Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Én is kínlódtam vele nem is keveset de végül csak sikerült! Az a lényeg hogy mindent auto-ra kell tenned az xbox360 net beállításoknál ip config dns stb... ha rutered is van akkor is előnyös ezt meglépni aztán ha mégse megy akkor 192.168.1.1 ezzel gondolom be tudod hozni a rutered setupját és ott beállítod eztNS (Dynamic DNS) Settings off-ra kell tenni én ennyit állítottam be és utánna be tudtam jelentkezni! Ja és a profilodat www.xbox.com-on csináld meg a gamer profile-ra gondoltam.Fontos hogy az angol nyelvű oldalt hozd létre a profilod mert különben nem megy majd a bejelentkezés magyar nincs a liveos országok között! Én freemailes mail címemet adtam meg te is hozzál létre egy újat ha kell a bonyodalmak elkerülése végett. xboxlive.uw.hu-ra menj fel és ott leírják részletesen hogy kell a profilodat beállítani hogy menjen is a dolog pl angol formátumba irányítószám és telefonszám kell mert ellenörzi az ms hogy angolra vonatkozik e a cucc meg az időzóna is angol legyen a város is ahol ''lakol'' egyszóval olvasgasd azt az oldalt amit beírtam ide és biztos megcsinálod!
-
Partizan182
senior tag
Végül is nem a hosszú játék okozza a gondot alapvetően, hanem az, hogy mikor bekapcsolod a hirtelen hőmérséklet-emelkedés miatt kicsit deformálódik az alaplap, a GPU viszont olyan gány minőségű forrasztással van a laphoz rögzítve, hogy az elpattanhat a deformáció miatt - így készül a 3 led.
Ha nem hekkelt (megvan a gari) akkor nyomd nyudogtan, az Ms gyorsan és kényelmesen kicseréli a tökrement gépet, ha módosított akkor mindenképp legyen benne hűtésmod is, azzal sokkal kisebb az esélye a meghibásodásnak.
Az enyém 8 hónapja hibamentesen duruzsol, pedig megy napi 5-6 órát (kedvesem is imádja, azért ilyen sokat), és panelban légkondi nélkül van vagy 100 fok.
Szóval félni nem kell tőle, de előfordulhat hiba.
Ha nem játszol rajta, az a legnagyobb hülyeség, akkor minek vetted meg..? -
Partizan182
senior tag
Nem volt még hardware-revízió, az új gépek is elég megbízhatatlanok.
Ha nem volt benne a hűtés huherálva az alábbi problémák léphetnek fel elég jelentős eséllyel:
- Koszos a lemez hibaüzivel nem tölti be a játékokat (Hulladék dvd-drive)
- Lefagy játék közben (vaszleg túlmeleglés, hulladék hűtés)
- Ha erősebben kihúzod a videó-csatlakozót a box hátuljából lehet hogy felszakad az alaplapról (hulladék forrasztás)
- A dvd-drive mozgását intéző szalag megnyúlik, deformálódik, elszakad (hulladék dvd-drive).
- A drive megkarcolja a lemezeket, néha tönkre is teszi (még mindig hulladék)
- A cucc elszáll 3 piros leddel (felszakad a GPU az alaplapról).
Szóval vannak még problémák... -
->Raizen<-
veterán
Scart bemenetnek kellene lennie az lcd tv-den hátul! Mert a premium csomagban van egy Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel aminek a vége scart-os és ott van is egy kapcsoló ami két állapotú vagy sima tv-s funkció vagy hdtv-s funkcióra lehet kapcsolni. A tv-sre kell kapcsolni és elvileg működnie kellene! Ezen az oldalon láthatod mit kapsz a premium csomaghoz! [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest