Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Bogyi007
veterán
Trials és Bayonetta meg is van. Szóval nálam ez kuka hónap...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #107410 üzenetére
Félreértések elkerülése végett. Baromi jó címek ezek, csakhát ami engem érdekel belőle az már nagyon régóta megvan...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Stevenstyle
senior tag
válasz pzstm #107400 üzenetére
Ebből legalább egyik sincs meg
Más: kellenének ötletek valami jó 4 fős online co-op mókára, lehetőleg story és nem horda meg hasonlók. Sajnos javerokkal kezdünk kifogyni az ötletekből. 360-as is lehet, Halok, Gearsok már megvoltak, Diablo nem érdekli a többieket (Forza más kategória és társaság nálam). Esetleg ötlet valakinek?
Tomics: adott hónapban ami ingyenes azt letöltheted. Ha letöltötted a tiéd és addig játszhatsz bele amíg él a goldod. Ha lejárt és veszel megint akkor megint játszhatsz vele! Visszamenőleg nem játszik!
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ezt a havi gold játékokat hogy kell érteni? Ha van gold előfizum akkor az adott hónapban játszhatok a játékokkal, vagy amíg van gold előfizum addig ingyen játszhatok az összessel ami addig megjelent?
PH! addikt since 2004
-
törölt tag
válasz Tomics #107414 üzenetére
Ha van aktiv gold elofizetesed, akkor az akcio alatt beszerezheted ezeket a jatekokat ingyen es addig tudsz veluk jatszani, amig van aktiv gold elofizetesed.
Amikor az elofizetesed megszunik, nem ered el ezeket a jatekokat, de ha ismet elofizetsz, akkor azokat a jatekokat tudod hasznalni, amiket korabban beszereztel.
gwg != dwg
-
Madoc
veterán
válasz Stevenstyle #107413 üzenetére
Wildlands, Division mindkettő nagyon erős coop élményben.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Attila432
tag
NHL 18 Beta:
G3YQH-4KG6F-C7HX7-VMTPY-MMG6Z -
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsolti72837 #107419 üzenetére
A következő 2 hónapban érkezik EA Access-be
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #107420 üzenetére
Szept 15-en jelenik meg. Max a 10 oras trialra gondolhatsz, mert ez bizony nem kerul bele se az origin se az ea accessbe jovo ev ~majusa elott.
A 17-es verzio is iden marc-majus korul kerult be.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Ez a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Digital Edition kiegészítő megy az alapjáték nélkül is, vagy mindenképp kell hozzá az alap Horizon 2?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Csapoati
nagyúr
válasz s7evcsenko #107423 üzenetére
Standalone.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
anorche1
őstag
Kikapcsolás után még mit csinál még a gép? Hallom, hogy forog a venti, teker a winyó, meg ha van benne lemez, akkor azt is beolvassa.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Chumlee
senior tag
Na volt lehetőségem a Battlefield 1-gyel játszanom. A multi terén a respawn csak szerintem röhejes? A nagyobb pályákon képtelen a játék védet vagy legalább is ellenségtől mentes területre tenni.
-
Baltazár123
senior tag
Na én most mentem le hídba konkrétan, mert unokaöcsém mondta ma (tegnap), hogy tervezi az NBA 2k18 gold előrendelését, de 45e Ft és ezért még meggondolja. Azt hittem rosszul hallok, hogy mi van? 45e? Nagyon le vagyok maradva az árakkal, úgy látom. Nem szoktam megjelenéskor megvenni semmit, inkább 1-2 évvel később jóárasítva. Így le vagyok maradva, mint a borravaló, de az 1-2-3 éves játékok még simán jók, sőt a régebbiek is. Nem is nagyon nézegetem az új árakat, inkább a leárazások az én területem, de ez a 45e szíven ütött, mert brutálisan soknak tartom. Tényleg annyi, megnéztem az xbox oldalon is, durva. Mindegy is. Én pont azért vettem xbox-ot, mert én legalábbis úgy találtam, hogy itt masszív akciók vannak és a gold előfizetéssel adott havi 4 játék is jól jön nekem, abból 1-2 játszható. Az XCOM-al konkrétan 1 hónapot is elszöszöltem.
Nem akarok flame-t kelteni, de én legalábbis úgy találtam, hogy a playstation-re nincsenek ilyen masszív leárazások, a havi 4 játékról nem is beszélve (meg a skype se működik tudtommal, az volt a másik fő érv az xbox mellett).
Viszont most magamhoz kell térjek a sokktól, mert nem gondoltam, hogy 45e pénzt is képesek elkérni egy friss játékért
[ Szerkesztve ]
-
fcb92
tag
válasz Baltazár123 #107429 üzenetére
PS-en is vannak azert nagy learazasok, jelenleg summer sale van. Ilyen teren nincs kulonbseg a ket platform kozott. Skype viszont valoban nincs PS-re, mivel az MS-hoz tartozik, cserebe viszont van Spotify, ami meg Xboxon nincs.
-
Stevenstyle
senior tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Van Boxom és PS-em is és azt kell, hogy mondjam, teljesen változóak az árak. Az egyik itt olcsóbb pár ezer Forinttal a másik meg PS-en. Ugyanúgy vannak a PS Storeban is masszív leárazások (most is fut a Summer Sale) mint az Xbox Store-ban. Ilyen téren nincs számottevő különbség. Skype tényleg nincs ott bár manapság szerintem egyre kisebb szerepe van a Skype-nak, de tény, hogy Boxon van. Szerintem nem egy system seller app na Havi 4 játék tényleg jó ha szigorúan a PS4-et vesszük ott csak havi 2 van, az utóbbi időben egész jók szóval az is teljesen változó h mikor melyiken vannak nagyobb címek
A 45 ezer jó magyar Hungaro Forint gondolom valami Ultra Giga kiadás lehet vagy még inkább Collectors edition, azok szoktak hasonló árban mozogni. Az alapjátékot ennél szerintem jóval olcsóbban meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
akooos
veterán
Az alap játék 22k, ami egy ilyen címnél megszokottnak mondható. A legend gold edition kerül 45k-ba, amiben rengeteg extra tartalom van, ami a fanatikus rajongóknak kell csak. Pl Shaquille O'Neal mindenféle extrája, 250.000 NBA pénz (ami a játékban is kerül minimum 10k-ba), 40 darab extra lap.
Nem mondom, hogy megéri, de ha neki ez a fő játéka,akkor lehet másra nem fog költeni 2-3 hónapig.Én pl Fifa 18-ból fogom előrendelni az icon editiont, ami 29,990 forint a storeban. Bár játékból véve 10%-al olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Madoc #107417 üzenetére
Divisionból hiába van meg a Gold, 3 haverból 2 hidegrázást kap tőle. A Wildlands meg a beta alapján nekem kuka! Nem tudom mennyit változott azóta de Ubisoft játékból kiindulva sokat nem. Eddig a Gears 3 és a Judgement jött be mindenkinek a legjobban. Sajnos ebből a szempontból egy kib****** nagy visszalépés a Gears 4. A 3 és Judgement után nem is tudom, hogy gondolták, hogy jó lesz a parasztnak a 2 fős co-op! Miközben a 0 IQ-s AI persze ott ugrál körülötted mint társ akkor már mennyi lett volna... Direkt a co-op miatt vettük meg csak hát nem néztük meg előtte hisz ki gondolná, hogy ilyen szinten is visszafelé fejlődik sok játék manapság. Szóval igazából valami hasonló élményt keresünk mint a Gears vagy a Halo5 volt co-opban, csak nem Division és Wildlands.
Destiny még jó is lenne de az meg ha nem raid vagy competitiv multi akkor csak 3 fő
[ Szerkesztve ]
-
pincer01
csendes tag
Sziasztok!
Aki szereti az NHL szériát és kedve van néha egy két meccset játszani az vegyen fel liveon.
ID:braza82
NHL 18 BETA:
MWR2W-4MFRF-VJDD9-RQG3W-FM2HZBetondzsungel
-
Janusz001
őstag
Ez jó ár?
-
Zoleee83
addikt
válasz Janusz001 #107436 üzenetére
Szerintem igen, főleg hogy van hozzá Forza3 + GoW, amiket adott esetben el is lehet adni.
Rákeresve a legtöbb hazai üzletben ezen az áron csak játék nélkül kapod meg az 1tb-s One S-t.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Az normális, hogy miután hozzáadtam a bankkártyámat a fiókhoz, az első vásárlás árán felül külön tételként még leemelt 230 Ft-ot? Vagy ez csak ellenőrző zárolás, hogy érvényes-e a kártya és vissza fogom kapni?
-
m0ski
aktív tag
válasz MasterMark #107439 üzenetére
Thx!
-
oriic
HÁZIGAZDA
A következő adag Forza Motorsport 7 autók listája:
1968 Abarth 595 esseesse
1934 Alfa Romeo P3
1950 Alfa Romeo 158
1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA Stradale
1965 Alfa Romeo Giulia TZ2
1968 Alfa Romeo 33 Stradale
1939 Auto Union Type D
1959 BMW 507
1957 BMW Isetta 300 Export
1953 Chevrolet Corvette
1957 Chevrolet Bel Air
1960 Chevrolet Corvette
1964 Chevrolet Impala Super Sport 409
1966 Chevrolet Nova Super Sport
1967 Chevrolet Chevelle Super Sport 396
1967 Chevrolet Corvette Stingray 427
1969 Chevrolet Camaro Super Sport Coupe
1969 Chevrolet Nova Super Sport 396
1969 Datsun 2000 Roadster
1967 Dodge Coronet WO23
1968 Dodge Dart HEMI Super Stock
1969 Dodge Charger Daytona HEMI
1969 Dodge Charger R/T
1969 Fiat Dino 2.4 Coupe
1952 Fiat 8V Supersonic
1932 Ford De Luxe Five-Window Coupe
1940 Ford De Luxe Coupe
1946 Ford Super Deluxe Station Wagon
1964 Ford Fairlane Thunderbolt
1965 Ford Mustang GT Coupe
1967 Ford Falcon XR GT
1969 Ford Mustang Boss 302
1951 Holden 50-2106 FX Ute
1967 Honda RA300
1959 Jaguar Mk II 3.8
1961 Jaguar E-type S1
1956 Jaguar D-Type
1954 Jaguar XK120 SE
1945 Jeep Willys MB
1968 Lancia Fulvia Coupé Rallye 1.6 HF
1939 Mercedes-Benz W154
1954 Mercedes-Benz 300 SL Coupé
1955 Mercedes-Benz 300 SLR
1967 Mercedes-Benz 280 SL
1949 Mercury Coupe
1965 MINI Cooper S
1969 Nissan Fairlady Z 432
1966 Nissan Silvia
1969 Oldsmobile Hurst/Olds 442
1968 Opel GT
1958 Plymouth Fury
1965 Pontiac GTO
1969 Pontiac Firebird Trans Am
1969 Pontiac GTO Judge
1965 Shelby Cobra 427 S/C
1965 Shelby Cobra Daytona Coupe
1963 Volkswagen Beetle
1963 Volkswagen Type 2 De Luxe
1967 Volkswagen Karmann Ghia
1967 Volvo 123GTLive-Die-Respawn
-
cech19960320
tag
Kis átalakításon esne át a szoba.
Tudtok jó minőségű feli tartót ajánlani hozzá? Sima XBOX One -
Elamaas
tag
Sziasztok! Van itt olyan aki tolja a Diablo 3-at season 11 ben és esetleg lehet hozzá csatlakozni vagy csapatba verődni kis szintű karakterrel?
Ha igen írjon pm-et.
Köszi!
-
cannibal
senior tag
válasz cech19960320 #107444 üzenetére
Fali tartó = polc?
-
rdt89
addikt
válasz l.skywalker #107448 üzenetére
vagy egy ilyenre , persze kisebb átalakításokkal, mert így lepotty.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Hírek 2017. Július 26.
- Elindult a Summer Spotlight. Július 25 és Szeptember 4 között 30 új játék fog megjelenni az Xbox One-ra, köztük olyan nevek, mint a Fortnite, Tacoma vagy a Sonic Mania. Néhány játék megjelenési ideje már hivatalosan elérhető MajorNelson blogjában ill. egy nyereményjáték is vár mindenki [link]
- 3 új játékkal már több mint 400 címet tartalmaz a Backward Compatibility program [link]
- Kiküldésre kerültek a Sea of Thieves technical alpha verziójának a meghívói. Aki jelentkezett rá, az már telepítheti is az Insider Hub App-on keresztül
-Titanfall2: az új ingyenes DLC (Operation Frontier Shield) tiszteletére ingyenes trial hétvége és dupla XP lesz [link] illl. új harci festések érkeztek, melyekkel egyedivé varázsolhatjuk a Titánunkat [link]
- a 2017-es kölni Gamescom-on bajnokságot rendez a Projekt Red a Witcher kártyajátékból, a Gwent-ből. Mindösszesen 25ezer dollár (~6,5millió forint) pénzdíj kerül kiosztásra [link(német)]
- Itt a Pilars of Eternity Xbox One verziójának előrendelése. Aki még nem hallott a játékról, de szerette a Baldurs Gate-t annak érdemes megnéznie [link]
- új Maffia III DLC érkezett Sign of the Times néven, amelyet a Season Pass tartalmaz és 1,05 GB a mérete. Részletek és trailer itt: [link(német)]
- Minden amit tudni érdemes az idén Xbox One-ra kizárólagosan megjelenő Playerunknown's Battleground játékról. [link] ill. a fejlesztés állapotáról egy rövid jelentkezés [link]
- A Digital Foundry nekiesett a Fortnite Preview-nak Xbox One-on és PS4-en. Az eredmény: [link]
- Újabb Need for Speed Payback trailer, amiben már az autó testreszabhatósága is megjelenik ill. részletek derültek ki arról, hogy mivel gazdagodnak az előrendelők [link]
- Új tarilerrel jelentkezik a Black Desert Online is, amely PC-n már elérhető, azonban Xbox-ra 2018-ban érkezik [link]
- Új tartalmak jönnek a GTA Online-hoz is [link]
- Az Xbox One X-en majd 4K-ban debütáló Super Lucky Tale vissazvezet minket a régi mascot játékok világába. Erről és egyebekről beszél a rendező Dan Hurd [link]
- Augusztus 22-től lehet feliratkozni a 2018-ban megjelenő Dragon Ball FighterZ zárt bétájára. Az első tesztelési időszak szeptember 16-17-én lesz. [link(németül)]
. 4K felbontású Halo5 minimal háttérképek rajongóknak [link]
- A Bandai Namco levédte európában a Ninja Voltage nevet mint márkát [link]
- 5 lehetésges ok, ami az Xbox One X sikerét beárnyékolhatja:
1. Az emberek nem értik a fejlesztéseket
2. Az árazása
3. Az embereknek már van 4K képes PC-jük
4. Az erőltetett PS4 Pro-val való összehasonlítás
5. A 4K képes játékokhoz érkező patchek mérete (100GB+)
[link]
- Az első hivatalos NBA 2K18 screenshot [link]
- Ingyenes DLC-k egész sora fog érkezni a Dying Light c. játékhoz. Ezek közül is az elsőt mutatja most be a Techland [link]
- Vajon mire megy 300 Jedi 60ezer lovag ellen? [link]
- Ingyenes lett a BF4: Final Stand DLC-je[link]Destiny2:
- Új Survival on Altar of Flame videó [link]
- a rendező elárulta, hogy Bungie a játék egészét titokban tartja [link]
- mindeközben focimeccs volt a Farmon [link]
- Mindeközben Bungie már javította is az egyik nehezen megélt részt a BETA-ban [link]
- Jövő hónapban érkezik a Killing Floor 2 Xbox One-ra [link]
- Az Ubisoft érkező hajós/kalózos játékáról egy bővebb írás. Alapvetően a játékot az Assassin's Creed ihlette, de nem tekinthető annak spinoffjának. Erről és másokról beszélgetett a Gamespot az Ubisoft Singapore vezető igazgatójával [link]
- NBA Playground új tartalom: Hot Update [trailer]
- Killer Instinct Season 3 - Aganos Ultimate videó [link]Assassin's Creed Origins:
- nem csak felderítésre lesz használható a sólyom az új AC játékban, amely a testvériség eredetéhez visz el minket. A szárnyas jószág harc közben is hasznos segítség lehet bizonyos helyzetekben [link]Forza Motorsport 7:
- itt van újabb 60 autó listája, amelyek szerepelni fognak a konzol, de talán a teljes piac legjobb autós játékában [link]Ha valakinek kimaradt volna, ezek lesznek az augusztusi Games with Gold ingyenes játékok:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest