Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Minecraft
- Overwatch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Djuree #71840 üzenetére
nekem tegnap 27 csatából lett meg. Pedig kék stattal nyomtam, amit ilyen hosszú ideig még sose sikerült tartanom. És nem, nem akartam ennyit játszani.
Normál esetben rég kiléptem volna, most is csak azért nem, mert valamilyen csoda folytán nem basztam fel rajta az agyam.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Djuree #71840 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ez egy végtelenül könnyen teljesíthető prémtankszerzős küldetés, amire így a szokottnál is többen rárepülnek. A legnyomorékabb gyökér is előbújik, hogy próbálkozzon a küldivel, de vagy nem hajlandó tenni érte (mer a tsapat megógya) vagy nem tud tenni semmit a győzelemért (fuck gold noobs). Lőhetek én akármennyit, lehetek végtelenszer top sebző, egyedül képtelenség nyerni. És csak adagolják ezeket a missönöket folyamatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest