Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4573 üzenetére
Gratula, csak így tovább!
Más: Fogalmam sincs mi történt ma. A hétvége folyamán (nekem Péntek és Vasárnap) semmi gond nem volt az ég világon, észre nem vettem az 5x-et. De ma még egy 56 és egy 57-es win rate-ű szakasztárssal sem bírunk értelmes kört menni, szánalom, ami megy. Folyamatosan dobál be rosszabbnál rosszabb pályákra... Sand River, Steppes, Lakeville, Fisherman's Bay, Port, sorolhatnám még... Utóbbi hármat mikor tervezi kivenni a WG? Egyszerűen játszhatatlanok. Legalább ki lehetne kapcsolni őket a menüben, mint a játékmódokat. Össze vissza ki vannak nyitva, 500 felől lőnek az emberre, azt sem tudja merre nézzen, nem lehet normális, biztonságos lőpozíciót találni. Egyszer, egyetlen egyszer berak az egyik kedvenc pályámra, Redshire-re, persze, hogy kifagy a gépem
(remélem minél hamarabb megjavítják a laptopom), mire visszaérek, esélyem sincs eljutni a fontos kulcspozíciókhoz. Fogalmam sincs merre menjek T-54-el, egy magyar T30 elkezd oltogatni, ez is csak idegesíteni képes. Meghalok 350 sebzéssel, hiába mondom neki, hogy azzal a tankkal 1850 felett sebzek átlagban őt nem érdekli. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, ez nekem most kifejezetten az. Az arty ma imád. Valószínű ok szopórollerra: 1.Egyetlen értelmes kört sikerült menni, de még abban is lepattantam a lóri artyról és az WZ-131-ről.
A T-44-ek természetesen golddal lövöldöztek.
Napi bajok OFF. Megyek is inkább a tesztre, jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Delta Force (2024)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot