-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamyra
tag
Sziasztok lenne egy nem tudom ide tartozó kérdésem, aki RX vga-t használ melyik driverrel használja? Mert nekem fekete kép, utána wattman hiba közben nem is használtam még wattmant....
Köszönöm és bocsi hogy nem egészen a témába vág a kérdésemKívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
Tamyra
tag
válasz rlazol #116327 üzenetére
Értem. És hol dől el ki jó illetve ki rossz játékos? Mondjuk az én statomon. Igaz már ideje nem játszottam most hogy jó idő van inkább keveset gépezek De most ebből mit lehet leszűrni hogy most ez milyen mert végülis ahogy látom van megkülönböztetés hiába csak menőzésnek hat a statisztika
Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
Tamyra
tag
Értem, hát köszi a válaszokat és mi számít jó játékosnak? mármint csataszám/személyes értékelés vagy mi?
-
Tamyra
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ha már bekukkantottam ide, nem rég óta játszom, de van ez a reroll dolog a játékban. Szóval nem tudom ez mire jó vagy miért hasznos azt gondolom, hogy másabb ha már lejátszottál x csatát és már tudod nagyjából a játék dolgait így jobb lesz a statisztikád, de számít sokat hogy milyen a statod és látják, hogy újrakezdted? Csak mert látom mostanában sokan csinálják és nem tudom van-e értelme vagy csak divat...
-
Tamyra
tag
VIszont még nem vettem meg a AMX CDC-t valami visszatart, talán a papír páncélzat főleg hogy nehéz tankokat szeretem jobban....Esetleg a HT NO.1 vagy olcsóbbak mennyire jobbak teszem azt SU-100y vagy ez az új T40 az sem lenne feltétlenül baj ha egy ilyen olcsóbb 6-os tank lenne ha jó kreditet hoz Valami amit különlegesen ajánlotok?
-
Tamyra
tag
Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem van egy telefonos előfizetésem, amiből 1500 forintot kb le tudok beszélni. Mivel ígyis úgyis ki kell fizetni az előfizu összeget arra gondoltam, hogy goldot veszek belőle majd és így nem vész kárba az előfizetés ha nem beszélek épp az adott hónapban. És itt jön a kérdés
Vásárolt valaki sms-el vagy telefonhívással mostanában? Mármint ami ott van hogy teszem azt 850 goldot kapsz 1500 forintos hívásért az csak annyi vagy még esetleg egyébb plusz költséget is számolnak fel?
Tudom nem éri meg így venni goldot, de akkor már kapjak valami pluszt is ne csak a telefontársaságot tegyem gazdaggá És gondolom mások is vannak így hogy esetleg nem tudják lebeszélni a keret összeget....így talán lesz némi gold belőleui: inkább tapasztalatokat várok mint véleményeket, köszönöm
-
Tamyra
tag
válasz ollie #107294 üzenetére
Akkor tudsz mondani jobb alternatívát ebben az árfekvésben mint a cdc (~6500 gold) ?
És tényleg csak ingame megvásárolható tankok kellenének amik talán jobban hozzák ennyi goldért a pénzt mert már igen költséges a tízes tankot fennártanom, új ágat húzni meg főleg a meglévő T14 és Churchill 3-massal
(a Toldit meg az BT-7 artyt meg se említem )Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Durrogtass
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest