Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Érdekes, nekem pont könnyebbnek érzõdõtt mint az elõzõek. Mid towerbe küldtem Virágárust (Camellya - Sanhua - Shorekeeper), jobb-baloldal utolsó szintjére Jinshi - Yinlin - Verina. Elsõ szintekre havoc rover Kamilla szettjével, maradék 4 pedig Xiangli Yao - Kakao - Baizhi. Az elõzõ kettõ towerben össze vissza kellett cserélgetnem a karaktereimet hogy valahogy épphogy kijöjjek és még úgy is megszenvedtem vele.
Most épp Danjint építem + havoc moonlight szettet, hogy felszabadítsam Sanhuát a Camellya csapatból, legközelebb remélem már oldalanként egy csapattal le tudom tolni a tornyot (Jinshi - Yinlin - Verina; Encore - Sanhua - Baizhi; Camellya - Danjin - Shorekeeper).
#221 Shiro: szerintem korrekt, igazából egyik healer sem jó synergy jelenleg a hosszabb field time miatt, inkább attól függ hogy kit raksz be mellé, hogy a többi csapatodnak kire van szüksége igazán. DPS maximalizálás esetén pedig Shorekeeper > Verina > Baizhi továbbra is a sorrend.
Supportként pedig Sanhua és Danjin a legjobb, ebben a sorrendben (Sanhua azért OP igazán mert 0-hoz konvergál a field timeja a buffok mellett). De az elmondásod alapján lehet neked jobban tetszene a Danjin rotáció, azzal belefér Shorekeeper ulti is: [Camellya x Sanhua Danjin Basic Rotation Showcase | Tower of Adversity Hazard Zone | Wuthering Waves]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest