-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz Mewryck #19446 üzenetére
Tudom, délután 14.10-kor linkeltem is az sg-n, mert ott több a pro játékos, és több embert zavar, hogy még mindig nincs működő mod. Szóval gondoltam beteszem a fejlesztői topik linkjét hogy első kézből értesüljenek az érintettek.
(#19447) h1mpi
Természetesen nem a játékban bekapcsolható szerver oldali célkeresztről beszélünk, mert szerintem az önmagában nem elég, ugyanis csak azzal nem tudsz mihez viszonyítani mozgás közben. Szerinted melyik irányba ment volna a lövedék? megoldás[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
fsb1000
nagyúr
-
-
Dobi 562
addikt
Sokak szerint az M103 a legjobb tier 9 HT jelenleg, valamint T110e-t sem véletlenül visznek CW-re gondolom.
Én azt vettem észre, hogy 7.4 patch óta kevesebb a 0dmg-s kritikus találat, valamint alig vannak szellemlövések. Szerintem a játékosállomány képessége a legnagyobb probléma jelenleg. A nyári szünet miatt rengeteg kisgyerek is játszik, akik sokat ügyetlenkednek.
(#185) Flatron710: Nem szabad föladni, ha már tier 10-es tankod is van. Pihentesd kicsit a játékot, ne erőltesd, aztán térj vissza hozzá Előbb-utóbb lekerülsz a szopóágról. Én legalábbis így csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Windows 11
- ZIDOO médialejátszók
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- SamsungMemória kártya
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest