Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz Jovanny2 #117630 üzenetére
Ahoj!
Most mondjam azt, hogy kicsit megvezetve érzem magam? Tegnap tesztelgettem a masinériát. Hitman , mint 4K peccses játék ment, elkezdtem telepíteni a tomb raidert, ami lemezes, meg forza 7 demo. A gép alapbol kimondottan meleg levegőt tol ki hátul. 4K peccses hitman alatt pedig forrót. Kb. 15 centire van a faltol, amit rendesen felmelegít. Egyenlőre nem tudom megállapítani, hogy a gép dübörög fel néha, vagy a lemezmeghajtó, az biztos, hogy a meghajtónak is van hangja, ahogy pörgeti a lemezt. Ezeket a dolgokat az S-nél nem tapasztaltam. És fél órás játékról beszélünk. És csak h jót is mondjak, szemmel láthatóan gyorsabban futnak a játékok, töltési idők is gyorsabbak lettek. Ettől függetlenül kissé csalódott vagyok, nem biztos, h ez kell nekem. Nyílvánvaló, hogy nagyobb teljesítmény, kis házban kompromisszumokkal jár, na de ezt egy kicsit erősnek érzem. Psztm fórumtárs és más is írta itt, hogy nincs hangja és rendben van a hűtés. Ezt én nem tudom alátámasztani. Kicsit drága hősugárzót vettem. Ma még kicsit pörgetem, de erősen foglalkoztat a dolog, hogy megy vissza a feladónak és megmaradok az S-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs