-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz LoLHunCsirke #47357 üzenetére
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Dobi 562
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz LoLHunCsirke #41313 üzenetére
Nálam is rendetlenkedik mindkét szerver.
Sorban állok, nem enged be, lassú, ha beenged, a klán-chat nem jelenik meg.
Nem látja a másik szervert, tehát fenn csak azt írja ki, amelyiken én vagyok, az összes létszámot nem, stb.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Bad Pritt
félisten
válasz LoLHunCsirke #41311 üzenetére
Másik szeróra próbálj meg. Nekem sikerült.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
SoulReaver
veterán
válasz LoLHunCsirke #37712 üzenetére
Az nem olyan fos mint az sp, t34
-
aknaakna
tag
válasz LoLHunCsirke #36865 üzenetére
"Achieve at least 85% hits..."
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
aknaakna
tag
válasz LoLHunCsirke #36856 üzenetére
"Achieve at least 85% hits out of a minimum of ten shots fired with the potential damage of 1,000 HP and more."
[ Szerkesztve ]
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
dfsz34
őstag
válasz LoLHunCsirke #34565 üzenetére
Azért a TD-ket nem lehet egy lapon említeni az artyval. Ráadásul sok TD forgatható tornyos vagy eleve úgy készült, hogy a nulla gun dep vagy a pontatlan ágyú miatt leginkább közelharcra alkalmasak. Ráadásul a TD mindig spotot kockáztat, minden egyes lövésével, nincs szabad lövés gyakorlatilag, a kockázat mindig ott van és a hatodik érzék sokszor már hiába jelez.
Hol van ehhez képest az, amit az artyk produkáltak korábban főleg magasabb tier-ben?
Ráadásul az egyedülálló TD-ket szépen meg lehet kerülni, csak sokan szembe támadják, ami legbutább dolog.
A kempelésről meg annyit, nézz körül kicsit, hogy mit csinálnak a top nehéz tankok, medek sőt scoutok is? Kempelnek ezerrel, miért pont a TD-ket nem szereted?
Ha a TD-k láthatóságán állítanak kicsit, akkor szerintem más nem kell. Az tényleg durva, amikor láthatatlan szellem tankok lövöldöznek. Itt azonban hozzáteszem, hogy sok tank hasonlóan működik, pl cromwell. Úgy lőtt, hogy nem is láttam és nem tudtam spotolni.
Az arty helyzet egy elfajult durva dolog volt, a TD-ket nem érzem annak. Ha nem TD-vel, akkor majd a nehéz tankkal fog kempelni ugyanaz a játékos. Ezzel nem tudsz mit csinálni, ilyen a stílusuk.
Pont most volt csatám, egy top tank, is, full hp-n! támadás módban ott lapult a szikla mögött és hagyta, hogy két ellenfél támadjon engem egyszerre és kilőjön. Csak utána jött elő, amikor már lesebeztem őket, de lejárt az idő. Sebzett 200 valamennyit, mint top tank. Végig a hegyen kempelt. Nekem kellett nagy nehezen kiszedni egy is-t (type58-al voltam), mert addig nem mozdult meg, amig az ott volt, csak sok hp-t vesztettem és a végén már nem volt semmi esélyem a két ellenféllel szemben.
Na pontosan ilyen játékosokat kapnál nehéz tankokban utána. Aztán mi lesz? Azért sírnál, hogy nerfeljék a nehéz tankot, mert mindenki kempel velük?
Lehet finoman állítgatni a játék egyensúlyt, de szerintem ez most egész jó, hogy nem terrorizál 4-5 arty minden csatában. A TD-kre meg számítok, tudom, hogy hol szoktak lenni és egészen jól ki lehet őket kerülni.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #34565 üzenetére
Nem Nerfelni kellene mindig valamit!!!A megoldásra én már rég rájöttem!!!
150% + HP minden tanknak!!!Lightnak+Mednek+Heavynek (hogy tényleg heavy legyen!!)! -
diegho
nagyúr
válasz LoLHunCsirke #33129 üzenetére
Igazából csak annyit láttam belőle, hogy megyek vissza védeni és mivel én nem az ellenfél bázisa felé mozogtam, ezért nekem jött szemből és elkezdett lőni, de ahogy elmentem mellette abbahagyta, majd ment tovább egyenesen bele egy sziklába, onnan visszatolatott és ott állt amíg egy elc rá nem ment és ki nem lőtte. Próbálta eltalálni az elc-t, de mivel a WASD gombok és az egér együttes használatát csak atomfizikus diplomával és legalább 25 év NASA-nál eltöltött kutatómunkával lehet elsajátítani, neki meg még csak 24 év 11 hónap van meg, így sajnos a 300 WN-es ELC simán porba alázta.
-
bullseye
addikt
válasz LoLHunCsirke #32187 üzenetére
Azt hiszem az is a magyarázat része... meg, hogy végig azt hiszi, valaki más vagyok, és klánba akarom hívni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nyunyu
félisten
válasz LoLHunCsirke #31335 üzenetére
persze ha nem ISU mert az 1 undorító 1 valami
Ma majdnem felgyujtottam.
Egy meccsen belul ketto Pershinget pofanlottem BL-10-zel, egyik se sebzett.
Ha T29/30/32/34 lett volna, akkor oke, hogy nem vitte at a 286 pen a lovegpajzsot, na de egy sima Pershinget???Aztan bonusznak egy SuperPershing torony oldala, penetration nulla.
Jo, utobbi a lovegpajzs oldalso fulet talalta el, szoval nevezhetjuk juzer errornak is.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SoulReaver
veterán
válasz LoLHunCsirke #25134 üzenetére
Kell ez a sok mod
Itt ma olyanokkal akadtunk össze, h én nem is értem minek játszanak...
Holnap fogok játszani legközelebb, mára kiégtem, és chatbanom is van, szóval nem fogok tudni írni, csak küldöm a meghívót
-
Bingisz
addikt
válasz LoLHunCsirke #18220 üzenetére
Amikor ellenem volt csatában, akkor nem volt bot.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
válasz LoLHunCsirke #2946 üzenetére
Bocs, hogy úgy eltűntem, de el kellett mennem.. Jah, az ott elég masszív def volt részünkről Fel is rakom sztem! Itt is van
Napfénysüti: Ő biztos így szoktatja magát a tankal RINYÁL egy sort aztán belejön..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.