Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz frankdelgado #117652 üzenetére

    Na jó, de arra nem válaszoltál, hogy a gép szűk helyre van-e bezárva. Egyértelmű, hogy a One X hőtermelése jóval nagyobb, ezt a fizika törvényei diktálják. Lehet ahol a One S kapott elég levegőt, hogy hűvös maradjon, ott a One X már nem. Én a tesztet olyan mederbe terelném, hogy teljesen szabadon szellőző helyre tenném a gépet és úgy fingatnám amennyire csak lehet. Ha így is van hangja és nem tudod elviselni, akkor térj vissza a One S-re.

    Én csak a One S-ről tudok nyilatkozni hang ügyileg, de nem tudom a teljes hangtalanságot olyan szempontból alátámasztani, hogy a lemezmeghajtónak vagy a HDD-nek néha hallom a hangját (előbbit bármikor ha pörög, utóbbit meg csak akkor ha közel ülök és más nesz nincs a szobában). De ugyanez van az asztali PC-vel is, szeretem ha halk (főleg mivel az asztalon van a monitorom mellett), de a HDD surrogással nem tudok mit kezdeni (notebookban is hallom ha felpörög a HDD, más kérdés, hogy ez abszolút ingerküszöb alatt marad).

    (#117675) pn199: Én belenéztem a Mafia 3-ba (amúgy csak egy F) és egy technikai katasztrófa az egész. A város sivár, kopár, kihalt és úgy leskáláz a motor, mintha vízfestéket néznék és még így is folyamatosan frame dropol. Nekem amúgy a Mafia első része minden idők legnagyobb kedvence, második rész sem volt rossz, de ez a harmadik olyan csapnivalóan szar lett, hogy sírnom kell azon mit csináltak ezzel a névvel.

    A GTA 5 esetén én is kíváncsi lennék a teljesítményre, eléggé elkél neki egy oversampled 1080p és a kitűzött 30 fps target tartása. Sajnos ott is bőven vannak frame dropok, de ott cserébe legalább a játék jó és ez kárpótol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák