánosságban nézve a digitálisnak egyetlen hátránya van csak a lemezessel szemben. Mégpedig az, hogy nem lehet eladni. Ezzel szemben viszont sokkal több előnye van.

    Most nem tudom, hogy ezt komolyan kérdezed-e vagy mi van, mert természetesen a lemezes játék is ugyanazt nyújtja, amit a digitális. Ugyanaz a kiadás ugyanazt a játékot jelenti.

    Fifa 18 esetében azért nem éri meg 6000 Ft-ért megvenni a játékot, mert
    a) hamarosan benne lesz az ea accessben, tehát a lemezes ár lemegy a béka segge alá + megjelenik egy csomó használt darab a portálokon, szóval eladni sem lehet még annyira kevésért sem

    b) megjelenik a 19 és még inkább nem lehet majd eladni a 18-at használtan

    c) már most is 4-5 ezer ft a játék használtan lemezesen

    d) Most megveszi 6 ezer ft-ért, majd valamilyen csoda folyamán el tudja majd adni 3000 ft-ért, akkor is ugyanott van árilag, mintha digitálisan vette volna meg (csak digitálisan a játék még meg is maradt volna)

    Tehát ezt a 6000 Ft-os xbox-os fifa 18-at egyáltalán nem éri meg megvásárolni. Még akkor sem, ha 5 Mbps-es letöltési sebességgel rendelkezik otthon.

    ui: Ahogy egy másik kommentben már leírtam, én a 2800 ft-ot sem fizetném ki érte, mert napokon-heteken (legkésőbb a 19 megjelenéséig) bekerül az ea accessbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák