-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz scansat #122997 üzenetére
Sok dologban egyetértünk. Sokkal "tisztább" volt a játék és én most inkább a server oldalára gondolok. Mondjuk az sem volt poén amikor még a type59 full OP volt és ment T5 ben is! Haladni is jobban lehetett. Volt mikor a T8 tankkal simán kifarmoltad a kreditet a 9eshez és még prém sem kellett hozzá és igen, jött a gold is. Ettől független most is van ~700 goldom pedig már azt sem tudom mikor költöttem a játékra utoljára. Ráadásul kb. 80% ban csak a havi prémet vettem egy ideig meg es T26E4 et és egy su-122-44 et. Utóbbi meg is maradt. Ettől független a WG szépen elkezdte "rákényszeríteni" az embereket arra , hogy vegyék.
Tudom, nem vígasz, de a régi idők tovaszálltak mint a dragon ridge, és nem is jönnek vissza. Kár ezen mérgelődni. Kell keresni valami mást, vagy csak néha beugrani nosztalgiázni kicsit és pergetni 1-2 jó csatát 3 ótvart és alt+f4!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Papooo
senior tag
válasz scansat #122997 üzenetére
Egy picit másként látjuk a dolgokat.
"Ma meg néha a csapatok fele prémium tank gold-al"
Gondolom, amikor SP-vel betesz olyan csatába egy csőpályára, hogy a mezőny kéthatmada 9-es heavy, akkor nem csak én váltok át alapból goldra, miközben imádkozok, hogy valami lőhetőbb célpont is elém kerüljön."Hjaaaa, hogy akkor a beetetés ment mostanra meg a fizető vendégeket kell tolni?"
Aki nyomorék, az prémmel is az, csak legalább van mivel kreditet keresnie.
Mellesleg, mindenki azért dolgozik, és fektet be valamibe, hogy az hosszabb távon hasznot hozzon."Gyakorlatilag csak prémiummal tudsz szépen keresni, hogy vásárolhass."
Valamit valamiért. - Ha gyorsan akar haladni az ember, akkor vegyen prémet, vagy gályázzon.
Itt is bebizonyosodik, hogy az idő pénz.A Waffentróger létezett, mint légvédelmi ágyú, legalábbis egy példány létezik belőle.
Nem kötelező ezzel játszani, ha pedig rászánja az ember az időt, akkor bele kell törődnie a játékszabályokba.
Ha mégsem tetszik neki, akkor ő is jobban jár, ha nem idegeli magát vele, és mással szórakozik.Bakker, ez egy játék, elhiszem, hogy sokan véresen komolyan veszik, de gyanítom hogy azért, hogy valami valós életbeli nyűgjüket kompenzálják ezzel.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest