Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Tudom, ananászt a banánnal esete, de a Star Citizen még nem... az Elite Dangerous meg már nem (soha nem lesz az, amit mindenki várt tőle), de pont a Starfield lehet az a space sci-fi game amit mindig is vártam. Ha igaz az a sok mindent amit pl. a videoban is mutattak, akkor ez nekem nagyon álmai játéka lehet. Remélem nem lesz pofára esés.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
A Ubisoft Star Wars játékában viszont videón úgy látszott, megoldották a felszállást.
Megoldották? Legalábbis a bemutatóban ugyanúgy scriptelt, külső nézetes volt a felszállás.
Ami más volt az az, hogy még a légkörben visszakaptuk az "irányítást", de mivel a videóban csak felfelé ment a hajó és csak az üres égboltot láttuk ami fokozatosan átváltott feketére és hirtelen az űrben voltunk. Ez lehetett akár egy álcázott loading screen is.
Leszállás meg azt hiszem nem volt benne.
Ha mutattak volna légköri navigációt akkor tényleg tudnánk.De mondjuk szintén az Ubi csinálja a Beyond G&E2-t és ott prezentálták a folyamatos átmenetet meg a légköri navigációt de az másik enginet használ.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
gyimger
őstag
Az Outer Worldsben is volt hasonló, amikor feloldottál más helyszíneket egy-egy bolygón, de ugye csak területek váltak bejárhatóvá, köztük is űrhajóval lehetett közlekedni.
A Ubisoft Star Wars játékában viszont videón úgy látszott, megoldották a felszállást.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem elég kevés esély volt rá már kezdetektől hogy a Starfield egy space sim lesz és manuálisan fogsz fel/leszálni a hajóddal folyamatos átmenettel a bolygó és az űr között.
Opcióként persze jó lett volna, feltéve, hogy a fel/leszállás nem túl problémás.
Valami youtube videóban amit láttam nemrég mintha azt mondták volna, hogy szabadon választható a landolási helyszín a bolygókon, legalábbis nem csak 1-2 megadott ponton tudsz landolni, mint ME-ben. Azt nem tudom, hogy ez egyben azt is jelenti-e, hogy körbesétálható a bolygó.
Aki hülye, haljon meg!
-
gyimger
őstag
Megnéztem a 45 perces bemutatót, szerintem nagyon hangulatos, ambiciózus anyag lett, rengeteg tartalmat ígér a játék. Egy-két helyen van félelmem, de legszívesebben már most kipróbálnám.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
XuChi
addikt
Én kicsit csalódott vagyok. Engem nagyon zavar, hogy nem tudok belépni manuális irányítással a bolygók légkörébe, és bárhol landolni. Ez a kattints a bolygó felületén bescriptelt területre és jön a cutsceen ahogy landolsz, nagyon gagyi. A többi ok, várós. Majd elválik gamepass-ban hogy milyen is lett.
[link] Youtube videó a problémáról.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Többen említették a Valhalla-t. Én is megvettem és egyáltalán nem a grafikával van vele bajom, mert az valami hihetetlenül szép és kidolgozott. Ubisoft jó ideje nagyon figyel a részletgazdagságra a játékaiban szerintem. Szóval nekem valamiért nem adta úgy mint az Origins, amit imádtam és végig is játszottam. Könnyen lehet már akkora a világa, hogy az már rémisztő. Oké, ha valami open world, de a túl nagy nyíltság is sok tud lenni szerintem. Közben meg elveszik a lényeg: tudd élvezni a játékot.
Mirage-t már elengedtem, mert érdektelen számomra, de lesznek akiknek nagyon fog tetszeni. Ez a játék is ilyen lesz. Meglátjuk, tudnak e élni ezzel az eséllyel.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
anulu
félisten
válasz Plazmacucci #30 üzenetére
valamelyik youtuber mondta, hogy ennyi az fps XO-n. remélem PC-n nem lesz cap-elve. hadd izzadjon a gépem lol
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
félisten
Lol az Oblivion mém hatalmas
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
anulu
félisten
válasz Plazmacucci #28 üzenetére
annyira azért nem vészes. jó az 30-nak is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
félisten
24 fps power
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pandras83
őstag
frame gen/dlss3-ról volt szó az előadásban?
Cyberfuck Patchrunner
-
Wellin9
tag
Igazi Bethesda játéknak néz ki, a mennyiség mindenek felett. Az biztos, hogy ha van játék, ami megéri a pénzét, akkor ez az, egy laza 80-100 órát biztos bele lehet tenni, az már más kérdés, hogy mennyire lesz monoton. Aki viszont egy mély, érzelmes, lehengerlő sztorira vágyik, az nagy eséllyel csalódni fog, de hát egyik játékuknak se volt ez az erőssége.
-
Cyrusv10
tag
Ha a moddereket elfelejtik akkor ez is megy a levesbe a No Mans Sky-Redfall-Falllout76-stb mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Csak csatlakozni tudok a többek véleményéhez:
1. Ha csak a fele benne lesz, amit mutattak, ígértek, akkorát üt, mint az ólajtó reméljük ilyen szempontból nem ez lesz az új No Man's Sky.
2. Ha benne lesz minden, ne legyen optimilizálatlan bughalmaz. Valószínű, hogy nem lesz sima a start, de ha viszonylag gyorsan orvosolják a "betegségeit", akkor a Star Citizen felkötheti a gatyáját.
3. És igen... a moddolhatóság...ha hasonló szintű lesz, mint a Skyrimé, akkor hosszú évekig elleszünk vele.Szóval hajrá! A Bethesdára ráférnem már egy kis siker.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
zsolesz967
aktív tag
Végig néztem róla az előadást.Ps tulajként szerintem ez a játék day1 Gamepassban elég jó cucc.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Wesder
félisten
válasz SpazzMaticus #18 üzenetére
Az ugye megvan hogy az összes 1stparty Day1 GamePass már lassan 6 ève?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
SpazzMaticus
tag
Ja, hogy gamepass-on is lesz első naptól ? Hűha...
Ez nem túl jó jel...
Most vagy nagyon magabiztosak, vagy már eleve nem is akarják a triplaás árat ráakasztani "valamiért", és sajnos mostanában az utóbbi szokott lenni.
Mondjuk igy legalább teljesen kockázatmentes lesz kipróbálni.
De innentől igy azt az embert nem is értem aki ezt előrendeli...[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Televan74
nagyúr
válasz DiamondBack #15 üzenetére
Ez így van, gamepass nem olyan vészes. Én megyek is az első nap béta/béna tesztelőnek. Remélem nem kell sok reportot küldeni. De majd kiderül, előre nem írok le egyetlen játétok sem.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Bennyboy
őstag
Nekem az jutott eszembe miközben néztem, h ha csak a fele is igaz amit mutattak belőle akkor az évtized játéka lehet. Kicsit nehéz elhinni, h tényleg ennyi minden lesz benne és működni is fog. Szerencsére nem sürgős nekem szóval tudok várni amíg jön pár javítás mert szinte biztos, h az elején sok bug lesz stb.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
DiamondBack
senior tag
Megjelenés napján egyből elérhető game passban, mi baj lehet megnézzük
Tetszik az a pride-os kontroller[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
Az utóbbi évek "AAA" megjelenései után ?
Semennyire...Majd a megjelenést követően lehetsz biztos vagy nem.
A Star Citizen "rajongók" meg hihetetlen amit művelnek itt is, bocs...
Komolyan mondom jobban hasonlitotok a szcientológia egyház követőihez már, mint egy síma gamer rajongótáborhoz..Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
válasz BoneDragon #1 üzenetére
De most csak azért, mert Todd Howardot láttad beszélni, még nem feltétlen kamu a dolog
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
dahneey
tag
Amit nagyon nem értek, az a bejelentett 30 fps. Mármint 2018-ban már dolgoztak ezen, szóval gondolom volt még valamikor egy XOne/PS4 30 fps target is, ehhez képest most kaptak egy sokszor gyorsabb rendszert, és csak felbontást növeltek. Mindegy, legalább az legyen majd stabil, PC-n meg majd kiderül, de ezt az enginet igazán újraírhatnák optimalizációs hangsúllyal. Amit remélek, hogy a RedFall balhé és megszokott Bethesda release minőség miatt a Microsoft kőkeményen play és QA tesztelteti az egészet, ellenkező esetben már várom a kettős mércét, hogy amit máshol befejezetlen pénzlehúzásnak hívunk, az itt a szokásos Bethesda báj.
-
anulu
félisten
talán a 4090-em nem fog unatkozni, főleg ha rendes widescreen/multi monitor support lesz benne!
ha csak fele annyira lesz bugos, mint a Star Citizen (amit szintén nagyon szeretek...), akkor piszok nehéz lesz kirángatni a gép elől!
-
scyllafren
senior tag
En is ovatos optimizmussal nezem a jatekot, ez meg fog erni egy egyhavi game passt, azutan, hogy kijon az elso par (tucat) bugfix
Turreteket nem lattam, remelem azok is lesznek. -
RolandSz
csendes tag
Soha nem voltam még ilyen izgatott videójáték miatt.
Könnyeket ejtettem örömömben, amikor láttam, nem tudtam aludni az izgalomtól. Ha a fele igaz csak annak, amit mondtak, akkor is játszanom kell.Viszonylag elhiszem, hogy szeptember 6.-án nem lesz egy totális katasztrófa a játék, állítólag az Xbox-tól is volt delegálva pár ember, hogy értelmesen legyen optimalizálva a játék. Ennek ellenére a streamen azt láttam, hogy ez Xbox-on locked 30 fps lesz, és a gameplayben mintha stuttering is lett volna. Kíváncsi leszek hogy fog döcögni a Series S-emen, ha már a tárhely harmadát megeszi Irigylem a PC gamereket most, akik egy 4090-en ülnek
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom mennyire merjem elhinni mindazt amit mondtak, de mindenképp kipróbálom.
Kíváncsi vagyok a valóságban mennyire lesz kiterjedt az univerzum és mennyi teendőt lehet benne találni.
Mindenesetre, ha modokat ez is olyan szinten támogatja, mint a korábbi játékok, akkor szerintem vagy 10 évig el lehet lenni ezzel is.
Aki hülye, haljon meg!
-
D4v3
őstag
Legyen jó meg minden, de ordít róla, hogy hosszú hónapokon keresztül borzasztó optimalizálási problémák lesznek vele.
-
markknight
veterán
Nem tudom pontosan mit kellett volna néznem, vagy, hogy miben tér ez el a hasonló játékoktól. PC-n ki fogom próbálni, de túl sok reményt nem fűzök hozzá.. nagyon gyanús!
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
Engem megvettek kilóra, viszont Bethesda cucc, ezért várok a megjelenés utánig... Pedig nagyon tetszik a CE kiadás is... Csak tényleg nekem is az az érzésem, mint az előttem szólónak, hogy túl szép ahhoz hogy igaz legyen.
-
BoneDragon
veterán
Olyan érzésem van, ez egy baromi nagy bughalmaz lesz és a fele kamu amit mutattak...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest