Hirdetés
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Lampi87 #17313 üzenetére
Fuck You - azaz FAQ, ott biztos benne van.
Eddie17: én is a prot javaslom, mellesleg amit HagaNRG írt, az sem elhanyagolható. Én leszedtem a TDU demoját, mert motorozni támadt kedvem, de én ezért nem akarok kiadni 7k-t, és nem akarok felfedezni minden boltot, hogy vehessek motort... Meg ha tisztán játszol, akkor érdemes megnézni, hogy mire költöd a pénzed.
Bár arcade-nál még mindig meg van az a lehetőség, hogy kiírod cd-re, de mindig ezzel vacakolni, letölteni kiírni... Kapásból kapsz 1 hó goldot, fülest(sok ember azt hinné ez nem fontos, pedig ha van goldod, akkor nagyon hasznos pl. cod4 ben -
eddie17
addikt
válasz
Lampi87 #17313 üzenetére
A hangot a box rendes csatijából tudod megoldani, de ahhoz le kell faragni a műanyagot, mert a hdmi és a sima kábel nem fér el egymás mellett. Más megoldásról nem tudok, hdmi kábel használata esetén.
Tiv83us: Na igen, akkor tényleg pro. Ahogy láttam ezernyi demo van fent, lehet miből mazsolázni azért
Olvasgattam, hogy nem sikerült valami jól az SW: TFU
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest