-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
Egy kis segítség kellene,megvettük nem régen a Fifa15-öt,utólag megkaptuk e-mailen a reedem codot viszont volt már egy profilunk. Beütöttük a kódot de az előzőleg használt profilunkkal nem működik. Most hétvégén ingyenes volt a live működött is szépen. Hogyan kell a reedem kódot hozzá rendelni a meglévő profilhoz. Azt a hiba üzenetet írja ki hogy a profilod nem rendelkezik a megfelelő jogosultsággal.
-
StLui
veterán
Nem az a gond, ahogy pl számtech cuccos boltnál sem. Hanem az alacsony árrés és a magas bankkártyadíj, ami akár 2-3% is lehet, sőt ez elég jellemző, csak a nagy hálózatos boltok fizetnek kevesebbet.
Gondolj bele, én pl ha
bankhitelkártyát használok, a citi-től 1%-ot korlátlanul visszakapok, élelmiszerboltban 100000Ft-ig 3%-ot, benzinkútért pedig 50000Ft-ig 2% jóváírást kapok. Ezt pedig mind a boltosok fizetik meg.
Számtechnél pl nagyon nagy az árverseny, sokszor nagyker ár szinte ugyanaz mint a máshol a kisker, tehát kb 2-5% a valós árrés, na ezt el is vinné egy kártyás vásárlás boltot terhelő költsége.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
raziel01
veterán
Ez jutott eszembe
(tegnap olvastam)
Amúgy én nem fizetnék előre. Minek? Hozzá futár és adom a KP-t.
Jó most tudom, hogy ők megbízhatók de annyit hallani, hogy megrendeli az ember aztán kiderül, hogy nincs is készleten de a pénzt már levonták és megy a hetekig tartó huza-vona.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
RunTimeError
tag
Esetleg nem tudja valaki, hogy ez mindenhol érvényes vagy csak a westendben?
Pécsett nézegettem ma, és nem volt kitéve xbox250+tomb+halo4 pack a polcokra, attól még lehet készleten náluk?Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest