Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #3947 üzenetére
is-is
A hosszabb kar miatt jobb vele vezetni, sot ha meg kisebbet akarok mozditani a karon, akkor csak feljebb csusztatom az ujjam es akkor meg hosszabb a kar, ergo meg finomabb mozdulatokat lehet vele tenni. De amugy tenyleg csak megszokas kerdese. Ma mar el sem tudnam kepzelni az autos jatekokat nelkule, pedig elotte evekig autokaztam a normal kontrollerrel. Ugyanez igaz a fpsfreekre fpsekhez.
Bar az is igaz, hogy wireless kontrollerrel sem ulok mar le forzazni, mert sokkal rosszabb szerintem mint a vezetekes. (valahogy jobbak a gaz/fek reakciok, illetve nem tudom, hogy csak nalam, de mindket wireless kontrolleremen a triggerek masabbak, mint a vezetekesen. Csak felig benyomva is mar majdnem 100%on vannak. A vezetekessel nincs ilyen gond. Autos jatekra meg mindig rettentoen jo amugy az onza TE a triggerek miatt, csak hat azzal meg egy csomo nyug van, mert random elromlik
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest