Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Elite: Dangerous
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Befutottak a Slitterhead című horrorjáték első értékelései
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Delta Force: Hawk Ops
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
"Normális" emberekkel játszva egy mytic dungeon és egy normal/HC raid is könnyebb, mint egy random HC és az LFR.
A mythic dungeon kontra random HC csak most kieg elején érvényes állítás.
Az LFR viszont egy rossz vicc volt mindig is.Keress egy magyar vagy egyéb guildet a serveren, healerként úgyis kapkodnak majd utánad ha mythic dungeon-ről van szó, aztán felmentek pl discord-ra, és szépen megbeszélitek a mikre kell figyelni.
Csak így lehet igazán fejlődni, persze extra idő + extra "stressz", ez nem mindenkinek fér bele, de egyszer érdemes egy ilyen vonalat megtolni, utána már discordra és társaira sem lesz szükség
Én is régen csak HC dungeonöztem, onnan inveltek be nemzetközi guildbe, ahol épp a normal raidet verték le és a HC raiden progresseltek. Adott patch végére a heti 2x3 óra játékkal meg is lett az utolsó boss is.
Gyakorlatilag viszont azon múlott mindig a progress, hogy a kb. 15 emberből a fixen mindent elrontó 3-4 emberke közül mikor maradt a fight végéig legalább 3 életben. Ezt akkoriban én még nem tudtam, azt hittem tényleg ilyen nehéz a dolog, stb., de ahogy egyre ügyesebb lettem rájöttem h igazából sokan bénák egyszerűen és nem tudnak jobban játszani.
Ezt követően jelentkeztem magyar mythic raid guildbe, ahova aszerint vettek fel, hogy HC raiden milyen logot húztam (mivel jól toltam, jó logjaim is voltak), majd elvittek pár mythic bossra, ahol pár kezdeti bénázás után (sokkal nehezebbek a fightok + extra mechanikák is vannak, elég kemény első élmények ezek) jól belelendültem és hoztam a számokat.BFA elején kicsit nagyobb erőfeszítéssel 2. raid héten lemehetett volna a HC ghuun, végül 3. hét lett talán belőle, de csak 3 napot raideltünk eleve és több új arc is volt, akik nem tudtak jól játszani, végül mythic ghuun-t is leverhettük volna, de elfogyott a lendület + emberek is.
Ezekkel az emberekkel 3 óra alatt altokkal lefarmoljuk a HC raidet, ami másoknak hasonló gearben csak patch végére sikerül csak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Csak ma eladó ! Gtx 1070 pc i7 8700 processzorral, m.2 ssdvel
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest