Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #116354 üzenetére
a képtelenség a natív 4K részt se felejtsd el
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gduck
addikt
Konzolok Szervizénél a megrendelés státuszom elküldve ! Gondolom ez azt jelenti hogy már becsomizták és kedden hozza a futár
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz #21946880 #116348 üzenetére
Tökéletesen jellemzi a hozzáállását.
(#116354) frankdelgado: nekem az a típus jut róla eszembe, aki a laikusnak talán szakértőnek látszik, mert nagy szavakat használ és folyton exponálja magát, ahol tudja, de amúgy kb 0. Amúgy is ehhez a csatornához szerintem normális ember nem megy el, pláne nem többször is, max aki platformot keres, hogy "reklámozza" magát, bár szerintem ezzel is mellé lőtt.
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #116354 üzenetére
meglepődött azon is, hogy fizikai gomb a bekapcsoló....csakúgy mint az S-nél....gratulálok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
frankdelgado
őstag
válasz birorichard #116357 üzenetére
Ja, megnéztem és a zoli a szakàllas, a gülüszemű meg vmi jàtékfejlesztő. A gülü magyaràzott hülyeségeket, ez a zoli gyerek még viszonylag értelmes dolgokat mondott, persze laikusnak vallom magam a témàban.
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek másnál is van gubanc a CDKEYS.COM (nem korábban említett személyis oldal) oldalával a fizetésnél?
Hiába akarok akár Paypal vagy simán mezei kártyás fizetést csinálni (mindkettőhöz az OTP-s Virtuális MasterCardom van rendelve) ezt az üzenetet kapom...Your payment was declined by the payment processor.
Tegnapelőtt is még minden gond nélkül vettem éves Ps Plust és 5 fontos feltöltőkártyát vasárnap meg éves Goldot...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Bogyi007 #116362 üzenetére
nem vagyok OTP-s, de nem emiatt? :
Gondok vannak az OTP netbankjávaliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
-
Madoc
veterán
How to get ready for xbox one x: link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Nordik
őstag
válasz #21946880 #116346 üzenetére
Köszönöm!
Eltavolitottam!Xbox Live fiokomat megtartsam amiatt, hogy ha a későbbiekben úgy döntök akarok vásárolni Xboxot?
Így az a néhány játék gondolom megmarad ami egyszer már a fiokomhoz lett rendelve. Ha törlöm véglegesen akkor jól értelmezem hogy elvesztek mindent.
-
törölt tag
válasz Nordik #116368 üzenetére
Szerintem fölösleges törölni, amit kifelejtettem még, hogy ha van valamilyen élő előfizetésed (origin access, game pass, live gold), akkor azoknál mindenképpen szüntesd meg az automatikus megújítás lehetőségét (amennyiben engedélyezve van).
"Mielőtt megszünteti a fiókját, mondjon le minden előfizetést és használja fel az egyenlegét
Ha nem mondja el ezeket, akkor továbbra is kiszámlázzuk őket. A következő módon mondhatja le:1. Jelentkezzen be az account.microsoft.com webhelyre. A rendszer kérésére adja meg a jelszavát.
2. Válassza a Szolgáltatások és előfizetések elemet.
3. Az Előfizetések alatt válassza ki a Lemondás lehetőséget a lemondani kívánt előfizetések mellett, majd kövesse az utasításokat az előfizetés lemondásához.
4. Válassza a Lemondás lehetőséget. " -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Most látom, hogy PS4-ből ma megjelent egy COD WW2 bundle.
Xbox One-ból várható vagy ez, vagy Forza 7 bundle?Az XoX-ből esetleg? Vagy ott jó ideig csak a sima konzolokra készüljek?
-
pzstm
titán
-
Mister_X
nagyúr
CoDWWII single player: rengeteg kihagyott ziccer, érdekes mellékszereplők, sok klisé, csőpályák, normalon se könnyű, néha fejvakarós/facepalmos. Továbbá rengeteg magyar dolgozott rajta credits alapján
Enyhén spoileresen:
D-naptól indulunk és a kampány a rajnai átkelésig tart. "Jól indult", de nem Omana Beach (?), kaptunk egy seggfej pihenőidős alkoholista parancsnokot a nyakunkba, akinek megvan a maga gondja. A kihagyott ziccerek közé tartozik, hogy megint egy szuperkatonát irányítunk, de azért az Elit alakulat hangulat megvolt (medkitet, lőszert, wallhacket kérhetünk tőlük), a kampány fénypontja az Ardennekben volt. Pár küldetés erejéig irányíthattunk másokat... izé. Háromszor: egyszer egy francia ellenállásos kémkedés, egyszer egy tankparancsnokot irányítottunk és kergetőztünk Tigrisekkel Aachen romjai között, egyszer meg egy random pilótával voltunk... nagyon idétlen légiütközet erejéig, ennél árkádabbra nem is sikerülhetett volna. Miután átkeltünk a rajnán, jött az epilógus, ahol az utolsó koncentrációs tábort nézhettük meg, szintén WTF kategória. Ami a legrosszabb, hogy bár BF1 más korban játszódik, adja magát az összehasonlítás és ott jobban átjött a világégés hangulata.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni, de nem jártam sikerrel. Tudna valaki segíteni és leírná, hogy miben tér el a one a one s-től?
Kinect-es kellene, de a one s-ben nincs benne állítólag a táp, így plusz 15-25e Ft-ért kell venni hozzá a tápot. Tényleg csak ennyi a különbség? Az egyik boltba az eladó srác nem igazán tudott segíteni a westendbe...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
NyMRooD
őstag
válasz dajkapeter #116377 üzenetére
Kinect port nincs one s-en és one x-en, kell egy külön átalakító ami magában 20 ezer körül van ha jól tudom, de majd kiokosítanak ha tévedek, de nem nagyon éri meg mert nincs sok kinect játék one-ra. Sima one konzolon ott a port így ott az átalakító árát lespórolhatod.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
IntelKiller7
Topikgazda
Az S-be bell van építve a táp a gépbe.
Egyébként annyi, hogy az S képes 4K-s videókat lejátszani, a sima FAT meg nem.
+ ha kinect kell akkor az S-hez kell venni egy átalakítót, mert nem ugyan az a csatija mint a FAT-en.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
40%-al kisebb lett az eredetinél.
HDMI 1.4 helyett HDMI 2.0 került rá, így ő már támogatja a 4k felbontást. (Az alacsonyabb felbontású játékokat felskálázza 4K-ra, ha a TV-d/monitorod olyan.)
A HDR támogatás is jelen van. (ez nincs a sima One-ban)
Támogatja az UHD Blu-ray-ek lejátszását. (erre nem képes a sima One)
Lekerült róla a kinect csatlakozó és csak átalakítóval lehet használni vele, aminek az ára talán 50$ körül van.
A wifi támogatja az ac szabványt. (erre nem képes a sima One, de ez igazából nem fog számítani, mert a sima One is támogatja azokat a szabványokat, amiket a routered)
A Bluetooth 4.0.A táp immáron a gépen belül helyezkedik el, tehát egy vékony kis kábelt kapsz, amit bedugsz a konnektorba. A simánál kívül volt a táp, egy nagy böhöm téglatest.
Az S-t nyugodtan lehet állítva használni a hozzá tartozó talppal. (Nem hiszem hogy része a doboznak. Külön kell megvenni.)
Az S nem érintős bekapcsoló gombbal rendelkezik, hanem rendes gombbal.Ami még fontos különbség, hogy a GPU-n húztak egy kicsit. 1.31 TFLOP helyett 1.4 TFLOP-ra képes. Ez nem tűnik soknak elsőre, de vannak azért játékok, ahol 2-3-5 FPS különbség is előfordul. Ez azt jelenti, hogy ahol a sima One beesik 27-re, ott az S tudja tartani a 30-at.
Erről vannak összehasonlító videók, érdemes lehet megnézned.==============
Ha a kinect a fontos neked, akkor inkább vennék 360-at, mint sem a jelenlegi generációt. A két gép közül pedig mindenképp az S a jobb választás, de elgondolkoznék helyedben az X-en is. Megéri a belefeccölt pénzt szerintem.
------
(#116376) IntelKiller7 - Képet mindenképp lövök majd arról, amikor játékot izzítok rajta
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Hátha mást is érint aki OTP-s:
Most beszéltem telefonon egy ügyfélszolgálatos csajjal és közölte, hogy egész nap már gondjuk van a Netbankos szolgáltatásukkal, így gondok lehetnek a webshopos vásárlásoknál azoknak akik Otp-s számlájuk terhére szeretnének vásárolni különféle fizikai vagy virtuális bankkártyáikkal. Dolgoznak a probléma megoldásán, de időpontot nem tudnak mondani ennek befejezésére....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dajkapeter
senior tag
válasz #21946880 #116380 üzenetére
Kösöznöm a válazokat!
Alapvetően egy 6 és egy 10 éves gyerek mozgására kellene a játék, de ha úgy adódna akkor jómagam párommal is játszanánk vele unalmas óráinkban. Vagy épp a gyerekekkel. A 4K nem annyira releváns, igaz UHD tv-nk van (de rajtam kívül mást nem érint meg a kép). A konzol úgy is a szekrényben lenne, így a táp megint nem gond. Alapvetően a kinect a lényeg. Viszont nem akarunk napokat ülni a gép előtt, csak mondjuk vasárnap délután pihenésképpen. Így a sima one-ra gondoltunk és a kinect-re. Vagy a sima one és a 360 között nincs akkora teljesítménybeli különbség? Előbb one és one s volt a kérdés, de a one s-ben a kinect tápja nincs benne és kell hozzá venni 20e-ért (ezt mondta az eladó srác). Így a one felé kezdtünk hajlani. De az itt leírtak alapján lehet, hogy a 360 felé kellene hajlanunk?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
NyMRooD
őstag
válasz dajkapeter #116382 üzenetére
Mint írtam a one s-ben, nem a tápja nincs benne, hanem nincs rajta kinect port. Szerintem nézd meg, hogy milyen kínálat van kinectes játékokból 360-ra és one-ra és dönts az alapján (ha a one-os elég, inkább azt vedd)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
válasz dajkapeter #116382 üzenetére
Azért ajánlom az embereknek inkább a 360-at kinectezésre, mert sokkal több játék jelent meg rá, mint One-ra.
Lista róluk:
List_of_Kinect_games_for_Xbox_One 21 db
List_of_Kinect_games_for_Xbox_360 157 dbNézegess videókat, hogy melyik játékok tetszenek neked/nektek a két listáról. top 10 x360 kinect játék, amit 2017-ben is ki kellene próbálnod
Természetesen a One minden más szempontból sokkal jobb, mint a 360. Gyorsabb, szebb a játékok grafikája és úgy minden. Az a sajnálatos dolog, hogy nagyon gyér volt a kinect támogatottsága a fejlesztők részéről. Kevés játék készült. Illetve az MS leállította a kinect gyártását is, így teljesen elengedte a dolgot. Nem nagyon jelenik már meg új játék, ami kinectre készül (biztos lesz azért 1-2).
Természetesen 360-on is rengeteg a förmedvény, amit kár volt kiadni, de mégis nagyobb a választék.
A kinect kezelése pontosabb és jobb One-on. Amennyiben az a pár igazán jó játék elég nektek, ami One-ra jelent meg, akkor tökéletes választás.
*Boom Ball
*Squid Hero
*Just Dance 20XY
*Xbox Fitness (ez tényleg baromi jó)
*Dance Central Spotlight
*Fruit ninja kinect 2
*Kinect Sports RivalsEzek jutottak hirtelen eszembe.
ui: Ne haragudj, ha még nehezebbé tettem a döntést számotokra. Igazából én inkább venném meg a One-t, de gondoltam teljesebb képet próbálok meg adni a problémádhoz. Nem egyszerű döntés tudom. Jó szórakozást, bárhogy is döntesz.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Nem a topic profilja, de elkerülte a Gamepod figyelmét (is) az Arcadia Nemzetközi Nosztalgia Játéktermi Kiállítás?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
norbi2010
őstag
Ti honnan rendelnétek meg inkább az X-et, gamertech vagy konzolbirodalom? Utóbbinak van 170 értékelése árukeresőn, gamertech-nek meg csak egy, ezt viszont láttam már felmerülni itt a topikban.
szerk.: sima verziót, +10k-t nekem nem ér meg a Scorpio.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Mondjuk én sem ugrottam neki, de meglepően csendes a topic az új NFS kapcsán.
Senki sem próbálta ki a 10 órás trial kapcsán?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
krx21
nagyúr
Xbox One X magyar unboxing [link]
-
törölt tag
válasz krx21 #116393 üzenetére
Erről a "remek" kicsomagolásról volt már szó korábban.
szerk: Ismét belenéztem és találtam még 1 csodát
A kontroller szerinte vékonyabbnak tűnik, de lehet csak azért érzi így, mert ő play&charge kittel játszik a megjelenése óta. (2:21től)A P&C egy kib*szott akkumulator, amit a kontrolleren belülre raksz és usb kábelen keresztül is töltődik. Nem lesz tőle vastagabb.
(#116392) Bogyi007 - Majd kedd/szerdától játszok újra boxon. Várom, hogy megérkezzen az X. Gondolom többen is hasonlóan vannak (pár topik-lakóról biztosan tudom)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #116399 üzenetére
Az enyém 1 mm-t sem türemkedik ki. Ugyanúgy záródik, mintha nem lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest