Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #21297 üzenetére
Laptopot mar csak melóra hasznalom. Amugy elég csak a kis tabot bedobni a hatizsakba. BT bill és egér is van hozza nekem, de egy pillanat megszabaditani a kellékektül a tabot. Bill pl magnessel van rögzitve.
Nexus4+7 röl valtottam i5s+miix2 nagy valtas volt azért ez.
-
kovsol
titán
válasz
Napfénysüti #21294 üzenetére
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #21291 üzenetére
Hm... Nem írom le itt is
Szóval akkor 23 péntek? Kovsol?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #21287 üzenetére
7col nekem kicsi. 8-9" kell nekem minimum
#21288) tDr1v3r
Nem vagyok nagy tabletes, ipad nekem nagyon drága. Itt pont az lett volna a lényeg, hogy 40k-s tab 16-ért jött volna. Aztán MM visszamondta hogy hja elírtuk sorry, nem kapod meg ennyiért...
-
Verus
senior tag
Lehet a rákövetkező hét is, csak akkor szavazzunk meg egy napot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Majdnem lett olcsó Win8-as tabom.
Most perpill páran utáljuk MM-t.
-
roberto211
őstag
Munez: Második vagy a sorba
Te tapasztaltad amit ez a cikk állít?"Közvetlenül a BMW után az Audi tulajdonosok állnak "
-
Verus
senior tag
Ma új téma - január 16-hoz mit szóltok?
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #21261 üzenetére
Ezt aláírom
Amugy 19 vagyok
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #21253 üzenetére
Őőőő ebben biztos vagy?
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #21255 üzenetére
Vigyek majd valamit amivel leszedáljuk a gyerekeket?
-
thEndeR
aktív tag
válasz
Napfénysüti #21253 üzenetére
Az a baj, hogy még én se.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyugaton a helyzet nem túl rózsás.
Hófúvás rulez, emlékszem pont ilyen időjárás volt mikor vezetni tanultam Győrben.
-
Verus
senior tag
Na,csak hogy feldobjak egy csodálatosan időszerű témát:
Lenne-e kedvetek jövőre, az új év kezdetére összeröffenni egy sörözésre? Nanana?
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #21235 üzenetére
Van benne valami...
Majd szilveszterkor
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21232 üzenetére
gg wp
Nekem meg érdemes volt bejönnöm dolgozni, egy sehonnai csicskát majdnem megfejeltem, annyira el van szállva magától, és a főnökkel (A Főnökkel, nem egy managerrel vagy kisvezetővel) is sikerült összevesznem, mert ugye egyből azt a köcsögöt védte, mert hónap dolgozója is volt, X-szer annyi ideje dolgozik itt, stb...
A szituáció így indult:
- Dániel, deluxhús sül?
- Igen, sül.
(Nem hallotta meg)
- Kérdeztem valamit, válaszolnál?? (a hangszínt nem lehet visszaadni írásban, de a bicskanyitogató stílus volt)
- Mondom sül.
És akkor itt elkezdett replikázni, hogy ki a fasznak képzelem magamat, hogy ilyen hangnemet, aztán amikor megvédtem magam, akkor meg elkezdett megfejelni, hogy megagyal és hogy majd lehet hívni a halottas kocsit... plusz ugye a szükséges hungarikum kötőszavak. Lányt nem hallok így beszélni, pedig ismerek kirívó egyéneket
... és ezek után A Főnök engem csesz le, hogy keltem a feszültséget, meg eddig milyen jó hangulat volt? Őt is majdnem elküldtem a gecibe... sebaj, egy hét múlva meeting, ott majd újra felhozom ezt, aztán felmondok, ha nem hajlandóak lépni ez ügyben valamit. Bezzeg az előző meetingen az egymás iránti tiszteletadás meg a dolgozók megbecsülése volt a téma. LófasztLehet én is keresek magamnak valami éjszakai melót és akkor el tudok költözni a francba, még a teszkóba is visszamennék éjszakázni, mert ott legalább tudok a magam tempójában haladni és nem csesztetnek.
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #21232 üzenetére
Megdugtad?
-
Napfénysüti
nagyúr
Na nekem meg kellemes kis teázással telt ez a pár óra.
-
sajtee
őstag
Hólapátolás itt is megvolt, meg nagyszülőknél is besegítettem.
Még a motort is kivittem kicsit, mert megcsináltuk, meg lemostuk, mert jönnek megnézni. Tapadás 0... -
Buster17
addikt
Itt semmi hó
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönöm a hóesésnek, hogy mert esni 2 centit és engem már egyszerre riasztottak, hogy menjek havat lapátolni harmadmelóm területére, ahol másfél centi hó volt. De mellette még sózzak is. Hajnali fél 3-ra végeztem, negyed 4 volt mire hazaértem.
-
Verus
senior tag
válasz
roberto211 #21216 üzenetére
Én mondtam neked tegnap, hogy esni fog
-
kovsol
titán
Minden tiszta hó.
-
thEndeR
aktív tag
Erdemes megnezni.
-
Verus
senior tag
válasz
Napfénysüti #21208 üzenetére
Azért mert azt hittem szerencsém lesz és mert reggel fordítva vettem fel a nadrágom,melyet csak délben vettem észre
-
Verus
senior tag
Na most fogok nyerni az ötöslottón
-
RockHaRD
addikt
Megy vezetékesen, csak ha már megvan az a szar reciever, akkor nyugodtan mehetne vele vezeték nélkül is. Valszeg csak egy új driver kellene hozzá írniuk, de minek az...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest