-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de Maussal Enszk-en volt 4-5k damage meg mellete 2-3k felfogott. Meg lehet, hogy capeltem is harc közben. Szerintem a tekintély pontok után osztja a +/- pontokat is. Capelés, fontos pont használat stb. Amúgy ha fent vagy mehetünk szakaszban is akár. Ez mondjuk vonatkozik mindenkire. Sokan fentvagytok a barátlistán innen.
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Az hogy lila nem jelent semmit ebben a módban mert ha csak egy ember is kiesik (vagy rossz tankot választ) már szinte garantált a bukta.
Tegnap Bronz A-ból indultam neki a heti küldetéseknek. Zsinórban 4 bukóval kezdtem, Rögtön a B-be találtam magam.Volt a csapatomban TRIGG-es szakasz, mindketten FV-vel jöttek és egy lövés után elpárologtak....sima bukó.(overlord) De volt városba grille, ebr, meg ilyenek. Egyszer megkérdeztem a ligth játékost westfielden hogy miért jön rhm-el. Azt mondja ő spotolni fog. Mondom ember, körülbelül 2 négyzetnyi területen, a dombon megy majd az adok-kapok, és van rádiótorony a felderítéshez. Mit akarsz te spotolni? Persze elhúzott a sarokba és sima bukó lett.
Sok lila van még mindig itt az alsó osztályban, lehet hogy hullámvölgy miatt vagy csak későn kezdték a roham módot. Aztán még ott vannak a megmondóemberek akik visszaszámlálás alatt már mondják hogy ki mivel jöjjön vagy különben köpködnek és anyáznak. Sokakat stresszel ez a mód , főleg a "jutalomrendszer" miatt mert nehézkes a haladás. Ezt a stresszt zúdítják rá az olyan potya játéksokra mint én, nem nekem való ez a mód. Ha lenne további cucc amiért érdemes küzdeni akkor megértem de egy vacak festés meg az e-pénis miatt? Oké ott van még a kifejlesztehtő cs63 jutalom tank ami "rétegtermék".
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest